06-04-2021: RBC Update, nummer 2021-04

RBC

Volg ons op:

Twitter Facebook

Emeni Automatiseringstechnieken


zondag 31 oktober 2021 14:30 uur:
  RBCRBC - RKSV CluzonaRKSV Cluzona

10e jaargang, nummer 2021-04

Beste RBC'er,

Ondanks dat er alleen nog maar getraind kan worden, bruist het binnen de club van activiteiten. Er wordt momenteel keihard gewerkt aan het versterken van de selectie van het 1e elftal, worden er wervings- en stagetrainingen georganiseerd voor jeugdspelers die graag bij RBC zouden willen komen voetballen en doet het RBC Netwerk uitstekende zaken in het werven van nieuwe sponsoren. Daarnaast zijn we gestart met RBC Maatschappelijk en zullen we een regionaal opleidingscentrum voor meiden gaan starten. Ook zagen we de eerste activiteiten ontplooid worden die betrekking hebben op de bekerfinale tegen Ajax in 1986. Dit jaar is het namelijk 35 jaar geleden dat RBC die bekerfinale bereikte ten koste van FC Den Haag en daar zullen we de komende periode nog een aantal keer bij stilstaan.

RBC zoekt jeugdtrainers

Select Salarisadviseurs toegetreden tot RBC Netwerk

Wederom een nieuwe sponsor voor RBC. Het betreft Select Salarisadviseurs uit Etten-Leur. Welkom bij het RBC Netwerk!

Persoonlijk, veilig en vertrouwd uw salarisadministratie uitbesteden doet u bij Select Salarisadviseurs. Zij helpen u graag met salaris- en personeelsadministratie, salarisadvies, HRM en arbeidsjuridisch advies.

Select Salarisadviseurs biedt voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren de mogelijkheid de salarisadministratie volledig uit te besteden. 

Directeuren Herwin Braat en Pascal Heijnen zijn geen onbekenden bij RBC. Herwin kwam als supporter regelmatig in het stadion en Pascal doorliep zelf de jeugdopleiding van RBC en was onderdeel van de selectie in de seizoenen 1995-1996 en 1996-1997. Voor beiden voelt onderdeel zijn van het netwerk van RBC dus als thuiskomen: "Wij zijn zeer enthousiast over het nieuwe concept van RBC Netwerk. Uiteraard staat voorop dat wij RBC graag willen sponsoren om de beoogde doelen van de club te bereiken. Daarnaast zien wij RBC Netwerk als een mooi platform om op een informele manier in contact te komen met lokale ondernemers."

Interesse in wat Select Salarisadviseurs voor u kan betekenen? Neem contact op via 0165-743009, info@selectsalarisadviseurs.nl of bezoek www.selectsalarisadviseurs.nl.

RBC organiseert Meiden Talentendag op zondag 11 april

RBC gaat samen met Penders Voetbalacademie een regionaal opleidingscentrum voor meiden starten.

Wanneer is deze 'RBC Girls Academy' iets voor jou:

  • je voetbalt graag: 3 keer per week training + 1 wedstrijd (competitie);
  • je speelt graag met meiden die dezelfde ambitie delen;
  • je hebt de intentie beter te worden en je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
  • je speelt graag voor een ambitieuze club.

Omdat we natuurlijk willen weten of er voldoende animo is om een meidenteam op te starten, organiseert RBC in samenwerking met Penders Voetbalacademie een gratis Meiden Talentendag op zondag 11 april van 12.00 tot 13.30 uur!

Meiden geboren in 2005 tot en met 2009 kunnen zich voor deze talententraining aanmelden door een e-mail te sturen naar scouting@rbcvoetbal.nl. Vermeld daarin je naam, geboortedatum, adres, huidige club en team.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Nieuwe sponsor voor RBC

RBC kan met trots melden dat Penders Voetbalacademie zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Penders Voetbalacademie is in december 2020 opgericht door Rob Penders. Het doel van de Penders Voetbalacademie is voornamelijk om de fanatieke voetballers, naast het trainen bij hun eigen voetbalvereniging, kwalitatief goede trainingen aan te bieden zodat zij zich als voetballer verder kunnen ontwikkelen.

Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan coördinatie, techniek, cognitieve vaardigheden en zelfvertrouwen. In de trainingscycli wordt gewerkt met Skillsgames platform van Smartgoals zodat voetballers zichzelf en elkaar kunnen uitdagen het beste uit zich zelf te halen.

Rob Penders verzorgt de trainingen op dit moment samen met Denise Versteeg (jeugdtrainer RBC en KNVB Talentcoach). Naast de trainingscycli biedt Penders Voetbalacademie ook Talentendagen en Voetbaldagen aan. Onlangs hebben zij in samenwerking met PSV een Talentenmiddag georganiseerd in het Herstaco Stadion voor het PSV FUNdament.

In de meivakantie staat een voetbal tweedaagse gepland op 3 en 4 mei. Twee dagen waarin veel getraind zal worden, maar vooral plezier met elkaar voorop staat. Tijdens deze voetbaldagen krijgt de Penders Voetbalacademie wederom bezoek van een speciale gast.

Rob Penders “Ooit zelf bij de jeugd van RBC begonnen en de eerste jaren stappen in het betaald voetbal gezet. Inmiddels al een aantal maanden betrokken bij het maken van plannen voor een nieuw RBC, zowel op voetbaltechnisch als sociaal maatschappelijk gebied. Omdat ik RBC een warm hart toedraag, maak ik graag onderdeel uit van het RBC Netwerk.”

KIK Marketing en Communicatie nieuwe sponsor RBC

KIK Marketing en Communicatie is toegetreden tot het RBC Netwerk. De op Borchwerf gevestigde onderneming wordt daarmee sponsor van RBC. Welkom bij het netwerk!

Wat is jouw KIK? Wil jij nieuwe markten aanboren, groeien in omzet of met je team lekker met de neuzen dezelfde kant op? Maar liefst zonder dat je eigen werk hieronder lijdt? Met slimme inzet van online én offline marketing en communicatie helpen de meiden van KIK je met het behalen van jouw KIK!

Dat kan dus met de ontwikkeling van een huisstijl, of je website, maar ook zorgen dat deze gevonden wordt, inrichten en bijhouden van je social media kanalen, etc. Roep het maar en ze pakken het met veel enthousiasme op!

De meiden van KIK zijn in het Roosendaalse zakelijke netwerk zeker niet onbekend. Grote kans dat je ze wel eens tegen bent gekomen bij een borrel of bijeenkomst. “We zijn trots op het feit dat we in Roosendaal gevestigd zitten en vinden het dan ook erg belangrijk om lokale verbinding te zoeken. We doen dit door een intensief sponsorship met Beach Event Roosendaal en vanaf nu dus ook als trots lid van RBC Netwerk!" aldus Sylvia Maas.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.kikmc.nl, bel 0165-745007 of stuur een mail aan info@kikmc.nl.

Kom weer terug naar huis!

Kom net als Hans Van der Ende, Vincent Veldhuis, JUDIDITH, Rolf Timmers, Paul Hunold, Jurgen La Heijne, Pascal Heijnen en Herwin Braat weer terug naar huis en sluit je aan bij het RBC Netwerk! Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Voor meer info: info@rbcnetwerk.nl.

Looma toegetreden tot RBC Netwerk

RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Looma. De Roosendaalse onderneming is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Looma is Ests voor creëren. Ze komen met goede oplossingen aangepast op ieder vraagstuk of uitdaging waar de klant mee zit en creëren hiermee ook letterlijk werk voor jongeren. Bij Looma werken jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ervaring en werkethos die ze hier opdoen geeft hen weer het gevoel mee te doen in de maatschappij. Zo worden alle opdrachten opgeslagen, ingepakt en verzonden door deze jongeren. Looma levert verpakkingen met een sociaal karakter omdat alle inkomsten terugvloeien naar de ontwikkeling van deze jongeren. Voor diverse web-shops verzorgt Looma het totale orderproces.

