Vandaag onze 4e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 2
 wedstrijd RBC J08 TEGEN A.S.W.H J08 -1

Vandaag staat de 4e competitiewedstrijd van de nieuwe competitie indeling hoofdklasse fase 2 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn in het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.

De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen het sterke A.S.W.H. J08-1

1ste helft begon om 08.30
1ste minuut Dani D kreeg de bal voor zijn voeten en schoot de bal op het doel. Helaas de keeper houdt de bal tegen.
2e minuut kwam A.S.W.H. er met een snelle aanval uit, en scoorde zo ook de 0-1.
4e minuut Dani D schoot op het doel maar de bal ging net naast.
5e minuut was het wel raak voor Dani D die de score terug bracht naar 1-1.
6e minuut kwam A.S.W.H. weer op voorsprong, dit kwam doordat er een foute pass van Liam onderschept werd door de aanvaller. Deze schoot zo de 1-2 binnen.
8e minuut was het Ray die met een schot op het doel de keeper testte, maar die houdt de bal tegen.
12e minuut kwam de bal voor de voeten van Liyaam, die zag de keeper iets te ver voor zijn doel staan en schoot zo de 2-2 tegen de netten aan.
13e minuut was het weer A.S.W.H die er met een snelle aanval door onze verdediging kwam, en zo alleen voor Quinn kwam staan maar hij pakte de bal voordat ze konden schieten.
17e minuut kwam A.S.W.H. weer op voorsprong ze scoorde de 2-3.
19e minuut kwam A.S.W.H er weer doorheen en kwam alleen voor Quinn te staan en gaven een lobje, maar Quinn kon hem goed naar de zijkant tikken waar de bal kwam nog keer voor de voeten van een A.S.W.H. speler kwam. Schoot op het doel maar ook deze bal had Quinn te pakken.
20ste minuut was het Ray die met een bekeken schot de keeper teste maar die was alert en pakte de bal.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 09.00
De eerste 5 minuten in de 2e helft ging het spel op en neer, Er kwamen geen kansen voor beide teams.
26ste minuut kwam de bal bij Dani B terecht en  schoot op het doel maar de bal kwam tegen de paal aan.
30ste minuut had Dani D net niet de controle om de bal op het doel te schieten.
32ste minuut kwam RBC op gelijke hoogte door een bekeken schot in de korte hoek van Ray en zo werd het 3-3.
33ste minuut wilde RBC voor de volle winst gaan. Ray kwam aan de bal en schoot op de paal.
35ste minuut was het Quinn die met een slechte trap de bal in de voeten van een tegenstander speelde en die strafte dit gelijk af en scoorde 3-4.
37ste minuut kreeg RBC een vrije trap die door Ray werd genomen. Zijn schot ging net over het doel heen.
40ste minuut was het een intrap voor RBC, werd voor gegeven door Ray, en Dani D schoot de eerste keer tegen de keeper aan. Bij zijn tweede schot was de keeper kansloos, en scoorde de gelijkmaker 4-4.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: A.S.W.H. mocht beginnen.