• Verslaggever: Jan-willem kuijten

een oefenwedstrijd  RBC J08 TEGEN VV Kloetinge J09-1

Vandaag staat onze tweede oefenwedstrijd van 2024 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.30 aanwezig moest zijn bij het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen VV Kloetinge J09-1.

Aanvaller: Dani D

We hadden 1 afmelding.Liam was helaas nog te ziek om te voetballen.

1ste helft begon om 09.00

2e minuut  Ray geeft een mooie steekpass naar Morris en scoorde de 1-0 voor RBC.
6e minuut sterke Kloetinge kwam gevaarlijk voor het doel van RBC. Gelukkig pakte onze keeper Quinn de bal.
11e minuut kwam Kloetinge terug in de wedstrijd door de 1-1 te scoren.
12e minuut Ray kwam aan de bal en schoot op het doel maar de keeper kon redding brengen.
14e minuut kwam Kloetinge op een 1-2 voorsprong .
15e minuut na het doelpunt van Kloetinge gingen onze jongens vol voor de gelijkmaker.
17e minuut Ray testte met een afstandschot de keeper uit die nog maar net de bal corner kon tikken.
18e minuut kreeg Dani D de bal en zijn schot ging op de paal.
20ste minuut kreeg Kloetinge nog een mogelijkheid maar hun schot ging net naast het doel.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begint 09.30

21ste minuut Kloetinge scoorde en bracht de stand op 1-3.
25ste minuut kwam Kloetinge alleen op onze keeper af, Quinn pakte de bal net op het moment voordat ze konden scoren.
26ste minuut komt de bal via Phellon bij Dani D terecht, zag Morris vrij staan en die kon zo de 2-3 scoren voor RBC.
26ste minuut Dani D speelt zichzelf vrij en schoot op het doel en maakt de gelijkmaker 3-3.
27ste minuut ging RBC er vol voor, en Morris zag zijn schot net over het doel gaan.
28ste minuut kwam Kloetinge door foutjes van onze jongens op een 3-4.
29ste minuut was het weer Kloetinge die profiteerde van foutjes van onze jongens en scoorde de 3-5.
30ste minuut Ray kwam aan de bal en schoot op het doel, maar hij zag zijn schot gepakt worden door de keeper.
31ste minuut RBC kreeg drie kansen maar elke keer was de keeper die redding kon brengen. ( Liyaam, Dani D, Morris, )
33ste minuut Kloetinge kwam door onze verdediging heen, kregen de kans om te scoren maar Quinn kon redding brengen en in de rebound pakte Quinn weer de bal.
35ste minuut kreeg Morris de bal door goed druk te zetten op de verdeding van Kloetinge. Zijn schot ging helaas net naast het doel.
36ste minuut kwam Kloetinge weer door onze verdediging heen, kregen de kans om te scoren maar Quinn kon redding brengen.
37ste minuut de bal kwam bij Dani D terecht, schoot op het doel maar de keeper hield de bal tegen.
40ste minuut was het Kloetinge die het doelsaldo uitbreidde naar 3-6

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: RBC mocht beginnen.