Robert Breedveld, directeur Looma: "Al heel lang geleden maakte ik als kleine jongen kennis met RBC, de trots van Roosendaal. Dit omdat mijn vader Hans Breedveld, via Romein Staalbouw, één van de sponsoren was. Zelf vergeet ik nooit meer de dag dat RBC naar de Eredivisie promoveerde, 6 juni 2000, door een 2-4 overwinning bij Excelsior. Een dag later was ik één van de duizenden mensen die de huldiging mee mocht maken. Luid zingend: “Éél de wêreld magget 'ore, ik zijn voor RBC!”

Interesse in wat Looma voor u kan betekenen? Neem een kijkje op www.looma.nl, bel met 0165-571202 of mail info@looma.nl.

RBC is op de weg terug

Dinsdag was er in het sportprogramma B.V.S.C. op Radio 1 een item over RBC. Klik op de afbeelding om de uitzending te bekijken en te beluisteren.

Access Equipment nieuwe sponsor

Wederom is het RBC Netwerk uitgebreid. Deze keer met de Zevenbergse onderneming Access Equipment. Welkom bij RBC!

Werken op hoog niveau is werken met Access Equipment. AE verhuur is een verhuurbedrijf van hoogwerkers en is gevestigd in Zevenbergen. Door jarenlange ervaring op het gebied van de verhuur van hoogwerkers beschikken hun enthousiaste en vakbekwame medewerkers over de benodigde kennis. Met deze kennis willen zij u graag op 'HOOGTE' van dienst zijn en geven zij u graag kosteloos advies over de juiste hoogwerker op uw project.

Naast de verhuur van hoogwerkers is AE verhuur ook voorzien van een eigen opleidingscentrum dat IPAF en TÜV gecertificeerd is. De hoogwerkeropleidingen bevatten een goede mix van theorie en praktijk en er is aandacht voor iedere cursist. Ook op het gebied van veiligheid denkt AE verhuur graag met u mee!

Kortom, AE verhuur houdt u, voor welke klus dan ook, op de gewenste 'HOOGTE'.

Paul Hunold, bedrijfsleider bij AE verhuur en levenslang supporter van RBC, is blij RBC te kunnen steunen. "We geloven in de kracht van het netwerk dat weer aan het ontstaan is en komen daarom graag weer naar huis!"

Nu een hoogwerker nodig? Neem contact op via 085-7600494, verhuur@aeverhuur.nl of kijk op www.accessequipment.nl.

Nieuwe sponsor: Roks Law

RBC verwelkomt wederom een nieuwe onderneming in haar netwerk. Het is Roks Law uit Breda. Welkom bij het RBC Netwerk!

Waarom nog een incassobureau inhuren als u ook Roks Law kunt inschakelen? Roks Law maakt van uw behaalde omzet ook betaalde omzet! In veel gevallen kan dit op basis van no cure no pay. De incassokosten brengt Roks Law bij uw debiteur in rekening. Roks Law biedt u landelijke dekking en kent een zeer hoog succespercentage.

Het verschil met een incassobureau is o.a. dat Roks Law als gespecialiseerde incassoadvocaat beschikt over gerechtelijke middelen waarmee Roks Law meer druk op uw debiteur kan zetten en kan doorpakken als het moet. Roks Law voldoet aan de hoge opleidings- en kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).

Als ervaren, praktisch en deskundig advocatenkantoor kan Roks Law u ook helpen bij uw overige juridische vraagstukken. Daarbij bent u verzekerd van korte lijnen, een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht.

Joris Roks, eigenaar van Roks Law en geboren en getogen in Roosendaal: “Vroeger ging ik vaak met mijn vader - voorheen clubarts van RBC - mee naar het stadion. Wat een mooie tijd was dat! Geweldig om nu, net als Hans Van der Ende, weer ‘thuis’ te komen!”

Meld je aan voor stagetrainingen bij RBC

Ben jij die talentvolle voetballer of keeper die graag zijn of haar talent aan RBC wil laten zien en ben je geboren tussen 1 januari 2003 en 31 december 2007? Meld je dan aan voor stagetrainingen bij RBC. Stuur een e-mail naar scouting@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je naam, geboortedatum, positie en je huidige club en team.

De KNVB-beker van 1986; een Roosendaals vriendenteam (1)

We kijken deze maanden in Podcast de Luiten terug op het avontuur in de KNVB-beker van 1986. Later gaan we over de finale praten, maar eerst kijken we terug op de weg naar die finale toe, samen met misschien wel de belangrijkste speler van dat toernooi: Johan Molenaar.

