Vandaag onze 1ste wedstrijd in de hoofdklasse van fase 3
wedstrijd RBC J08 TEGEN BSC Roosendaal J08-1

Vandaag staat de 1ste competitiewedstrijd van de nieuwe competitie indeling hoofdklasse fase 3 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn in het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.

De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen Bsc Roosendaal J08-1

1ste helft begon om 08.40
Binnen 30 seconden lag de bal al in het doel van BSC. Door een goede actie van Morris komt de bal bij Liyaam terecht, hij schoot gelijk op het doel en scoorde de 1-0 voor RBC.
1ste minuut kwam Dani D aan de bal en hij testte de keeper van BSC uit, maar helaas had hij een mooie redding.
5e minuut kwam RBC gevaarlijk uit. De bal kwam bij Dani D, hij schoot op het doel en scoorde de 2-0 voor RBC.
6e minuut Ray speelde de verdediging uit en schoot op het doel, de keeper pakt de bal.
7e minuut een afstandschot van Liam wordt met moeite tegen gehouden door de keeper van BSC.
9e minuut kwam de bal via een corner bij Liyaam terecht, schoot op het doel maar de keeper pakte de bal.
10e minuut speelde Morris zich goed vrij en schoot gelijk op het doel. Zo scoorde hij de 3-0 voor RBC.
Tussen minuut 11 en 16 kwamen er geen kansen voor beide teams
17e minuut Liam geeft een goede voorzet, Ray neemt de bal netjes aan en scoorde de 4-0 voor RBC.
18e minuut door goed opbouwend spel van achter komt de bal bij Ray die zag Dani D vrij staan en die kon zo de 5-0 scoren voor RBC.
20ste minuut kreeg Phellon de bal en schoot op het doel vanaf de eigen helft. De bal ging net naast.

Kort na deze actie floot de scheidsrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
2e helft begon om 09.10
21ste minuut kwam Liam vrij voor het doel en scoorde de 6-0 voor RBC.
24ste minuut kreeg BSC hun eerste kans van de wedstrijd maar onze keeper Quinn pakte de bal.
26ste minuut ging een schot van Morris maar net naast het doel.
27ste minuut schoot Morris van afstand op het doel en scoorde de 7-0 voor RBC.
32ste minuut kreeg BSC een vrijetrap die gelijk op het doel geschoten werd, het was onthoudbaar voor onze keeper. Het werd  7-1.
34ste minuut kreeg BSC hun tweede vrijetrap. Ook deze was onthoudbaar voor onze keeper. Het staat 7-2.
35ste minuut zette RBC een tandje bij want ze wilden de dubbele cijfers halen. Ray kwam aan de bal en schoot op het doel en scoorde de 8-2 voor RBC.
36ste minuut een uittrap van Quinn komt bij Ray terecht en scoorde de 9-2 voor RBC.
38ste minuut kreeg RBC Twee kansen. Ray zijn inzet werd door de keeper van BSC naar de zijkant verwerkt, de bal kwam voor Dani D zijn voeten en schoot gelijk op het doel, maar helaas tegend e paal.
39ste minuut Ray komt vrij voor de keeper en schoot beheerst de 10-2 binnen.
40ste minuut gelijk na de aftrap pakte Morris de bal af en schoot op het doel. Helaas bracht de keeper redding. In de rebount kon Ray toch nog de 11-2 scoren!

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: BSC Roosendaal mocht beginnen.
0-0 Redding Quinn