Vandaag onze 1ste wedstrijd in de hoofdklasse van fase 2
Unitas Gorichem  J08-2 TEGEN  RBC  J08

Vandaag staat de 1ste competitiewedstrijd van de nieuwe competitie indeling hoofdklasse fase 2 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn bij sportpark Molenvliet, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen Unitas Gorichem J08-2

1ste helft begon om 08.30

1ste minuut kreeg Liam gelijk de bal voor zijn voeten en scoorde de 0-1 voor RBC.
2e minuut was het Ray, die zag zijn schot maar net naast het doel gaan.
3e minuut kreeg RBC twee corners die gevaarlijk voor het doel kwamen maar net niet afgerond konden worden.
4e minuut Ray komt met snelheid langs de zijlijn en schiet op het doel maar de keeper maakt een redding.
5e minuut Liam geeft de bal voor, en Ray kon de bal in het doel schieten zo komt RBC al snel op een 0-2 voorsprong.
6e minuut pakte Liam de bal af van een tegenstander en schoot op het doel die via de keeper terecht kwam bij Ray, en schoot beheerst de 0-3 in het doel.
8e minuut kwam Unitas voor de eerste keer bij ons doel maar hun schot ging naast.
9e minuut gaf Liyaam een mooie diepe bal naar Ray die zo de 0-4 voor RBC binnen kon schieten.
11e minuut kwam Ray langs de zijlijn en gaf een goede voorzet op Dani D, Hij schoot de 0-5 binnen voor RBC.
12e minuut kreeg Unitas een kans maar die ging naast het doel.
14e minuut mooie opbouw van uit de verdediging. De bal kwam bij Liam die een voorzet geeft en Dani D kon de 0-6 in het doel schieten.
17e minuut kwam er een schot van afstand van Dani B die in het doel ging. Zo kwam RBC op een 0-7.
18e minuut kwam Unitas er gevaarlijk uit en bracht de score naar 1-7.
19e minuut was het Ray die het doel onder schot nam en zo de 1-8 scoorde.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan
drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een goede 1ste helft was dit.

2e helft begon om 09.00

21ste minuut kwam de bal voor de voeten van Ray maar zijn schot ging maar net naast.
22ste minuut een doelpunt voor Unitas die heel netjes werd afgerond met een lob over Quinn heen zo werd de stand 2-8.
23ste minuut was het Dani D die net over het doel schoot.
24ste minuut pakt Dani D de bal van de verdediging af, en scoorde zo de 2-9 voor RBC.
28ste minuut kreeg RBC een penalty die werd genomen door Liyaam, en hij schoot de bal over het doel heen.
31ste minuut kwam Phellon aan de bal en schoot op het doel, maar de keeper kon redding brengen.
35ste minuut een slechte uitgooi van Quinn kwam bij een tegenstander terecht maar Quinn loste zelf zijn fout op door een goede redding te maken.
38ste minuut was het Dani D die op het doel schoot maar de keeper maakte een mooie redding.
39ste minuut kreeg Unitas een grote kans alleen was het Quinn die redding bracht.
40ste minuut kreeg Unitas een vrijetrap. Quinn zette een muurtje neer, het schot was hard maar Quinn pakte de bal door zich uit te strekken.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: RBC mocht beginnen.