18-08-2021: RBC Update, nummer 2021-08

RBC

Volg ons op:

Twitter Facebook

Emeni Automatiseringstechnieken


zondag 31 oktober 2021 14:30 uur:
  RBCRBC - RKSV CluzonaRKSV Cluzona

10e jaargang, nummer 2021-08

Beste RBC' er,

Vanwege de vakantieperiode verschijnt deze RBC Update later dan gebruikelijk.

RBC is inmiddels gestart met het tweede deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De mannen van trainer Robert Braber oefenen alleen maar tegen sterke tegenstanders: hoger spelende clubs en jeugdteams van BVO's. Ook onze jeugdteams gaan komend weekend weer van start met het spelen van de eerste oefenwedstrijden.

Inmiddels is de competitie indeling van alle RBC-teams bekend. Ook de groepsindelingen voor de groepsfase van de districtsbekertoernooien voor de A-categorie zijn vrijgegeven door de KNVB.

Verder zit deze Update weer boordevol nieuws over nieuwe sponsoren. Het blijft fantastisch om te zien hoe het aantal sponsoren blijft toenemen. We zijn inmiddels de honderd gepasseerd!

En mocht je hem nog niet hebben? Bestel dan nu je RBC SeizoenClubCard 2021-2022!

Competitie indeling onderbouw

De KNVB heeft de competitie-indeling bekend gemaakt voor de jeugdteams in de onderbouw.

Dit zijn de tegenstanders van de RBC-teams*:

JO12 speelt in de Hoofdklasse 04 tegen Bavel, JEKA, RKSV Groen Wit, TSC, Unitas'30, VOAB en Willem II.

JO11-1 komt uit in de Hoofdklasse 03 en heeft als tegenstanders Baronie, Bavel, JEKA, SC 't Zand, TSC, TVC Breda en Unitas'30.

JO11-2 is ingedeeld in de Hoofdklasse 06 en treft daarin Halsteren JO11-1, Kloetinge JO11-1, MOC'17 JO11-1, Roosendaal JO11-1 en Zeelandia Middelburg JO11-1.

JO10 speelt in de Hoofdklasse 05 en heeft als opponenten BSC, Halsteren, Kloetinge, MOC'17, Zeelandia Middelburg en Zeelandia Middelburg JO10-2.

JO9 komt uit in de 1e klasse 08 en speelt tegen Alliance, BSC, MOC'17, Roosendaal, SC Gastel en Unitas'30 JO9-2.

JO8 is ingedeeld in de Hoofdklasse 03 en heeft als tegenstanders ASWH, Baronie, Bavel, Drechtstreek, Oranje Wit, RFC en Unitas'30.

* Het teamnummer van de tegenstander is alleen vermeld indien dit team een hoger of lager teamnummer heeft dan het team van RBC.

Lease Bemiddeling Nederland nieuwe sponsor RBC

Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat Lease Bemiddeling Nederland bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC netwerk!

Leasen tegen internet tarieven maar dan wel afgestemd op uw wensen; the personal touch!

LBN is geen leasemaatschappij maar uw persoonlijke bemiddelaar en vindt daardoor altijd de beste oplossing voor u; onafhankelijk van automerk of leaseconstructie. Zij komen naar u toe en calculeren samen de gewenste oplossing. De commissie is al verwerkt in het scherpe leasetarief.

Pieter Wierckx, directeur LBN: "In 1995 waren we sponsor van RBC en nu sluiten we weer aan. Samen elkaar versterken op sportief en zakelijk gebied. Als u als sponsor van RBC een auto via ons gaat leasen dan doneren we 25% van onze marge als extra sponsorbijdrage aan RBC. Iedereen winst!"

Bel Pieter Wierckx van LBN via 06-8357699 of stuur een e-mail naar info@leasebn.nl voor een afspraak en ervaar de scherpe leasetarieven met 'the personal touch'.

RBC verliest van MB & Friends

RBC heeft het duel met MB & Friends, dat speelt met een aantal profspelers zonder contract, verloren. De Roosendalers konden lang mee en kregen in de tweede helft meerdere kansen op de gelijkmaker, maar moesten aan het eind van de wedstrijd toch toestaan dat MB & Friends uitliep naar 4-6.

Bij RBC begonnen veel spelers in de basis die tegen Willem II O21 niet of weinig in actie waren gekomen. Zo begon Kenny van der Weg in de startopstelling, evenals Lars de Voogd. Ook voor Owen Castenmiller, Abdelmojib Yachou, Imran Echambit, Mo Idrissi, Riyad Khidar en Imad Bouda el Koubai waren er basisplaatsen. Doelman Matthias Deleij, Marouane Hamdoune en Brian Kruf waren de enigen die net als gisteren aan de aftrap verschenen.

