Vandaag staat de 3e competitiewedstrijd van de competitie indeling hoofdklasse fase 3 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn in het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.

Middenvelder / Aanvaller: Morris
Aanvaller: Dani D
Aanvaller: Ray

1ste helft begon om 08.30
In de eerste 30 seconden kreeg Morris een mogelijkheid om te scoren, de keeper pakte helaas de bal.
1ste minuut een mooie redding van Quinn.
7e minuut een corner van Dani B die terecht kwam bij Ray, schoot op het doel maar de keeper heeft de bal te pakken gekregen.
9e minuut een mooie redding van Quinn. In 2e instantie werd de bal van de lijn gehaald door een alerte Dani B .
10e minuut een goede redding van Quinn.
11e minuut kwam de bal bij Ray terecht. Hij schoot net naast het doel.
13e minuut schoot Ray van afstand maar zijn schot kwam op de lat.
15e minuut een individuele actie van Morris, hij schoot op het doel maar de bal ging via de paal ernaast.
17e minuut een schot van Unitas maakt de stand 0-1.
18e minuut wederom een schot van Unitas, en scoorde de 0-2.

De scheidsrechter floot af voor de rust en zo konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 09.00
21ste minuut een schot van Liam wordt gepakt door de keeper.
23ste minuut Dani D kreeg een kleine schotkans, helaas ging deze net naast het doel.
24ste minuut RBC kwam terug in de wedstrijd, Dani B komt langs de zijlijn en geeft de bal voor aan Dani D. Hij scoort de 1-2.
25ste minuut een slechte uittrap van de keeper van Unitas. Hij wordt gelijk afgestraft door Dani D die de gelijkmaker 2-2 scoorde.
29ste minuut een goede redding van Quinn.
34ste minuut pakt Quinn de bal uit de hoek.
34ste minuut een foutje van Liyaam. Hij schoot de bal tegen een tegenstander aan en de bal ging in het doel. 2-3 voor Unitas.
37ste minuut een foutje van Morris waar Unitas van profiteerde en de score op 2-4 zet.
40ste minuut scoort Liam van onze eigen helft de 3-4.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd.