De trainer had afgesproken dat iedereen om 17.00 aanwezig moest zijn bij Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen ACR Soccer Talent J08.

Middenvelder: Liyaam
Middenvelder: Dani D
Aanvaller: Ray

1ste helft begon om 17.30
Binnen 30 seconden kreeg Dani D de bal voor zijn voeten en schoot gelijk op het doel maar de keeper kon redding brengen.
1ste minuut kwam Dani B met snelheid langs de rechter zijlijn en gaf een voorzet die door een speler van ACR in zijn eigen doel werd geschoten 1-0 voor RBC.
3e minuut kreeg Phellon de bal op het middenveld en geeft een mooie steekpass de bal bij Dani D, hij schoot meteen de 2-0 voor RBC.
Van minuut 4 tot minuut 8 ging het spel op en neer en kwamen er geen kansen voor beide ploegen.
9e minuut kwam Dani D helemaal vrij voor het doel en kon zo de 3-0 maken voor RBC.
10e minuut was het Ray die met een mooi schot de keeper passeerde in de lange hoek,  4-0 voor RBC.
12e minuut was het Liyaam die de bal kreeg maar zijn schot ging net over het doel.
12e minuut kreeg ook Ray nog een kans op een schot in het doel, helaas pakte de keeper de bal.
13e minuut Liyaam maakte een foutje in de verdediging en ACR profiteerde hiervan.  4-1.
14e minuut kreeg Ray de bal voor zijn voeten, helaas belandde de bal net naast het doel.
15e minuut was het een sterk spelende Liam die de bal kreeg en op het doel schoot. Helaas kwam de bal tegen de paal aan.
16e minuut door mooi combinatie spel van onze ploeg kwam de bal bij Ray terecht en scoorde de 5-1.
18e minuut kreeg Liam een schotkans, alleen pakte de keeper de bal.
19e minuut drie keer scheepsrecht,  Liam kon wel juichen want hij scoorde de 6-1 voor RBC.
20ste minuut net voor dat het rust is kon Ray nog een keertje op het doel schieten en zo belandde de bal in het doel. De score werd 7-1.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 17.55
22ste minuut een voorzet van Liyaam die bij Ray terecht kwam, Ray schoot gelijk op het doel. De keeper kon redding brengen.D
23ste minuut was een voorzet van Liyaam dit keer op Dani B die de bal achter de keeper schoot. De stand is 8-1
24ste minuut kwam ACR  gevaarlijk uit en schoten ze op het doel van RBC. Onze keeper Quinn was alert en maakt een mooie redding.
27ste minuut Liyaam geeft weer een voorzet en de bal komt bij Ray terecht en scoort direct. Dat maakt de stand 9-1
28ste minuut een schot van Liyaam die maar net naast het doel ging.
29ste minuut Dani D ziet zijn bal met een afstandschot net naast het doel gaan.
30ste minuut een schot van Phellon die gered werd door de keeper.
31ste minuut kreeg Ray een doelpoging alleen de keeper houdt de bal tegen.
32ste minuut een voorzet van Ray kwam bij Liyaam terecht. De bal raakte hij niet helemaal goed waardoor de bal naast het doel terecht kwam.
33ste minuut een grote kans voor Liyaam, hij stond alleen voor de keeper maar schoot de bal hoog over het doel.
35ste minuut een doelpoging voor Liyaam, de bal kwam terecht op de paal.
36ste minuut was het ACR die voor het doel van RBC kwam, Quinn maakt een goede redding, en weet de stand op 9-1 te houden.
39ste minuut was het Liyaam die de bal kreeg en hem ook achter de keeper schiet. Op deze manier kon hij de 10-1 voor RBC maken.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: ACR Soccer Talent mocht beginnen.