Bij MB & Friends stonden enkele bekende spelers uit de Eredivisie op het veld, maar ook een aantal bekenden van RBC zelf. Cuco Martina, Bilal Ould-Chikh en Issam el Hank waren de spelers met een oranje-wit randje die binnen de lijnen stonden. Daarnaast waren Nasser el Khayati en Youness Mokhtar de meest opvallende namen.

De eerste kansen waren voor de bezoekers. De lat en een redding van Deleij stonden een voorsprong in de weg. De derde poging werd weer een prooi voor Deleij, maar nadat de bal uit zijn handen glipte viel de bal toch in het doel. Na de voorsprong voor MB & Friends kwam RBC binnnen een mum van tijd op voorsprong. Eerst was het Kruf die een voorzet van Hamdoune binnen wist te werken, even later werd Bouda el Koubai weggestuurd die 1 op 1 niet faalde, 1-2 (zie foto boven). Tussendoor wist de doelman van de bezoekers met een katachtige redding een kopbal van Idrissi uit het doel te ranselen.

Het tempo van MB & Friends werd daarna flink opgevoerd. Eerst kregen de bezoekers een ietwat simpel gegeven strafschop die benut werd. Daarna kon RBC even het tempo niet bijbenen en liepen ze uit naar 2-4.

(Foto: Arthur Verbraak)

Na de rust wisselde trainer-coach Robert Braber een aantal keer. Zo kwamen onder andere Perry Bierkens, Anwar Tarfit, Giovanni Moerland en Randy Elst in de ploeg. Hierdoor nam RBC het heft in handen en kreeg enkele grote kansen om te scoren. Moerland (redding korte hoek), Kruf (lob op de lat en lage voorzet van Tarfit die net te strak was) en Hamdoune (redding korte hoek) waren dichtbij de aansluitingstreffer. Het was uiteindelijk Bierkens die vanuit een corner de 3-4 maakte (zie foto onder). Tussendoor redde Deleij nog op een vrije trap van Ould-Chikh. Na de 3-4 schoot Moerland van ver nog op de kruising en na een goede een-twee tussen Pisas en Yachou schoot die laatste net voorlangs. Daarna wist MB & Friends de score bijna uit te breiden. Eerst bracht Deleij subliem redding op een inzet, en bij de rebound stond de paal in de weg. Na de drinkpauze werd het wel meteen 3-5 toen een tekorte terugspeelbal van Reuvers een prooi werd voor de bezoekers. In de slotfase bracht MB & Friends de score nog naar 3-6. Het slotstuk was voor Tarfit die een prachtige, lange pass van Moerland perfect aannam, naar binnen draaide en RBC's vierde van de middag tegen de touwen schoot.

Aankomende zaterdag speelt RBC haar volgende oefenduel. Dan is zaterdag eersteklasser Almerk de tegenstander. Dat duel begint om 17:00 uur op het sportpark van Almkerk.

RBC - MB & Friends 4-6 (2-4)

Opstelling RBC: Matthias Deleij (Piet van Gorp), Owen Castenmiller (Gino Pieter), Riyad Khidar (Perry Bierkens), Kenny van der Weg, Marouane Hamdoune (Owen Castenmiller); Lars de Voogd, Abdelmojib Yachou (Marwin Reuvers), Imran Echambit (Randy Elst); Imad Bouda el Koubai (Gerson Pisas), Brian Kruf (Tayeb Lakbir), Mo Idrissi (Anwar Tarfit)

Scoreverloop: 24' teg. 0-1; 27' Brian Kruf 1-1; 34' Imad Bouda el Koubai 2-1; 35' teg. 2-2; 38' teg. 2-3; 41' teg. 2-4; 56' Perry Bierkens 3-4; 60' teg. 3-5; 68' teg. 3-6; 69' Anwar Tarfit 4-6

Scheidsrechter: J. Brummer

Hotel Tongerlo en RBC vernieuwen samenwerking

 

RBC is superblij dat Hotel Tongerlo bereid is gevonden om de club nog langer te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC Netwerk!

Al enige tijd is Hotel Tongerlo verbonden aan RBC en deze verbintenis is opnieuw bekrachtigd. Hotel Tongerlo is van Kees Veraart en Anne-Marie Veraart en is een gastvrij en authentiek hotel in een sfeervol stadsmonument aan de Bloemenmarkt in het bruisende stadscentrum van Roosendaal.

Of u nu voor zaken, ontspanning of een combinatie van beide bij Hotel Tongerlo logeert: het is de perfecte uitvalsbasis voor een prettig verblijf in onze stad. Uiteraard is bedrijfsleider Corné Veraart geen onbekende van onze club en hij zal komend seizoen de functie van teammanager weer met veel plezier uitoefenen.

Voor Kees en Anne Marie is het na jaren ook weer echt thuis komen en zij hopen komend seizoen te kunnen gaan genieten van mooie, aantrekkelijke en spannende wedstrijden.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.hoteltongerlo.nl.

Taxibedrijf De Groen B.V. nieuwe sponsor

Taxibedrijf De Groen B.V. is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

'De Groen' is meer dan alleen een taxibedrijf. Een familiebedrijf sinds 1963 en een begrip in West Brabant, met het kantoor in Roosendaal. Het ‘groene’ kantoor is voorzien van zonnepanelen met veel moderne voorzieningen om tot een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering te komen.

Zij vervoeren mensen door mensen, veilig en deskundig. Conservatief maar toch vooruitstrevend. Het wagenpark is voorzien van de nieuwste digitale techniek zonder de beste service uit het oog te verliezen. Ze beschikken over 150 voertuigen en 250 chauffeurs.

Op de locatie aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is reeds decennia lang een volledig operationeel logistiek centrum te vinden. Naast het taxibedrijf is er ook onder de ‘De Groen’ vlag een verkeersschool en touringcarbedrijf gevestigd. Sinds kort kunt u er ook terecht voor het huren van diverse auto’s. Van personenauto, personenbus tot bakwagen.

En voor het technische onderhoud van het jonge wagenpark, een onafhankelijk Bovag garagebedrijf! Occasion? Ook geen probleem, altijd een voorraad van jong gebruikte auto’s. Alles ook voor uw mobiliteit.

Jos de Groen en Tonny de Groen, directie: “Ook met onze lokale voetbaltrots, RBC, zijn we sterk verbonden. We verzorgen het vervoer naar uitwedstrijden voor het eerste team en zijn trouwe sponsor van deze mooie vereniging.”

Voor meer info, bezoek www.taxidegroen.nl of bel (0165) 533434.

Nieuwe sponsor: Enforce

Wederom is de sponsorgroep van RBC uitgebreid. Deze keer met Enforce® | High-End Training & Coaching. Welkom bij het RBC Netwerk!

Een mijlpaal in de geschiedenis van RBC Netwerk, Enforce treedt toe als 100e sponsor!

Enforce is een snel groeiende internationale franchiseformule op het gebied van personal training & small group training met momenteel 21 vestigingen. Enforce gelooft erin dat vitale leiders impact maken op de wereld om hun heen, dat hun potentie wordt geleefd vanuit een fit, krachtig & vitaal lichaam. Met sport en beweging zorgen zij ervoor dat je jezelf opnieuw leert ontdekken, je confronteert jezelf en zorgt ervoor dat je bewust kunt shiften naar je volledige (fysieke) potentie.

Enforce is er om mensen te leren 'in charge' te zijn en te kiezen voor wat echt belangrijk is. Ze geven je inzicht waarom vitaliteit en persoonlijke groei belangrijk zijn en wat voor impact dat kan maken op het leven van jezelf, dat van anderen en op je business.

Enforce is ervan overtuigd dat de kracht van verandering gewoon in jezelf zit. Heb het lef om te kiezen voor jezelf, voor groei en word de meest krachtige versie van jezelf. Geef Enforce 100% en zij beloven je dat je met high-end programma’s trainingsprogramma’s (een combinatie van fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching) uitgedaagd wordt zoals je nog nooit bent uitgedaagd. Ze confronteren je zoals je nog nooit gespiegeld bent en we luisteren naar je zoals nog nooit iemand naar je heeft geluisterd, brutaal eerlijk met respect voor de ander.

Eric de Jong, eigenaar Enforce International B.V.: "Ik ken Hans van der Ende vanuit zijn tijd bij NAC en heb altijd contact met hem gehouden. De groei van RBC en RBC Netwerk past goed bij de filosofie van Enforce: Join us, stop met alle bullshit, kies voor jezelf en doe wat nodig is. Je bent het waard."

Bezoek www.enforce.nl voor een overzicht van de vestigingen en het aanvragen van een gratis coachgesprek.

Nieuwe sponsor: Heeren Groep

RBC kan met trots melden dat Heeren Groep Kraanverhuur en Transport zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Heeren Groep en RBC hebben al een lang verleden samen, niet alleen in de vorm van sponsoring maar ook met het uitvoeren van verschillende hijsklussen. In het stadion van RBC hebben ze afgelopen jaar de lichtmasten mogen verwijderen, maar ook in het verleden waren het vervangen van lichtmasten en plaatsen van goals op de trainingslocatie in Rucphen een vaak voorkomende klus.

Heeren Groep is in de regio Roosendaal/ Bergen op Zoom de enige juiste keuze als het gaat om Kraanverhuur en Transport. Hun gekwalificeerde kraanmachinisten en chauffeurs zorgen er iedere dag weer voor dat de gemaakte afspraken veilig en tijdig worden afgehandeld. Mede door het opmaken van een werkopname zijn ze altijd op de hoogte van de situatie op de locatie en denken mee met hun klanten. Hoe ingewikkelder de klus, hoe leuker zij het vinden. Want bijzonder is voor hen heel gewoon.