In deel 1 van het gesprek met Johan maken we kennis met hem, praten we over zijn periode bij RBC (en kort bij Feyenoord) en krijgen we een geweldig beeld van de vriendenploeg die RBC toen was. Klik hier om de podcast te beluisteren.

 

 

 

 

Bekaro Financieringen nieuwe sponsor

Ook Bekaro Financieringen is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Wie kent het Roosendaalse Bekaro nou niet? Sinds de oprichting in 1981 heeft het bedrijf immers een grote naamsbekendheid opgebouwd bij particulieren en bedrijven als adviseur op het gebied van financiële dienstverlening, met als specialismen financieringen, leasing en verzekeringen. Denk hierbij o.a. aan woningverbetering, het oversluiten van lopende kredieten, auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, machines, computers, apparatuur, equipment, heftrucks, medische apparatuur enzovoorts…

De binding met RBC gaat ook al héél ver terug. Zo was voormalig eigenaar Ton van Lent bestuurslid bij de club en was het bedrijf tot het faillisement sponsor. “Ik zag al een tijdje dat RBC heel actief was”, aldus Jurgen La Heijne van Bekaro. “Ik was het met Hans van der Ende eens dat een club uit een stad als Roosendaal in de top van het amateurvoetbal moet kunnen spelen. En gezien de historie, het stadion en de mogelijkheden moet dat natuurlijk RBC zijn.”

“Toen Hans mij vroeg om weer naar huis te komen, zei ik dan ook volmondig ja. Ik kan me alle vrijdagavonden en andere activiteiten nog heel goed herinneren. Dat was altijd super gezellig, ik kan dan ook niet wachten om iedereen van toen weer te zien.”

Nieuwe sponsor voor RBC: Van der Kolk Belastingadviseurs

Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat Van der Kolk Belastingadviseurs uit Bergen op Zoom bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC Netwerk!

Van der Kolk Belastingadviseurs staat bekend om de drie A’s: Aangiften, Administratie en Advies.

Administratie: zij ontzorgen u volledig door uw administratie online te verwerken, waarbij u steeds volledig inzicht houdt in uw cijfers. U heeft de mogelijkheid om zelf de facturatie aan uw relaties digitaal verzenden. Ook voor loonadministraties en het samenstellen van uw jaarrekening.
Aangiften: alle voorkomende aangiften worden door hen opgesteld en digitaal verzonden. Zij regelen de verzending voor u.
Advisering is een zeer belangrijke schakel in de dienstverlening. Zij zijn gespecialiseerd in familievennootschappen, de DGA en samenwerkingsvormen. Tevens begeleiden zij een reorganisatie of herstructurering. Ook uw toekomstige vermogensrapportage via een Wealth Monitor is bij hen in goede handen. U ziet in het rapport het inkomen en uw vermogen op pensioendatum, na staking, na verkoop of bij echtscheiding.

Het deskundige team onder leiding van Willem van der Kolk bestaat uit 6 medewerkers die u graag van dienst zijn en zijn gevestigd in Bergen op Zoom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0164-661313, info@vdkb.nl of kijk op www.vdkb.nl.

Timmers MediCare nieuwe sponsor RBC

Timmers MediCare en RBC zijn weer een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC is bijzonder trots dat Timmers MediCare weer aan het RBC Netwerk is toegevoegd. Welkom thuis Timmers MediCare!

Thuiszorgwinkel Timmers MediCare is gespecialiseerd in mobiliteitshulpmiddelen zoals rollators en rolstoelen, maar ook in sta-op-stoelen, sanitairproducten, traphulpmiddelen en adl-hulpmiddelen. Zij werken veel samen met ergotherapeuten om tot de beste oplossing voor de klant te komen. Daarnaast geven zij advies aan huis, doen zij indien nodig het montagewerk en bieden de service en kwaliteit waar zij om bekend staan.

