1ste minuut kleine kans voor Boeimeer, deze werd net naast geschoten.
2e minuut een kans voor Boeimeer, gelukkig pakte onze keeper Quinn de bal.
5e minuut een kans voor Liyaam die net naast het doel ging.
7e minuut een grote kans voor Boeimeer en daar maakt Quinn een mooie redding.
12e minuut een kans voor Dani D, deze werd net naast geschoten.
13e minuut een kleine kans voor Dani D, helaas werd gepakt door de keeper.
14e minuut een grote kans voor Dani D maar ook hier pakt de keeper de bal.
14e minuut een kleine kans voor Ray die net naast het doel ging.
15e minuut een kans voor Liyaam die gepakt werd door de keeper.
16e minuut twee kansen voor Ray maar twee keer zat de keeper hem dwars.
19e minuut wederom een kans voor Ray die tegengehouden werd door de keeper maar gelijk een kans gaf aan Liyaam en helaas pakte de keeper wel gelijk goed vast.
20ste minuut kans voor Liyaam, zijn schot ging over het doel heen.
20ste minuut kans voor Ray, helaas ging zijn schot net naast.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat was de  1ste helft lastig deze keer!

2e helft begon om 11.06

21ste minuut een kans voor Ray die net naast geschoten werd.
23ste minuut ging Ray goed door op verdediging en pakte de bal af en schoot op het doel. YES, daar maakte hij een doelpunt.  1-0 voor RBC.
25ste minuut door een mooie aanval van onze team kwam de bal bij Dani D voor de voeten  en scoorde de 2-0 voor RBC.
27ste minuut trapte Phellon een bal naar voren vanuit achter en kwam bij Dani D terecht en die haalde uit op het doel van Boeimeer en de bal ging in het doel en zo kwam RBC op een 3-0.
Team RBC zit weer lekker in de wedstrijd!
29ste minuut een kleine kans voor Ray, helaas werd deze tegen gehouden door de keeper.
30ste minuut kwam Boeimeer op een 3-1. Quinn miste helaas de bal.
31ste minuut een redding van Quinn op een schot van Boeimeer.
32ste minuut kwam Liam via de zijlijn door en gaf de bal voor het doel en Dani D schoot de bal net naast.
33ste minuut een corner van Dani B die gelijk uit de lucht geschoten werd door Dani D, de bal ging net naast het doel.
35ste minuut een grote kans voor Ray die op de paal schoot.
36ste minuut een kleine kans voor Ray die net naast ging.
36ste minuut en weer een kleine kans voor Ray die gepakt werd door de keeper.
37ste minuut een schot van Dani B die werd geblokt door de keeper maar de bal kwam daarna voor de voeten van Dani D maar schiet helaas net naast.
37ste minuut een kleine kans voor Liyaam die net naast het doel ging.
38ste minuut kwam Liyaam door de verdediging heen en scoorde beheerst de 4-1 voor RBC op het scorebord.
39ste minuut kleine kans voor Dani D, helaas ging de bal net over het doel.
40ste minuut kwam Boeimeer door de verdediging van RBC heen, ging alleen op onze keeper Quinn af. Quinn is niet bang en pakt de bal die voor de voeten van de speler van Boeimeer lag.
40ste minuut nog een grote kans voor Boeimeer die hard in de verre hoek werd geschoten. En daar was onze keeper Quinn weer om de bal tegen te houden.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.              Penalty serie: B.S.V. Boeimeer mocht beginnen.