Kenmerkend voor de kwaliteit van hun dienstverlening is de duurzame relatie die ze opbouwen met zowel klanten als medewerkers. Het personeelsverloop is laag, maar ook klanten kiezen keer op keer voor Heeren wanneer zij een logistieke uitdaging hebben. Niet zo gek, want ze weten dat ze met een keuze voor Heeren een keuze maken voor jarenlange ervaring en vakmanschap tegen een scherpe prijs.

Wilt u meer informatie over Heeren Groep en wat zij voor u kunnen doen? Kijk op www.heerengroep.nl of bel 0165-545910.

RBC loot Zeeuwse tegenstanders

RBC heeft voor de groepsfase van het districtsbekertoernooi twee Zeeuwse tegenstanders geloot. Het zijn de zaterdagtweedeklassers Arnemuiden en FC Axel. De groepswinnaar van deze groep 1-01 plaatst zich voor de tweede ronde. Het wedstrijdprogramma is als volgt:

04 september, 17:00 uur: RBC - FC Axel

18 september, 17:00 uur: Arnemuiden - RBC

Ook voor onze jeugdteams uit de A-categorie werden de tegenstanders bekend.*

JO18: Alliance JO19-1, Dubbeldam JO19-1, JEKA JO19-1;

JO17: Baronie, Bavel, JEKA;

JO15: Beek Vooruit, Pelikaan, Roosendaal;

JO13: Roosendaal, SC Gastel, SEOLTO.

* Alleen in het geval dat de tegenstander een hoger of lager teamnummer heeft, is dit vermeld.

Nieuwe sponsor: MediaMakers

Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft MediaMakers van Ben Brans. Welkom bij RBC!

Ben: "Mijn samenwerking met RBC bestaat al sinds de vroege jaren '90, waar Hans van der Ende kort daarvoor de organisatie kwam versterken. Hans, met een media achtergrond, wist mijn hobby Radio StadFM meteen te vinden en op waarde te schatten. Sindsdien zijn we gaan samenwerken. Want wie luisterde er toen niet naar dat populaire radiostation. Met muziek en onderwerpen uit de stad."

Groeien met resultaat
Vanuit zijn professie als ondernemer in strategie en marketing(communicatie) met als doel "Groeien met resultaat!" helpt Ben bedrijven en instellingen met groei, op persoonlijk vlak, het bouwen van teams en de juiste propositie, maar ook optimalisatie van sales en marketing. Succes komt vooral vanuit een goed idee, inzicht, analyse, teamspirit en een professioneel ingerichte organisatie. Daarin mocht hij ondernemers, bestuurders en andere personen coachen, ondersteunen en verder brengen. Steeds met als doel om te groeien, in waarde. Toegevoegde waarde. Containerbegrippen die ze samen invulling geven en niet zoals de gemiddelde consultant een rapport en plan van aanbeveling opleveren, maar bijdragen aan resultaat. Dat kan een efficiënter proces zijn of een cultuurswitch, betere marketing, finetunen van de product-markt-combinatie of het bieden van constructieve feedback. Maar ook service optimalisatie. Met dank aan bedrijven als Coolblue is service, onderdeel van de zogenaamde customer journey, als strategisch bedrijfsonderdeel gestegen op de agenda van organisaties. En ze bedenken niet alleen de servicestrategie om bijvoorbeeld een betere klanttevredenheid te organiseren, dat voeren ze ook uit vanuit hun Klant Contact Center in Roosendaal dat 24/7 beschikbaar is.

In het kort, heeft zijn organisatie drie belangrijke speerpunten: strategie, authentieke marketing en communicatie en service.

Podcast over leiderschap, teamspirit en ontwikkeling
Los van zijn werk heeft Ben nog altijd een passie voor media. Sinds enige tijd maakt hij de podcast "Dit is jouw DAG!" (Spotify, Google podcast, TuneIN en Podbean) met inspirerende gesprekken, de ene keer met een voormalig legergeneraal over leiderschapsontwikkeling, een ondernemer over de betrokkenheid van zijn gezin in het bedrijf en de andere keer met een professor over technologische ontwikkelingen, zoals fotonen en quantum computing. Zijn persoonlijke interesses en netwerk in een podcast.

Help RBC!
"Vanuit diezelfde passie help ik RBC bij de productie van de stadioncommercials die je hoort voor en na de thuiswedstrijd", aldus Ben. "Maar ook de goaltune en de opkomstmuziek mocht ik maken. Pure passie en hopelijk weer met een kleine knipoog naar de periode op De Luiten en later in het nieuwe stadion, waar we in 2004 de CD 'Doelpunt voor RBC' maakten. Ook vanuit een hart voor de club. En ik ben lid van de sponsorclub, net als jij? Hoop je daar een keer te ontmoeten!"