Timmers MediCare levert diverse zorgproducten aan praktijken en zorginstellingen. Hierbij kunt u denken aan allerlei hygiënematerialen, meet- en weegapparatuur, adl-hulpmiddelen, sanitaire producten en verpleegartikelen. Zij verzorgen tevens de periodieke controle voor allerlei apparatuur. Ook zijn zij gespecialiseerd in BHV-producten en leveren deze veelal aan bedrijven, al dan niet in abonnementvorm.

“RBC zit hier om de hoek en van oudsher zat ik al met mijn vader en collega’s op de tribune van het RBC-stadion om de spelers aan te moedigen”, aldus eigenaar Rolf Timmers. “Het is fijn dat de club weer in de lift zit”. Timmers MediCare komt weer thuis!

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden via 0165-560609, info@timmersmedicare.nl of www.timmersmedicare.nl.

Nieuwe sponsor: Aan de Stegge Roosendaal

Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft Aan de Stegge Roosendaal. Welkom bij RBC!

Vastgoed is dynamiek. Daarom bij Aan de Stegge Roosendaal, kortweg ADSR, geen vastomlijnde aanpak van een typisch bouwbedrijf. ADSR is onderscheidend door een unieke en procesmatige aanpak, waarbij zij Alleen Door Samenwerken Resultaat weten te boeken. Samen waardevol vastgoed realiseren, waarin mensen met trots wonen, werken en samenkomen. Dat is ADSR!

ADSR is inmiddels al bijna 35 jaar een lokaal betrokken bouwpartner actief in de pijlers wonen, zorg en bijzondere projecten. Een partnership met hun opdrachtgevers is een duurzame basis voor het ontwikkelen van ideeën naar unieke vastgoedprojecten. Zij begrijpen de wensen van hun opdrachtgevers en zorgen dat de juiste ADSR-specialisten aan tafel zitten om deze projecten te realiseren. Meedenken, vindingrijk zijn, risico’s goed afstemmen en wendbaar zijn zorgen voor de gewenste resultaten voor beide partijen. Dat is samen waardevol vastgoed realiseren!

Bas Moens, directeur ADSR: “Toen Hans van der Ende mij onlangs vroeg of Aan de Stegge Roosendaal weer naar huis wilde komen, kon ik niet anders antwoorden dan: Ja natuurlijk willen we dat! Op deze manier een bijdrage leveren aan een mooi netwerk past bij onze maatschappelijke doelstellingen!”

RBC blijft aantrekkelijk voor sponsoren

RBC blijft interessant voor sponsoring. Bedrijven zien blijkbaar heil in de ambitie van RBC op lange termijn en willen daar graag in mee participeren. Zo ook SpecialTom. Het RBC Netwerk verwelkomt SpecialTom als nieuwe sponsor.

SpecialTom is gespecialiseerd in de import en export van kwaliteitstomaten, groenten en fruit uit o.a Marokko, Spanje, Egypte, Senegal en Italië. In het winterseizoen importeren zij snoeptomaten maar ook vele andere soorten tomaten behoren tot het assortiment.

SpecialTom heeft in Marokko, regio Agadir, een eigen teelt van verschillende soorten tomaten. Daarnaast werken zij ook met geselecteerde telers uit diverse andere landen nauw samen. SpecialTom beschikt over een eigen verpakkingsstation waar de tomaten worden verpakt voor diverse bekende Europese supermarkten.

SpecialTom biedt in het zomerseizoen tomaten aan uit Nederland en België en is verder gespecialiseerd in de import van Spaans en Marokkaans fruit zoals o.a. sinaasappelen, mandarijnen, nectarines, meloenen, etc. Dagelijks ontvangen zij producten op hun locatie in Breda waar zij een capaciteit hebben van 7000 m2 opslag en 8 dockboards.

Ook hier ligt een lange relatie van Hans van der Ende aan ten grondslag, dit keer met eigenaar Jean-Paul Nuijten die dolgraag weer thuis wilde komen bij zijn oude liefde RBC.

Wilt u meer weten over SpecialTom? Bel met 076-2061003, mail sales@specialtom.com of bezoek www.specialtom.com.

