• Verslaggever: Jan-willem kuijten

een oefenwedstrijd  BSC Roosendaal J08-1 TEGEN RBC  J08

Vandaag staat er een oefenwedstrijd voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 17.45 aanwezig moest zijn bij Sportpark Vierhoeven, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen BSC Roosendaal J08-1.

1ste helft begon om 18.15
3e minuut kregen we de eerste mogelijk van de wedstrijd het was Ray die ook gelijk een Doelpunt maakte 0-1 voor RBC.
4e minuut was het BSC die  gevaarlijk uitkwam en zo voor onze doel terecht kwam maar Quinn pakte de bal.
5e minuut kreeg Ray twee grote kansen, maar twee keer was het de keeper van BSC die redding kon brengen.
6e minuut kreeg BSC een penalty. Het was de aanvaller die tegenover Quinn staat en schoot de bal beheerst binnen. 1-1.
9e minuut kreeg RBC weer een beetje grip terug op de wedstrijd en was het Liyaam die een kans kreeg maar ging helaas net naast het doel.
9e minuut door een slechte uittrap van de keeper van BSC kwam de bal terecht bij Ray en scoorde de 1-2 voor RBC.
10e minuut door mooie positie spel kwam Dani D vrij voor het doel, alleen zag hij zijn schot tegen de paal aan komen.
11e minuut was het een opbouw van achteruit die bij Ray terecht kwam, en schoot de bal op het doel. Een speler van BSC maakte hands en zo kregen wij een penalty. Ray schoot de bal beheerst binnen en zo kwamen wij op 1-3 voorsprong.
12e minuut kregen weer een penalty.  Deze werd genomen door Liyaam, helaas schoot hij de bal net op lat.
13e minuut kregen wij onze derde penalty van de wedstrijd. Het was Dani D die hem mocht nemen en hem in het netje schoot.  Zo kwam RBC op een 1-4 voorsprong.
18e minuut een vrijetrap van de aanvaller van BSC. De bal ging net naast het doel van RBC.
19e minuut kreeg BSC twee grote kansen maar onze keeper Quinn pakte beide kansen met mooie reddingen.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 18.35
21ste minuut was het BSC die een treffer maakte.  De tweede aanvaller scoorde de 2-4.
22ste minuut kreeg BSC nog een kans om dichterbij RBC te komen maar Quinn pakte de bal.
23ste minuut was het Ray die twee kansen kreeg. Eén keer kwam de bal tegen de paal en de andere keer een redding van de keeper.
25ste minuut kwam Dani B vanaf het middenveld met een bekende schot die maar net gered kon worden door de keeper van BSC.
27ste minuut Ray gaat met snelheid langs de zijlijn en geeft een mooie voorzet naar Liam die de 2-5 scoorde voor RBC.
31ste minuut was het Liam die de bal kreeg, schoot op het doel maar helaas was het de keeper van BSC die een redding maakte.
32ste minuut Ray schoot de bal net over het doel.
34ste minuut was het BSC die een kans kreeg. Onze keeper Quinn was er snel bij om de bal voor de voeten van de spits te pakken.
35ste minuut kreeg RBC twee kansen. Eén werd op de doellijn weggewerkt en de andere werd door de keeper gepakt.
36ste minuut kwam Ray met snelheid  langs de zijlijn voor het doel, liet de bal over aan  Liam die heb op de doellijn binnen loopt. Zo kwam RBC op een 2-6
37ste minuut kwam Liam langs de zijlijn en gaf een voorzet op maat en Ray kon de 2-7 binnen schieten voor RBC.
39ste minuut een corner van Ray wordt –per ongeluk-  binnen gekopt door Liam zo kwam RBC op een 2-8 voorsprong.
39ste minuut kreeg BSC nog een kleine kans, deze werd tegen gehouden door Quinn.
40ste minuut kon BSC nog een keer scoren door. De middenvelder maakte de 3-8.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: BSC Roosendaal mocht beginnen.