Bezoek MediaMakers op www.benbrans.nl of neem contact op met Ben via (0165) 561122.

JOLSA Consultancy & Events toegetreden tot RBC Netwerk

RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: JOLSA Consultancy & Events. Welkom bij het RBC Netwerk!

JOLSA Consultancy & Events in Roosendaal is sinds augustus 2010 het bedrijf van Olav Posthumus. De actuele consultancywerkzaamheden omvatten op dit moment met name het facilitair management in de binnenstad van Roosendaal voor Bureau Binnenstad en Binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal alsmede het parkmanagement voor het Roosendaalse bedrijventerrein Borchwerf I.

Olav: “In de tijden van betaald voetbal ben ik altijd met veel plezier als supporter naar De Luiten gegaan en in het huidige stadion seizoenkaarthouder geweest in vak ZF. Door een recente afspraak in 'De Catacombe' met een nieuwe Borchwerf-ondernemer liep ik daar toevallig ook Hans van der Ende tegen het lijf, welke net sponsor 110 voor het RBC Netwerk Roosendaal had binnengehaald. Als rasechte Tullepetaon met een voormalige vorstelijke leutfunctie kon ik zijn aanbod om ter plekke meteen het speciale RBC-sponsornummer 111 te scoren natuurlijk niet afslaan. Op deze wijze ben ik dus weer opnieuw verbonden met RBC in een mooie netwerkclub met nieuw elan en vol enthousiaste en ondernemende (oude) bekenden!”

Wilt u meer weten over JOLSA? Benader Olav via zijn linkedin profiel: https://lnkd.in/duykktH.

Terugkeer Voets Assurantiën/ RegioBank als sponsor van RBC

RBC kan met trots melden dat Voets Assurantiën/ RegioBank zich weer als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom terug bij het RBC Netwerk!

Al sinds 1978 staat dit gerenommeerde kantoor bekend om de persoonlijke service, het gemak en de zekerheid van een goed financieel advies. Sinds 2018 doen ze dit vanuit het schitterende monumentale pand 'De bank van Luykx' aan de Molenstraat 8 te Roosendaal.

U kunt bij Voets Assurantiën terecht voor al uw zakelijke en particuliere verzekeringen. Daarnaast hebben zij een team van excellente hypotheekadviseurs die uw hypotheekaanvraag van a tot z begeleiden bij een groot scala van geldverstrekkers. Tevens hebben zij een vestiging van de RegioBank voor (zakelijke) betaal- en spaarrekeningen waar u nog gewoon binnen kunt lopen.

Rob van Sprundel, directeur Voets Assurantiën: “Als vroegere betrokken sponsor, roep ik al 10 jaar dat het faillissement van de bvo RBC een zeer groot verlies voor Roosendaal is geweest. Zowel voor de uitstraling van de stad, de horeca en het zakelijke netwerk. Ik ben dus zeer verheugd met de huidige ontwikkelingen in en rondom RBC, het stadion en het RBC Netwerk. Met daarbij het enthousiasme van de teruggekeerde Hans van der Ende heeft dat mij doen besluiten om als gouden sponsor in te stappen. Als maatschappelijk betrokken ondernemer hoop ik dat de oude tijden weer gaan herleven en dat we met regelmaat ook weer ouderwets gezellig kunnen 'netwerken' rondom de wedstrijden in Stadion De Luiten. Wat dat betreft was de oefenwedstrijd RBC - FC Dordrecht een mooi voorproefje dat naar meer smaakt!”

Wilt u meer weten over de werkwijze van Voets Assurantiën/ RegioBank of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of bankzaken? Bel (0165) 521 770, bezoek www.voets-roosendaal.nl/ of ga langs bij het prachtige kantoor: Molenstraat 8 in Roosendaal.

Bestel nu je RBC SeizoenClubCard 2021-2022

Oude tijden gaan herleven in Stadion De Luiten. Met 850 toeschouwers en sponsoren tegen FC Dordrecht was de sfeer weer te voelen. Ben jij er dit seizoen ook weer bij? Bestel dan nu je RBC SeizoenClubCard 2021-2022.

RBC is klaar voor de komende strijd in de Tweede Klasse. En daar kunnen we jouw steun goed bij gebruiken. RBC treft onder meer Roosendaal, Cluzona en SC Kruisland, drie krakers van derby's! Maar ook het Oosterhoutse TSC is een tegenstander waarmee de oranjehemden al vaker in de historie de degens mee hebben gekruist.