Nieuwe sponsor: HELIO Advocaten | Mediators

Het RBC Netwerk is weer uitgebreid. Deze keer is RBC een overeenkomst aangegaan met HELIO advocaten|mediators, hét advocatenkantoor in Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

HELIO advocaten|mediators onderscheidt zich door haar specialisatie in 'Business & Family'. Een krachtig gespecialiseerd team dat weet wat een ondernemer nodig heeft. Zij richten zich op jou en jouw bedrijf. Van hen mag je kwaliteit verwachten. Dat is voor hen vanzelfsprekend.

De kernkwaliteiten van HELIO zijn: toegankelijk en resultaatgericht. Ze staan naast je, ze zorgen dat je het begrijpt, ze denken met je mee en zetten zich in voor jouw belangen. Ze laten zaken niet op hun beloop. Soms kunnen de zaken samen opgelost worden. Soms wordt er gekozen voor een procedure. Als dat moet dan doen ze dat met overgave.

Bij HELIO advocaten|mediators krijg je geen standaard antwoorden. Ze gaan niet met je onderneming of je leven aan de haal. Gedegen advies én maatwerk. De advocaten en mediators van HELIO staan voor een complete oplossing op zakelijk én persoonlijk gebied.

Heb jij een zakelijke en/of persoonlijke kwestie en wil je weten wat HELIO advocaten|mediators voor jou kan betekenen? Neem contact op via 0165-592000 of kijk op www.helioadvocaten.nl of www.heliomediators.nl en maak een afspraak.

RBC Netwerk blijft groeien

Het RBC Netwerk blijft maar groeien. Dit keer werd namelijk Judidith uit Roosendaal aan de alsmaar groeiende lijst van sponsoren toegevoegd. Welkom bij het RBC netwerk Judidith!

Iedereen is altijd online. Hartstikke handig, maar wat vóelen we daarbij? De momenten waarop je echt wordt geráákt, komen zelden van een beeldscherm. Die gebeuren in de echte wereld… waar Judidith je helpt aan tastbare communicatie.

Judidith is gespecialiseerd in real life communicatie. In wat? Alle communicatie waarbij je daadwerkelijk iets voelt. Zintuiglijk, zoals bij fraai drukwerk, een give-away of een onverwachts cadeau. Een onvergetelijk moment creëren, in welke vorm ook, dáár draait het om.

Wil je relaties in het hart raken? Waag eens een telefoontje naar Judidith: 06-13272850 of mail naar info@judidith.com. Meer info en tastbare cases vind je op www.judidith.com.

Judith Laros: “Toen Hans van der Ende mij onlangs vroeg een kop koffie te komen drinken in het stadion, voelde ik me al bij binnenkomst meteen weer thuis. Dus op de vraag of ook ik ‘naar huis wilde komen’, antwoordde ik: "Honey, I’m home!”

Nieuwe sponsor voor RBC: Techno Traffic Control

RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is Techno Traffic Control uit Etten-Leur toegetreden tot ons netwerk. Welkom bij het RBC Netwerk!

'Kwaliteit in verkeersveiligheid' is de basis voor alles wat Techno Traffic Control doet. Dat begint uiteraard op de weg, waar zij werken op grote en kleine infra- en bouwprojecten en bij evenementen. Met ruim 100 verkeersregelaars in vaste dienst, staan zij dagelijks klaar om het verkeer vakkundig te begeleiden.
Alle verkeersregelaars zijn in het bezit van VCA, GPI en hun landelijke aanstellingspas inclusief de vanaf 1 april geldende certificering VKR-VKM. Zo is de opdrachtgever altijd verzekerd van de juiste kwaliteit. Alle landelijk gecertificeerde verkeersregelaars hebben altijd de beschikking over de juiste beschermingsmiddelen en vervoer. Zo staan ze 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar, waarbij kwaliteit en verkeersveiligheid altijd op 1 staan!

Denny Brusselaars, trouwe supporter van RBC, is operationeel manager van Techno Traffic Control, dat onderdeel is van de Techno Group. Francois Moelands, algemeen directeur van de Techno Group en eerder 4 jaar lang betrokken bij RBC, is trots om op deze manier weer betrokken te zijn bij de club.

Interesse in wat Techno Traffic Control voor u kan betekenen? Neem contact op via 076-5215200, info@technotrafficcontrol.nl of https://lnkd.in/dz753CG.

