• Verslaggever: Jan-willem kuijten

een oefenwedstrijd  BVV Barendrecht J08-1 TEGEN RBC  J08

Vandaag staat onze eerste oefenwedstrijd van 2024 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 10.45 aanwezig moest zijn bij Sportpark De Bongerd, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen BVV Barendrecht J08-1.

1ste helft begon om 11.55

1ste minuut kwam Ray met een voorzet die bij Dani D kwam en hij scoorde de 0-1 voor RBC.
3e minuut  Ray kreeg een schotkans maar de keeper pakte de bal.
4e minuut Ray kreeg weer de bal en schoot net naast het doel.
5e minuut door een corner kregen we de kans alleen ging het schot van Dani D over het doel heen.
6e minuut kwam Morris voor het doel en schoot net naast het doel.
7e minuut een super mooi afstand schot van Liam,  ging over de keeper heen en zo kwam RBC op een 0-2 voorsprong.
10e minuut kwam Bvv Barendracht voor het eerst bij het doel van RBC. Onze keeper Quinn pakte het schot van Barendrecht.
11e minuut kwam Bvv Barendrecht weer voor het doel van onze keeper Quinn. Wederom pakte hij de bal.
12e minuut kreeg RBC een kans, de bal kwam bij Morris. De keeper houdt de bal tegen.
13e minuut scoorde Bvv Barendrecht uit het niets de 1-2.
14e minuut Dani B probeerde met een afstandschot de keeper te testen, maar zijn schot ging net naast.
16e minuut kwam Bvv Barendrecht via een corner op een 2-2.
18e minuut kwam de bal bij Dani D. Hij schoot de bal op de paal.
20ste minuut schoot Dani B de bal naar Ray die hem goed aanneemt,  en zo de 2-3 achter de keeper kon schieten.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begint 12.20

21ste minuut gelijk na de aftrap kreeg Ray een mogelijkheid, maar die pakte de keeper.
22ste minuut kwam de bal bij Morris en die schoot net naast het doel.
24ste minuut door een slechte uittrap van de keeper van Bvv Barendrecht, komt de bal bij Morris en die scoorde de 2-4 voor RBC.
24ste minuut gelijk na de aftrap pakte Liyaam de bal af en speelde hem naar Morris toe, en die scoorde 2-5 voor RBC.
25ste minuut door slecht verdedigen van de tegenstander kwam de bal bij Morris terecht, schoot op het doel en het werd 2-6 voor RBC.
25ste minuut gelijk na de aftrap pakte Liyaam de bal af en speelde hem na Morris toe en scoorde 2-7 voor RBC.
27ste minuut pakte Morris de bal af en geeft een voorzet naar Ray,en scoorde de 2-8 voor RBC.
28ste minuut Ray kreeg de bal en scoorde en maakte zo de 2-9 voor RBC.
28ste minuut gelijk na de aftrap kwam Bvv Barendrecht gevaarlijk voor het doel van RBC, onze keeper Quinn kon redding brengen.
29ste minuut ging Ray een paar spelers van Bvv Barendrecht voorbij, speelde de bal naar Morris en scoorde de 2-10 voor RBC.
30ste minuut Phellon maakt een goede slijding en voorkomt dat BVV Barendrecht kon scoren.
30ste minuut uit een corner kreeg Bvv Barendecht nog een kans,  onze keeper Quinn pakte de bal.
31ste minuut kreeg Morris een kans maar helaas pakte de keeper van Bvv Barendrecht.
32ste minuut Morris kreeg weer een kleine kans, maar zijn schot ging net naast.
34ste minuut kwam de bal bij Liam terecht. Hij schoot op het doel maar de keeper kon nog net redding brengen.
36ste minuut kwam de bal door uitverdedigen van Phellon bij Morris terecht en scoorde de 2-11 voor RBC.
37ste minuut kwam Bvv Barendrecht bij het doel van RBC.  Ze schoten op het doel, Quinn pakte de bal maar liet de bal ook weer los en dus werd het 3-11.
39ste minuut een voorzet van Morris komt op het hoofd van Liam die net naast het doel kopt.
40ste minuut was het Liam die door een mooie passeer actie zich helemaal vrij speelt. Hij schiet de 3-12 binnen voor RBC.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: RBC mocht beginnen.