De trainer had afgesproken dat iedereen om 17.00  aanwezig moest zijn in het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers

De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen Madese Boys.

Middenvelder / Aanvaller: Morris
Aanvaller: Dani D
Aanvaller: Ray

1ste helft begon om 17.30
1ste minuut een assist van Morris op Dani D. Hij scoorde het eerste doelpunt. 1-0
4e minuut Liyaam kreeg een schot kans maar die werd gepakt door de keeper.
4e minuut kwam Madese Boys op gelijke hoogte want scoorde zij scoorden de 1-1.
5e minuut een schot van Morris wordt gepakt door de keeper.
6e minuut Dani D zet RBC weer op een voorsprong van 2-1.
8e minuut Morris pakte de bal af en schoot gelijk op het doel maar de bal ging net naast het doel.
9e minuut Morris schoot op het doel,  maar deze keer ging de bal over het doel heen.
9e minuut Dani B kwam via de zijlijn, gaf de bal voor en Morris kon zo de 3-1 binnen schieten voor RBC.
9e minuut gelijk na de aftrap pakte Ray de bal af en scoorde zo de 4-1.
10e minuut Morris kreeg de bal door slecht verdedigend werk van Madese Boys, helaas ging zijn schot net naast het doel.
12e minuut een goede pass van Liyaam komt bij Ray terecht, hij scoorde de 5-1.
13e minuut een goed bekende schot van Morris werd door de keeper netjes gered.
14e minuut Dani D scoorde de 6-1 voor RBC.
17e minuut Madese Boys kwam er gevaarlijk voor het doel van RBC, gelukkig kon onze keeper Quinn de bal pakken.
19e minuut Dani D ging alleen op de keeper af, alleen kon hij deze kans niet verzilveren.
19e minuut pakte Quinn een schot die laag in de hoek werd geschoten door Madese Boys.
20ste minuut schoot Liyaam op het doel, de bal ging via de paal in het doel. RBC komt met een voorsprong van 7-1.

De scheidsrechter floot af voor de rust en zo konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 17.50
23ste minuut Ray schoot de bal in de hoek, de keeper kon hem nog net uit het doel tikken.
24ste minuut wederom testte Ray de keeper weer uit. Helaas lukte het niet om er een doelpunt van te maken.
26ste minuut zag Liam de keeper te ver voor zijn doel staan, schoot de bal over hem heen en scoorde zo de 8-1.
27ste minuut een mooie assist van Phellon op Morris, hij schoot beheerst de 9-1 binnen.
28ste minuut kwam Madese Boys voor het doel, deed een poging om te scoren. Onze keeper Quinn pakte de bal.
28ste minuut Liam pakte de bal op het middenveld, dribbelt richting het doel en schoot beheerst binnen. De stand werd 10-1
29ste minuut een goede voorzet van Liam komt bij Dani D terecht. Hij schoot had de bal in de netten. RBC heeft de 11-1 gemaakt.
29ste minuut gelijk na de aftrap pakt Dani D de bal af, schoot de bal achter de keeper en zo werd het alweer 12-1.
31ste minuut schoot Madese Boys op het doel en scoorde de 12-2.
32ste minuut scoorde Madese boys weer en zo werd het 12-3.
34ste minuut schot van Dani D gaat op de paal en in de rebound scoort hij alsnog de 13-3.
35ste minuut scoort Ray de 14-3. Hij pakte de bal af van de verdediging, ging alleen op de keeper af en schoot de bal hard in het doel.
36ste minuut kwam Madese Boys alleen op Quinn af. Quinn bleef goed kijken en kon de bal mooi uit het doel tikken.
37ste minuut kreeg Madese Boys weer eens kans, Quinn pakte netjes weer de bal.
38ste minuut pakte Quinn de bal net voordat Madese Boys op het doel konden schieten.
38ste minuut Quinn gooide de bal naar Dani B die voorbij de verdediging rent, hij schoot de bal in de verre hoek naar binnen. Het bracht de stand naar 15-3.
39ste minuut schoot Liyaam op de lat.
40ste minuut schoot Ray op het doel. Helaas kon de keeper de bal nog net pakken.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd.