De volgende jongens waren er vandaag om een mooie resultaat weg te zetten tegen een sterke ASWH die in de competitie afgelopen seizoen het oude JO8 team hadden verslagen met hoge cijfers.

Aanvaller: Ray
Aanvaller: Phellon

1ste helft begon om 09.00 uur
RBC mocht beginnen aan de wedstrijd.
In de 1ste minuut kwam ASWH er snel uit en rondde deze actie mooi af en kwamen op een 1-0 voorsprong.
Gelijk na het doelpunt ging RBC in de aanval, en kregen wij een corner die door Ray voorgegeven werd en Benjamin twijfelde niet toen de bal voor zijn voeten kwam, en zo de 1-1 in de 2e minuut maakte.
Gelijk naar de aftrap zette RBC weer druk op de tegenstanders en kregen in de 3e minuut twee kansen kort achter elkaar. Benjamin & Ray schoten allebei op het doel maar de keeper pakte twee keer de bal.
Nadat de keeper van ASWH de bal had uitgeschoten kwamen ze gelijk gevaarlijk voor het doel, en zij rondde ook weer netjes af en kwamen ze in de 4e minuut op een 2-1 voorsprong.
Je kon zien dat de jongens van RBC niet echt fel waren de eerste 10 minuten want in de 5e en 6e minuut kreeg ASWH drie kansen, maar was het Quinn die er elke keer stond om de ballen te pakken.
Het spel bleef even op en neer gaan maar er kwamen geen kansen meer tot wij in de 10e minuut kwamen. ASWH kwam er snel uit en zij kregen drie kansen waar Quinn er twee van kon tegenhouden maar de 3e kans ging in het doel en zo kwam ASWH op een 3-1 voorsprong.
In de 12e minuut kreeg Ray een grote kans die maar net tegen gehouden kon worden door de keeper.
De keeper van ASWH kwam met een verre bal en deze kwam voor de voeten van een speler van hun, deze twijfelde niet en schoot op het doel, alleen Quinn pakte de bal en schoot hem te gehaast weg zodat dezelfde speler nog een kans kreeg, maar die pakte Quinn ook. Daarna nam Quinn iets meer de tijd om te kijken waar zijn ploeggenoten stonden.
Door een mooie aanval op te bouwen in de 13e minuut ging RBC naar voren en kwam de bal bij
Liyaam, hij schoot de bal naar het doel maar de bal kwam tegen de paal aan.
In de 14e minuut zette RBC een mooiere aanval op, de bal kwam voor de voeten van Phellon en schoot hard op het doel en scoorde de 3-2 en zo kwam RBC weer dichterbij de gelijkstand.
RBC bleef druk houden op ASWH, en wij kregen ook steeds meer kansen.
Zo kwam er in de 16e minuut een kans voor Liam, hij schoot op het doel maar de bal kwam tegen de buitenkant van de paal.
In de 17e minuut kreeg Liam weer de kans om een schot op het doel te doen alleen lag nu de keeper in de weg die de bal pakte.
In de 19e minuut kwam RBC er snel uit en ging met drie spelers in de aanval, de bal kwam bij Liyaam terecht, fanatiek schoot hij de bal op het doel, helaas voor ons pakte de keeper de bal.
In de 20ste minuut kreeg ASWH nog een kans voor de rust, alleen ging die bal over het doel.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer

2e helft begon om 09.30 uur

ASWH mocht na de rust aftrappen.
In de 21ste minuut kwam ASWH er gevaarlijk uit en kregen zij een grote kans alleen stond onze keeper Quinn in de weg en pakte de bal.
Even later in de 23ste minuut kwam ASWH na goed samenspel voor het doel en scoorde toen ook de 4-2.
Kort na deze goal kreeg RBC drie corners achter elkaar alleen werden dit geen echte kansen.
In de 25ste minuut  kreeg ASWH een kans die net naast het doel geschoten werd.
Daarop volgde een uittrap van onze keeper Quinn die op de helft van ASWH kwam maar niet bij zijn teamgenoot en zo kreeg ASWH weer een kans in de 25ste minuut. Gelukkig pakte Quinn deze bal met een mooie redding.
In de 27ste minuut kreeg de tegenstander weer een kans, alleen werd er goed verdedigd door onze jongens en schoten de bal weg, helaas kwam deze ook weer snel terug door een schot op het doel. Quinn tikte de bal naar de zijkant toe.
Daarna ging de wedstrijd heen en weer en kwamen beide ploegen niet meer bij de keepers in de buurt.
In de 32ste minuut kwam de bal bij Benjamin  en schoot de bal hard op het doel, alleen kwam de bal tegen de paal aan, gelijk na deze actie kwam Dani D aan de bal en hij schoot de bal in het doel en RBC kwam terug.  Het werd 4-3.
In de 34ste minuut kreeg Dani D een kans, helaas stond de keeper in de weg met een mooie redding.
In de 36ste minuut kregen wij twee kansen, de eerste  is van Ray en de andere was van Dani D maar beide keren was de keeper van ASWH alert en pakte de ballen.
Het leek er op dat we de wedstriijd zouden afsluiten met een verlies maar toen kwam er in de 40ste minuut nog één moment bij een intrap langs de zijlijn. Ray dribbelde in het veld en schiet op het doel. De bal ging erin. Het laatste doelpunt voor RBC maakt de stand 4-4.

Kort na het doelpunt van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: ASWH mocht beginnen.
0-0 ASWH schiet op de lat
0-0 Benjamin schiet net naast
0-1 ASWH scoort
1-0 Dani B schiet net naast
1-0 ASWH schiet de bal over het doel
1-1 Phellon maakt gelijkstand
1-1 ASWH Quinn maakt een Redding