Trainer-coach Robert Braber heeft honger naar succes: "De selectie is goed genoeg voor de top van de Tweede Klasse. Alles is geregeld om goed voor de dag te komen volgend seizoen. Uiteindelijk zal in de competitie snel blijken wie de grootste concurrenten zijn, maar we moeten vooral naar onszelf kijken en zorgen dat we alle randvoorwaarden goed op orde hebben, waardoor we met een fitte en sterke selectie ver kunnen komen.”


 

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Voor de RBC SeizoenClubCard en het daarbij behorende lidmaatschap betaal je € 60 per seizoen (of € 40 als je 65 jaar of ouder bent). Geef je daarom op als lid van RBC en steun de oranjehemden in de Tweede Klasse. Samen zijn we RBC, samen hogerop!

Dus wil jij een RBC SeizoenClubCard én meebeslissen over jouw club, stuur dan een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboorteplaats en -datum, adres, postcode, woonplaats en het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Je ontvangt daarna een factuur voor betaling van de contributie. De huidige SeizoenClubCardhouders krijgen automatisch een factuur.

Volvo Bluekens toegtreden tot RBC Netwerk

RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Volvo Bluekens. Het familiebedrijf is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Het familiebedrijf Bluekens is oud, heel oud. Jaak Bluekens stond in 1824 aan de basis. Hij begon als aannemer in Chaam. Er werd vooral gemetseld. Auto’s waren er in die tijd nog niet. Dat timmeren, metselen en bouwen duurde drie generaties lang. Tot de eerste auto’s op de weg kwamen. Anton Bluekens, de opa van de huidige drie eigenaren, sleutelde graag aan motorfietsen en ging in 1928 ook met auto’s aan de slag. Hij runde er een tankstation bij. Ton Bluekens (70), een van de huidige eigenaren: „Het ondernemen heeft altijd in de familie gezeten. Al sinds 1824 weten we niet anders. Is altijd zo geweest.” Bernard, de vader van Ton Bluekens, nam het bedrijf eind jaren veertig over. „De naam Bluekens hing altijd aan de pui. Er stonden weleens andere initialen voor, maar ‘Bluekens’ was altijd te lezen.”

Bluekens handelde tot 1956 in diverse automerken. „Toen kwam Volvo. Inmiddels zijn we de oudste Volvodealer van Nederland."

Het ging in de loop der jaren bijzonder goed met het familiebedrijf. Eind jaren zestig werd het pand in Chaam veel te klein, er waren inmiddels vrachtwagens bijgekomen. In 1983 nam Ton samen met zijn broers Ad, Ben en Jan definitief het bedrijf over. Er kwamen steeds meer garages bij. Ton Bluekens, eigenaar: "Er werd de afgelopen jaren geen werknemer ontslagen. We hebben een heel platte organisatie, hier werkt geen mens te veel. Bovendien is Volvo een stabiel merk, dat gaat eigenlijk altijd goed."

Jos Bluekens, commercieel manager, zal het gezicht zijn van Bluekens tijdens de bijeenkomsten van RBC Netwerk: "Ik kwam vroeger al bij RBC en kijk er naar uit om veel bekenden tegen te komen. Het RBC Netwerk is een mooi podium om het merk Volvo en het bedrijf Bluekens verder te verankeren in Roosendaal en omgeving."

Volvo Bluekens heeft vestigingen in Halsteren, Roosendaal, Breda, Oosterhout en Chaam. Voor meer informatie bezoekt u https://www.bluekens.com/.

Sponsor in de spotlight: ING

RBC en ING blijven na een succesvol jaar ook de komende jaren samenwerken. ING is sponsor van het Nederlandse voetbal en steunt inmiddels al 546 amateurvoetbal-verenigingen in Nederland. Samen met de clubs wil ING alle voetballers helpen om te doen wat ze het liefste doen; lekker voetballen. Voetbal is voor jong en oud, man en vrouw, jongens en meisjes en als speler of fan.

Kees van Hassel, bestuurslid commerciële zaken bij RBC, is blij met het vertrouwen van ING om de samenwerking voor de komende jaren te continueren. "Naast het jeugdvoetbal is de samenwerking belangrijk voor alle onderdelen binnen de vereniging. Bij RBC Netwerk zijn Roger Groffen en Lisette Linders de contactpersonen van ING. Ze zijn naast financieel expert ook echte voetballiefhebbers. De ideale combinatie voor ondernemers binnen de businessclub en natuurlijk ook voor ons als bestuur. We zien de komende jaren dan ook met veel vertrouwen tegemoet."

Wil je in contact komen met Roger en/of Lisette mail dan naar roger.groffen@ing.com of lisette.linders@ing.com.

Nieuwe sponsor: C&R Makelaars

Wederom is de sponsorgroep van RBC uitgebreid. Deze keer met de Roosendaalse onderneming C&R Makelaars. Welkom bij het RBC Netwerk!