RBC lanceert RBC Maatschappelijk

Met trots lanceert RBC vandaag RBC Maatschappelijk! RBC Maatschappelijk gaat voetbal gebruiken om bij te kunnen dragen aan maatschappelijke projecten in Roosendaal en omstreken. Het Herstaco Stadion is vanaf het begin bij dit project betrokken als founding partner en Robert Maaskant zal optreden als ambassadeur voor RBC Maatschappelijk. De eerste twee overeenkomsten zijn al vastgelegd: RBC Maatschappelijk gaat samenwerken met European Football for Development Network (EFDN) en met The Social Klus.

EFDN is gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen in het voetbal en is op dit gebied toonaangevend in Europa. EFDN heeft vrijwel alle grote clubs in Europa als partner en wordt onder meer ondersteund door de Europese Unie en de UEFA Foundation. Ieder jaar organiseert EFDN de 'More Than Football'-week, waarbij deelnemende clubs laten zien hoe zij voetbal gebruiken voor maatschappelijke doeleinden. RBC heeft zich daar ook aan gecommitteerd. Een overzicht van alle deelnemers hieraan is te vinden op https://www.morethanfootball.eu/participants/.

The Social Klus is een Roosendaalse vrijwilligersorganisatie die twee doelen nastreeft: het vergroten van sociale cohesie en het bevorderen van inclusie. In andere woorden: iedereen moet meedoen! RBC gaat The Social Klus helpen door het ter beschikking stellen van kennis, netwerk en mankracht om aan hulpvragen van vrijwilligers te kunnen voldoen. Hiervoor zullen ook de leden van RBC, inclusief de spelers van het eerste elftal, zich in gaan spannen.

Een eerste initiatief waar RBC aan bij mocht dragen was de Roosendaal Fit-week, waarbij een 'beweegkermis' werd georganiseerd voor cliënten van partner TWB. De uitvoering hiervan vond plaats in het Herstaco Stadion en werd verricht door studenten van CIOS en Fontys en Sportservice Noord-Brabant.

Ger Deleij, de voorzitter van RBC: "We hebben met onze nieuwe slogan Samen Hogerop uitgesproken dat we ambitieus zijn, maar dat we onze doelen wel willen nastreven in nauwe samenwerking met interne en externe betrokkenen. RBC Maatschappelijk komt hieruit voort en we zijn heel gemotiveerd dit tot een succes te maken, samen met onze ambassadeur Robert Maaskant. RBC Maatschappelijk zal stevig verankerd worden binnen de vereniging en we roepen al onze leden op zich hiervoor in te spannen. Tevens danken we het stadion voor hun medewerking."

Robert Maaskant, ambassadeur van RBC Maatschappelijk: "Het is erg bijzonder om te zien hoe men probeert RBC weer op de kaart te zetten en ik draag daar in maatschappelijk opzicht graag aan bij. Ik heb bij RBC een geweldige tijd gehad en werk nu als Partnership Manager bij EFDN. Het is geweldig deze twee zaken te kunnen combineren, en zo te helpen om RBC Maatschappelijk succesvol te maken."

Meer informatie:

RBCvoetbal.nl/RBCMaatschappelijk

Facebook.com/RBCMaatschappelijk

Instagram/com/RBCMaatschappelijk

Twitter.com/RBCMaatschappelijk

Sponsortrein dendert door met Stucadoorsbedrijf M. Willekens

De sponsortrein van RBC dendert door. Ook vandaag mag RBC Netwerk weer een nieuwe sponsor bijschrijven: Stucadoorsbedrijf M. Willekens.

Mark Willekens is een goede bekende van onze Hans van der Ende en kon natuurlijk geen nee zeggen toen Hans hem benaderde om toe te treden tot het netwerk.

Mark is een echte vakman, heeft veel ervaring en gaat dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. De uitdaging die Hans voorstelde om sponsor bij RBC te worden was echter een gemakkelijke. Mark is al zijn hele leven fan van RBC en koopt trouw ieder jaar een seizoenkaart. Toetreding tot RBC als zilveren sponsor doet Mark dan ook vanuit de liefde voor de club.

RBC is ontzettend blij met deze steun en hoopt Mark nog lang bij de club te zien, als sponsor en als supporter.

