• Verslaggever: Jan-willem kuijten

Vandaag onze 3e competitiewedstrijd RKVV Roosendaal   J08-2 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 3e competitiewedstrijd van het seizoen voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.15 aanwezig moest zijn bij het sportpark Hulsdonk, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen R.K.V.V Roosemdaal J08-2.

1ste helft begon om 09.00
3e minuut kwam RBC op een 0-1 voorsprong door Liam.
4e minuut kleine kans voor Ray die net voorlangs het doel ging.
4e minuut schot van Liam, komt via keeper terecht bij Ray en scoorde de 0-2 voor RBC.
6e minuut één kans  voor Ray en twee voor Dani D maar werden tegen gehouden door de keeper.
7e minuut een doelpunt gescoord door Liam 0-3.
7e minuut een doelpunt voor RBC gemaakt door Liyaam 0-4.
10e minuut mooi actie van Dani D die de 0-5 maakt voor RBC.
11e minuut was het weer Dani D die goed op dreef was en ook de 0-6 maakt.
11e minuut kwam onze spits Ray voor het doel en scoorde de 0-7.
12e minuut een kleine kans voor Ray maar ging helaas net naast het doel.
14e minuut kwam RBC op de voorsprong van 0-8. Het  doelpunt werd gemaakt door Dani D.
14e minuut gelijk na de aftrap van Roosendaal pakte Ray de bal en schoot hem direct in het doel.  0-9 voor RBC.
15e minuut een mooi paass van Liam naar Dani D en hij scoorde weer de 0-10 voor RBC.
16e minuut kreeg Liyaam een kans alleen pakte de keeper de bal.
17e  minuut was het Liam die de bal krijgt en niet twijfelde  en de 0-11 scoorde.
18e minuut scoorde Liyaam die de 0-12 maakt voor RBC.
20ste minuut Ray scoort nog net de 0-13 voor RBC.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een ongeloofelijke 1ste helft was dit zeg!

2e helft begon om 09.30
21ste minuut doelpunt RBC gemaakt door Liyaam. Dat maakt de stand 0-14.
23ste minuut was het Liam die scoorde en de stand op 0-15 zette.
25ste minuut kwam de bal bij Dani B terecht en schoot de bal in het doel en zo kwamen we op 0-16.
26ste minuut kwam de bal bij Liam voor de voeten en schoot de bal in het net en we kwamen op 0-17.
27ste minuut was het Liyaam die de bal krijgt en de 0-18 scoorde voor RBC.
28ste minuut kwam Ray via de zijkant en zette de bal voor het doel en Liam schopte de bal in het doel en RBC kwam zo op een 0-19 voorsprong.
29ste minuut een schot van Dani D op het doel en het werd een Doelpunt 0-20.
30ste minuut kwam de bal bij Liyaam en zo kwam RBC op 0-21.
30ste minuut kwam de bal bij Phellon, hij probeerde te scoren, helaas werd de bal tegen gehouden door de keeper.
32ste minuut kwam de bal weer bij Phellon terecht en nu scoorde hij wel en zo kwamen we 0-22.
33ste minuut kreeg Ray de bal en maakt korte mette met de bal en scoorde de 0-23.
34ste minuut kreeg Roosendaal hun eerste kans maar werd tegen gehouden door onze keeper Quinn.
35ste minuut kwam de bal bij Dani D en scoorde 0-24.
36ste minuut kwam Dani D voor het doel en maakte 0-25 voor RBC.
37ste minuut was het Liyaam die de bal krijgt en zo RBC op een 0-26 zette.
38ste minuut kwam Roosendaal voor de 2e keer voor onze doel en scoorde hun 1ste doelpunt van deze wedstrijd. Dat maakt de stand op 1-26.
38ste minuut kreeg Roosendaal ook hun 3e kans maar die werd tegen gehouden door Quinn.
39ste minuut kwam de bal bij Ray en die twijfelde niet en scoorde de eindstand naar 1-27 voor RBC.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: RBC mocht beginnen.