• Type: Vriendschappelijk
  • Uitslag: 2 -10
  • Verslaggever: Jan-willem kuijten

Vandaag de 1ste wedstrijd  VV DUBBELDAM J08-1 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 1ste wedstrijd van het nieuwe seizoen van onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 9.45 aanwezig moest zijn op sportpark Krommedijk van VV Dubbeldam, toen iedereen er was gingen wij gezamenlijk het sportpark op en naar de kleedkamer.

De volgende jongens waren er vandaag om een mooie resultaat weg te zetten tegen VV Dubbeldam.

RBC mocht beginnen aan de wedstrijd.
In de 1ste  minuut kreeg Nick een doelpoging en die ging er gelijk in en zo kwam RBC op een 0-1.
In de 3e minuut kreeg Dani D een grote kans, alleen kwam de bal hard tegen de paal aan.
Ook in de 3e minuut kreeg Ray een grote kans maar hij schoot net over het doel heen.
In de 5e minuut kreeg Ray twee grote kansen maar de keeper van Dubbeldam pakte twee keer met knappe reddingen.
6e minuut grote kans voor Liam maar keeper stond in de weg.
7e minuut kleine kans voor Dani D, deze kwam net naast het net.
8e minuut kreeg RBC twee kansen een van Ray en de andere van Liam maar werden beide tegen gehouden door de keeper.
8e minuut kreeg Hayden wat ruimte en twijfelde niet en schoot o het doel maar de keeper kon net redding brengen.
9e minuut stond Dani B op de goede plek en tikte zo de 0-2 in het doel.
Ook in de 9e minuut een mooie assist van Liam naar Dani D die de 0-3 binnen schoot.
In de 10e minuut kreeg Ray de bal voor zijn voeten en en schoot de 0-4 voor RBC op het scorebord.
12e minuut kwam Liam vrij en scoorde de 0-5 voor RBC.
14e minuut een grote kans voor Dani D die maar net naast schoot.
16e  minuut kreeg eerst Ray een grote kans die op de lat schoot, de bal kwam daarna voor de voeten van Liam en hij twijfelde niet en schoot de 0-6 binnen.
17e minuut kreeg Dani D de bal voor zijn voeten en schoot de 0-7 binnen.
Gelijk naar de aftrap in de 17e minuut pakte Ray de bal af en ging alleen op de doel af en schoot de 0-8 in het doel.
19e minuut een kans voor Dubbeldam die werd tegen gehouden door Quinn.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een fantastische 1ste helft was dit!

2e helft begon om 10.50.
In de 20ste minuut kreeg Phellon de bal voor zijn voeten en schoot de 0-9 in het doel voor RBC.
22ste minuut kreeg Dubbeldam een kansje alleen stond Quinn in de weg.
25ste minuut kreeg Dubbeldam een grote kans en deze werd wel gescoord en zo kwam Dubbeldam op 1-9.
In de 30ste minuut kreeg Dubbeldam een vrije trap die heel hard in de bovenhoek werd geschoten en zo kwamen ze terug naar 2-9.
In de 31ste minuut kreeg Ray twee kansen maar deze werden door de keeper tegen gehouden.
32ste minuut kreeg Ray een kans maar de bal ging net naast het doel.
33ste minuut kreeg Dani B een grote kans alleen pakte de keeper deze bal.
36ste minuut kreeg Phellon de bal en scoorde. Dit bracht de stand op 2-10.
39ste minuut kreeg Liam nog een kleine kans. Helaas werd deze kans tegen gehouden door de keeper.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: Dubbeldam mocht beginnen.