Vandaag onze 5e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 2
 wedstrijd VV DUBBELDAM J08-1 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 5e competitiewedstrijd van de nieuwe competitie indeling hoofdklasse fase 2 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 10.00 aanwezig moest zijn op sportpark Krommedijk van VV Dubbeldam, toen iedereen er was gingen wij gezamenlijk het sportpark op en naar de kleedkamer.

De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen het sterke VV Dubbeldam J08-1.

Helaas moest Quinn zich ziek afmelden voor deze wedstrijd.

0-3 Ray
daarna kreeg RBC nog een paar kansen en die werden tegen gehouden of net naast geschoten door onze boys.
Na 20 minuten was de stand 2-4 en gingen we rusten en opwarmen.  De score verloop was alsvolgt.
1-3 Dubbeldam
2-3 Dubbeldam
2-4 Ray
onze jongens hadden het lastig in deze minuten van de wedstrijd en wilde na de pauze weer goed starten.

De scheidrechter floot af voor de rust en zo konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 11.00
Na de rust begon RBC weer sterk aan de 2e helft maar VV Dubbeldam was ook beter aan het spelen, en binnen 30 minuten was de stand 4-5 voor RBC score verloop was alsvolgt:
2-5 Ray
3-5 Dubbeldam
4-5 Dubbeldam
In de volgende 10 minuten van het laatste blok ging RBC wisselen van keeper. Phellon ging keepen en Dani D ging als veldspeler spelen.
RBC kreeg steeds meer kansen alleen wilde de bal niet in het doel gaan, en je weet: als je zelf niet scoort dan valt die aan de andere kant en zo maakte Dubbeldam de stand gelijk.
Er was toen nog maar drie minuten te spelen en onze jongens gingen vol voor de winst, want wij  wilde drie punten mee naar Roosendaal nemen.
In de laatste minuut was het dan raak voor RBC, ze scoorde het winnende doelpunt.
Hierbij de scoreverloop van de laatste 10 minuten alsvolgt:
5-5 Dubbeldam
5-6 Ray

Jongens jullie hebben echt super goed gewerkt en als team alles gegeven om deze wedstrijd te kunnen winnen. En wij zijn nog steeds ongeslagen in deze reeks.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

( Alleen heb ik hier geen score verloop van gekregen dus deze blijft nu als niet ingevuld )

UITSLAG: 5-6 VV DUBBELDAM J08-1 TEGEN RBC J08