Vandaag onze 7e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 2
 wedstrijd RBC J08 TEGEN Unitas Gorinchem J08-1

Vandaag staat de 7e competitiewedstrijd van de competitie indeling hoofdklasse fase 2 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn in het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.

De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen Unitas Gorinchem J08-1 en om het Kampioenschap binnen te halen.

1ste helft begon om 08.30
1ste minuut kreeg Unitas een mogelijkheid,  Quinn maakt meteen een redding.
2e minuut een mooie steekpass van Dani B op Ray, en opende de score voor RBC 1-0.
3e minuut Dani D schoot op het doel, de keeper pakte de bal.
4e minuut kwam Ray met snelheid langs de zijlijn en schoot op het doel, maar de keeper kon hem tegenhouden.
4e minuut schoot Ray net naast het doel.
5e minuut kreeg Ray iets teveel ruimte van de tegenstander en schoot op het doel, helaas ging zijn schot net over.
6e minuut was het weer raak voor RBC.  Liyaam schoot de bal laag in de hoek en scoorde zo de 2-0.
8e minuut kwam de 3-0 op het scorebord, Dani D schoot de bal achter de keeper.
8e minuut gelijk na de aftrap van Unitas pakte Ray de bal af, ging alleen op de keeper af, en schoot de bal rustig in het doel.  RBC komt op een 4-0 voorsprong.
10e minuut was het een slechte uittrap van de keeper. De bal kwam bij Dani D terecht en hij schoot gelijk op het doel,  maar zijn schot kwam tegen de lat aan.
13e minuut kwam Ray aan de bal en die schoot op het doel, maar de keeper kon redding brengen.
14e minuut Ray maakt een schot op het doel. De keeper pakt de bal.
16e minuut kreeg Unitas hun tweede kans van de wedstrijd. Hun schot ging net naast het doel van RBC.
17e minuut door goed overspelen van onze jongens kwam de bal bij Ray terecht en scoorde 5-0.
18e minuut door een voorzet kwam de bal bij Liyaam, hij had alle tijd om de bal aan te nemen en op doel te schieten, maar trapte over de bal heen.
20ste minuut was het Liyaam die de verre hoek zocht van het doel van Unitas, de keeper kon hem net aanraken.
De scheidsrechter floot af voor de rust en zo konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

In de rust gingen we met 6 spelers door omdat Liam geblesseerd was, hij kon niet meer spelen al bleef hij er wel bij als het echt nood aan de man was.

2e helft begon om 09.00
20ste minuut Unitas begon scherp aan de tweede helft en testte Quinn uit,  hij pakte klemvast de bal.
21ste minuut kregen Ray en Dani D allebei een mogelijkheid, beide keren kon de keeper redding brengen.
24ste minuut was het de keeper van Unitas die weer redding kon brengen op een schot van Ray.
25ste minuut kreeg Unitas twee mogelijkheden, alleen stond Quinn twee keer goed in zijn doel en pakte de ballen.
27ste minuut was het een schot van Ray, die net naast het doel ging.
32ste minuut kreeg Unitas een kans, alleen pakte Quinn de bal voordat ze konden schieten.
34ste minuut Quinn trapte de bal uit en kwam bij Ray terecht, schoot op het doel en scoorde de 6-0 voor RBC.
36ste minuut was Ray twee keer dicht bij zijn volgende doelpunt, alleen was het de keeper van Unitas die twee keer redding kon brengen.
37ste minuut een schot van Liyaam werd gered door de keeper, de bal komt voor de voeten van Dani D  en schoot wel de bal achter de keeper en zo kwam RBC op een 7-0 voorsprong.
38ste minuut een schot van Ray die de keeper kon redden,  alleen liet hij de bal los en zo kon Liyaam alsnog scoren en RBC kwam op 8-0.
39ste minuut Quinn maakt een slechte uittrap, de bal kwam bij de tegenstander terecht, gelukkig kon hij zijn foutje zelf herstellen door de bal tegen te houden door een schot van Unitas.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog Penalty’s nemen nadat we uitbundig hebben geroepen dat we kampioen zijn geworden!

Penalty serie: Unitas Gorinchem mocht beginnen.
                                                        0-0 schiet naast het doel
                                                      Liyaam 0-0 redding keeper
                                                              0-0 Redding Quinn