Ouderwets hard werken met nieuwerwetse media! Een makelaar die naast taxateur ook marketeer is? Dat is C&R. Tel daarbij ongetemperd enthousiasme en je hebt de perfecte match! C&R breekt met de standaardaanpak in de traditionele makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid hebben bij hen de vrije hand. Zij combineren passie met een dosis vakkennis en maken een makelaar weer persoonlijk.

Zij durven te beweren dat ze behoren tot de beste makelaars van de regio Roosendaal. De cijfers bewijzen het: Zij verkopen zo’n 200 woningen per jaar. Meer dan 91% van de woningen in hun portefeuille voor een bedrag boven de vraagprijs. En de klanten geven een rapportcijfer van gemiddeld een 9,2! Geef toe… Veel beter kan niet.
Maar ja, dit, én meer, willen Marrit Suykerbuyk-van Dorst en Rachell de Jong je graag zelf laten ervaren!

C&R Makelaars, jouw makelaar in Roosendaal en omstreken is te bereiken via www.crmakelaars.nl, 0165 – 201 091 of whatsapp op 06 – 28687616.

JamesB10 nieuwe sponsor

JamesB10 is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Waarmee JamesB10 u kan helpen!?

James B10 heeft inmiddels een track-record opgebouwd in het samenstellen van diverse kledinglijnen voor bedrijven. Dit doen ze altijd samen met hun klanten, in co-creatie of adviserend. Daarnaast maken ze altijd heldere afspraken over het bestelproces, aflevertijden en kosten. Keep it simple!

JamesB10 staat voor de juiste prijs, voor elk budget. Het grote aanbod aan merken en artikelen zorgt voor lastige keuzes. Zij helpen u met de beste artikelen tegen de scherpste prijs!

James B10 is altijd gericht op een langere termijn samenwerking. Op deze manier kunnen zij een prettig klantencontact opbouwen en service gericht werken. Afspraken nakomen … Daar staan zij voor!

Kennis door ervaring! Niet alleen op het gebied van bedrijfskleding, PBM, werkschoenen etc. maar ook op het gebied van logo bedrukkingen. Zij gebruiken alleen de beste kwaliteit folie en transfers. Daarnaast worden alle kledingstukken die bedrukt worden nog eens extra gecontroleerd op kwaliteit. Uiteraard spelen zij in op de laatste ontwikkelingen in de markt en zetten zij altijd vol in op innovatie en productontwikkeling!

Uitstekende kennis van de markt, gespecialiseerd in kwalitatieve en vernieuwende artikelen, altijd snel geleverd bij u thuis of op de zaak!

Jamie Bierens, eigenaar van James B10: "Ik volgde de ontwikkeling rondom RBC en RBC Netwerk al een tijdje. Na de publiciteit rondom RBC - FC Dordrecht heb ik contact gezocht met Hans van der Ende en de samenwerking rond gemaakt. Leuk om zo RBC te steunen en mijn netwerk te vergroten!"

James B10 is bereiken via http://www.jamesb10.nl/home, 0630028836 of info@jamesB10.nl.

Bogers Chalets nieuwe sponsor

Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat de Bredase onderneming Bogers Chalets bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC netwerk!

Bogers Chalets is van Winny Bogers en zijn vrouw Andrea. Als echte liefhebbers van de provincie Zeeland, willen zij met Bogers Chalets hun passie en liefde voor dit mooie stukje Nederland overbrengen op anderen. Ze zijn dol op fietsen door de duinen, het maken van strandwandelingen en het simpelweg genieten van zon, zee en strand. Na deze activiteiten komen ze heel graag thuis in hun eigen chalet. Omdat ze ook anderen deze unieke belevenis gunnen, hebben ze het bedrijfsmatig verder ontwikkeld in zowel inkoop, verhuur, bemiddeling, styling en ontwikkeling, van meerdere recreatiechalets op Walcheren. Zo bouwen ze zelf luxe chalets, tuinhuizen en zorgchalets.

De chalets van Bogers Chalets beschikken stuk voor stuk over een unieke uitstraling. Van tijdloos en modern, tot aan klassiek en authentiek. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is de sfeervolle inrichting. Tijdloos en knus, waarbij de ruimtes in de chalets optimaal benut zijn. Het biedt ruimte om te genieten van de rust, of juist van gezellig samenzijn met vrienden en familie. Een recreatiechalet van Bogers Chalets is met recht een woning waarin je je thuis voelt!

Winny Bogers vertelt: “Mijn vrouw en ik genieten graag en veelvuldig van de prachtige Zeeuwse natuur, maar het fijnst vinden we het als we na het fietsen of wandelen thuis kunnen komen in ons eigen, gezellige huis. Ons chalet in Zeeland is met de jaren écht ons tweede thuis geworden! En die unieke beleving van een echt thuis in een prachtige vakantie-omgeving gunnen wij anderen ook!”

