Vandaag onze 5e competitiewedstrijd VV BARONIE J08-2 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 5e competitiewedstrijd van het seizoen voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 09.00 aanwezig moest zijn bij Sportpark De Blauw Kei
we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen VV Baronie J08-2.

1ste helft begon om 09.30
1ste minuut de wedstrijd was nog maar net begonnen en Ray opende de score voor RBC 0-1.
2e minuut kreeg Baronie twee kansen, alleen was het onze keeper Quinn die 2x een redding kon maken.
3e minuut ging een schot van Liyaam maar net naast het doel van Baronie.
4e minuut was onze keeper Quinn nog niet helemaal wakker, en zo kon Baronie de gelijkmaker maken 1-1.
4e minuut RBC zet een stap erbij en dat resulteerde in deze minuut de 1-2. Het doelpunt werd gescoord door Liyaam met een assist van Ray. In dezelfde minuut maakte Ray de 1-3 voor RBC.
5e minuut kwam Baronie weer terug in de wedstrijd. Phellon schoot per ongeluk naar de tegenstander en het werd 2-3.
7e minuut kwam Ray snel langs de zijlijn gerend en schoot op het doel en scoorde 2-4.
8e minuut was het weer Ray die scoorde met een mooie aanval vanaf de achterkant. Hij maakt de 2-5
10e minuut pakte Dani D de slechte uittrap van de keeper van Baronie en hij scoorde de 2-6.
14e minuut kreeg Baronie een kans om de score weer kleiner te maken alleen ging de bal over het doel.
17e minuut ging Liyaam lang de zijlijn richting het doel en scoorde  2-7 voor RBC.
19e minuut kwam RBC op 2-8 door een mooie opbouw van achteruit, deze  kwam door goed overspelen bij Ray terecht en zo kon hij zijn 5e doelpunt maken van vandaag.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een  1ste helft was dit zeg!

2e helft begon om 09.50
22ste minuut kwam Phellon aan de bal, hij zag Liam vrij staan en speelde de bal naar hem.  Liam scoorde de 2-9.
24ste minuut was Phellon die druk zette op de verdediger en de bal kreeg. Hij ging richting het doel en scoorde de 2-10.
27ste minuut kwam Baronie tot scoren voor de 3-10. Had daar wel twee kansen voor nodig. De eerste kans werd nog goed tegengehouden door Quinn. Helaas kon Quinn het tweede schot niet redden.
28ste minuut kwam Liam aan de bal en dribbelde naar voren, zag Dani B vrij staan en scoorde de 3-11 voor RBC.
29ste minuut corner van Liyaam die voor de voeten kwam van Dani B en scoorde de 3-12.
30ste minuut was het weer Dani B die een hatrick maakte binnen twee minuten en zo de score op 3-13 zette.
35ste minuut kreeg Liyaam de bal voor zijn voeten en hij schoot gelijk op het doel. De bal kwam tegen de latten aan en zo kwam RBC op een 3-14.
36ste minuut was het Dani D die goed speelde op het middenveld vandaag, hij maakt de 3-15.
37ste minuut Dani B valt aan en kon samen met zijn teamgenoten makkelijk door de verdediging heen komen. Zo komt de score op 3-16.
38ste minuut ging Liam met snelheid langs de zijlijn en gaf een mooie voorzet die binnen geschoten werd door Dani D 3-17.
40ste minuut maakte Baronie nog een doelpunt en maakte de eindstand op 4-17.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: RBC mocht beginnen.
Liyaam 0-0 Redding Keeper