Vandaag staat de 2e competitiewedstrijd van de nieuwe competitie indeling hoofdklasse fase 3 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 10.30 aanwezig moest zijn bij Sportpark De Blauwe Kei, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.

De volgende jongens waren er vandaag tegen Baronie J08-1

Middenvelder/aanvaller: Morris
Aanvaller: Dani D
Aanvaller: Ray

1ste helft begon om 11.06
1ste minuut gelijk vanaf de aftrap kwam RBC voor het doel. Ray met een assist op Liyaam die beheerst binnenschoot en RBC op een 0-1 zette.
4e minuut kwam Baronie kreeg een doelpunt op de teller door een eigen doelpunt van Dani D 1-1.
8e minuut kreeg Morris de bal en schoot op het doel alleen de keeper pakte de bal.
11e minuut kwam Baronie er snel uit en scoorde de 2-1.
12e minuut een schot van Baronie werd gepakt door onze keeper Quinn.
14e minuut door een snelle omschakeling van Baronie komen ze op een 3-1.
15e minuut kreeg Liyaam een schot kan, maar die ging net naast het doel.
17e minuut kreeg RBC twee kansen maar werden allebei tegen gehouden door de keeper.
20ste minuut een schot van Ray ging via de paal naast het doel.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 11.30
21ste minuut door een mooie steekpass van Phellon kwam de bal bij Ray. Hij schoot gelijk op het doel. Hij scoorde de 3-2.
22ste minuut een schot van Liyaam werd gepakt door de keeper.
22ste minuut gelijk na de kans van Liyaam kwam Baronie eruit, kwam voor het doel van RBC en schoot op het doel. Quinn pakte de bal.
23ste minuut kwam Dani D alleen voor de keeper te staan, helaas schoot hij net naast het doel.
31ste minuut kwam Baronie weer na lange tijd voor het doel van RBC. en deze keer scoorde ze wel en kwam de stand op 4-2.
32ste minuut vanuit een intrap dribbelde Ray het veld in, schoot hem over de keeper van Baronie heen en scoorde zo de 4-3. RBC kwam weer terug in de wedstrijd.
33ste minuut de jongens van RBC wilden voor de gelijkmaker gaan in de komende minuten.
34ste minuut een kans van Liam wordt door de keeper gered.
35ste minuut twee kansen voor RBC worden allebei gered door de keeper.
37ste minuut kreeg Dani D de bal, hij was iets te gehaast en schoot de bal over.
38ste minuut kreeg Dani B de bal,schoot van afstand op het doel maar de keeper hield de bal helaas tegen.
40ste minuut nog twee kansen voor RBC maar de bal wilde er niet ingaan.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: RBC mocht beginnen.
0-0 Morris schiet over het doel