Wilt u meer weten over de chalets die op dit moment te koop staan bij Bogers Chalets? Dan vertellen Winny en Andrea u heel graag meer! Bel 0622377832 of bezoek https://bogerschalets.nl/nl.

Met recht welkom thuis!

De Rooy Makelaardij nieuwe sponsor RBC

De Rooy Makelaardij en RBC zijn een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC heet De Rooy Makelaardij dan ook van harte welkom bij het RBC Netwerk.

Dit familiebedrijf is sinds 1963 een begrip op de Roosendaalse markt. In deze periode hebben zij zich dankzij een enthousiast en gemotiveerd team ontwikkeld tot een professioneel makelaarskantoor, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De dienstverlening houden zij graag persoonlijk en dat betekent individueel maatwerk bij de verkoop van uw woning maar ook taxatie. De financiering van uw woning wordt in hetzelfde pand geregeld door de De Beste Hypotheekdeal, alwaar u verzekerd bent van een kundig hypotheekadvies op maat.

Kortom voor alles van aankoop, verkoop en financiering van uw woning kunt u bij hen terecht!

De teams van de Rooy Makelaardij & Beste Hypotheekdeal, gevestigd op President Kennedylaan 1, staan voor u klaar en zijn te bereiken via (0165) 543050 of (0165) 52205, info@derooymakelaardij.nl of via hypotheken@debestehypotheekdeal.nl.

HIT Profit nieuwe sponsor

Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft HIT Profit uit Oisterwijk. Welkom bij RBC!

HIT Profit verzorgt de energiezaken van ondernemers en sportclubs. Niet alleen met slimme energie-inkoop, ook helpen ze ondernemers met het reduceren van het energiegebruik en het voldoen aan wetgeving. Zo helpen ze ook RBC met energie besparen en het verduurzamen van het stadion. Dit heeft RBC een flinke besparing opgeleverd in euro's maar ook in CO2 uitstoot. Dit wil HIT Profit ook graag voor het sponsornetwerk van RBC realiseren.

HIT Profit wordt bij RBC vertegenwoordigd door Arthur Bres en Frank van Oers. Frank: “RBC en het stadion vormt het kloppend hart voor de ondernemers uit Roosendaal en omgeving. Door de samenwerking met RBC aan te gaan, kunnen we een belangrijke rol spelen in het verduurzamen van het stadion, de voetbalvereniging en haar zakelijk sponsoren. Laten we samen de uitdaging aangaan om CO2 en euro's te gaan besparen.”

Vrijblijvend advies en een kosteloze scan? Graag maken ze onder het genot van een kop koffie kennis. Indien gewenst kunnen ze een kosteloze scan van jouw organisatie maken. Je ziet direct de mogelijkheden en concrete voordelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arthur Bres via 06-42486061 of via arthur@hitprofit.nl.

RBC opnieuw in Zondag 2E

De KNVB heeft de competitie indeling voor komend seizoen bekend gemaakt. RBC is opnieuw ingedeeld in de Zondag 2e klasse E. De tegenstanders zijn ongewijzigd. Het zijn Bavel, Beek Vooruit, Cluzona, FC Tilburg, JEKA, Madese Boys, Rijen, Roosendaal, SC Kruisland, TSC, Uno Animo, VOAB en WSC.

Het nieuwe O23-team is ingedeeld in de 4e divisie K en heeft de volgende tegenstanders*: Boeimeer, Nieuw Woensel, Roosendaal, UVV'40, Unitas'30 en Wilhelmina.

Naast de indeling van de standaardteams en O23 heeft de KNVB ook de competitie indeling bekend gemaakt voor de jeugd in de A-categorie. De indelingen zijn als volgt:

Ook RBC JO18 is een nieuw team en komt uit in de 6e divisie F. De tegenstanders zijn SV Charlois, Kozakken Boys, Sparta (AV), Westlandia, XerxesDZB en MSV De Betrokken Spartaan.

RBC JO14-1 komt uit uit in de 3e divisie F. Zij treffen Margriet, SV Brandevoort, Scharn, TSC, UDI'19/CSU en OSS 1920.

RBC JO13 is ingedeeld in de 2e divisie D. Zij gaan zich meten met Drechtstreek, JVOZ JO13-2, Kloetinge, MOC'17, Oranje Wit, Sarto, TSC, Unitas, Unitas'30 en VOAB.

* Het teamnummer is alleen vermeld als de betreffende tegenstander een lager teamnummer heeft dan het team van RBC.

 

 

  • Patrick, Lindestraat 58 9700 Oudenaarde (BelgiĆ«), www.patrick.eu/teamsport.php?page=home