Wilt u het goede voorbeeld van Mark volgen? Neem dan contact op via info@rbcnetwerk.nl, kijk op https://lnkd.in/dvVbf4H, stuur een bericht of bel met 06-29531612.

Flinn Assenberg naar RBC

(Foto: Bram Visser Fotografie)

Flinn Assenberg speelt volgend seizoen weer voor RBC. De 18-jarige middenvelder keert na twee seizoenen bij SC Kruisland terug in het Herstaco Stadion.

Assenberg begon ooit bij De Schutters in zijn woonplaats Stampersgat. Op 9-jarige leeftijd werd hij geschout door Feyenoord, maar ging na een jaar naar NAC Breda. Daar doorliep hij de jeugdopleiding totdat hij op 16-jarige leeftijd overstapte naar RBC. Ondanks zijn jeugdige leeftijd kwam hij uit voor JO19 en liet trainer Henk Vos hem zelfs debuteren in het 1e elftal. Dat was in de bekerwedstrijd bij RCS op 11 december 2018 die door RBC met 3-4 gewonnen werd (zie foto).

Toekomstig trainer Robert Braber legt uit waarom RBC heeft ingezet op de terugkeer van Assenberg: "Flinn is een technisch begaafde middenvelder die zijn opleiding bij NAC heeft genoten. Daarnaast heeft hij ook nog een jaar bij RBC gespeeld. Met de komst van Flinn is duidelijk dat we naast ervaren spelers ook inzetten op jonge talentvolle spelers die zich bij ons verder kunnen ontwikkelen."

Welkom bij het RBC Netwerk: Ferna Services

Ferna Services uit Roosendaal is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom Ferna Services!

Ferna Services is specialist in las- en constructiewerken, piping (leiding)leidingwerken. Zowel halffabricaten en/of eindproducten van diverse soorten materiaal als staal, rvs en aluminium. Zij beschikken over een waterstraalsnijmachine, geschikt voor diverse doeleinden. De mogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid. Zij verwerken staal in de breedste zin van het woord.

De kracht van Ferna Services ligt in werken op kwaliteit en levertijd. Het gemotiveerde team staat voor kwaliteit, vakmanschap en leverbetrouwbaarheid. De gedreven medewerkers van Ferna Services voorzien hun werken en diensten tevens van een sterk staaltje service.

Hierdoor zijn zij een betrouwbare partner in toelevering van zeer diverse hoogwaardige staaltoepassingen. Ferna Services hecht zeer veel waarde aan veiligheid tijdens het werken. Zij beschikken over diverse kwaliteitscertificeringen en zijn zeer actief in het onderhouden van deze certificeringen.

Ferna Services, Westelijke Havendijk 31 in Roosendaal is te bereiken via 0165-523610, info@ferna.nl of via www.ferna.nl.

Ferna Services treedt toe tot RBC Netwerk als gouden sponsor, dankzij de goede contacten van Ferry Hermans met Hans van der Ende.

Nieuwe sponsor voor RBC: De Haren van de Keijzer

Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is De Haren van de Keijzer toegetreden tot het RBC Netwerk.

De Haren van de Keijzer is een trendsettende kapsalon voor dames en heren. Met vier vestigingen zijn ze sterk vertegenwoordigd in het westen van Brabant. In hun salons helpen ze je graag om de look te vinden die het beste bij je past. Het team bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide vakmensen met ruime ervaring. Zij weten hoe belangrijk het is om tevreden te zijn over je haar. Naast een mooie coupe hopen ze dat je de kapsalon met een goede portie zelfvertrouwen en een sprankelende uitstraling verlaat. Zij willen dat iedereen tevreden is over zijn of haar coupe. Daarom bieden ze een 100% tevredenheidgarantie. Toch niet tevreden? Dan doen ze er alles aan om er voor te zorgen dat je uiteindelijk tòch tevreden bent over het eindresultaat.

Ben je benieuwd welke coupe het beste bij jou past? Ga gerust eens langs bij één van de vestigingen. Ze adviseren je graag!

De Haren van de Keijzer kun je vinden in Lepelstraat, Bergen op Zoom, Dinteloord en Wouw. Een afspraak maken kan door te bellen of een mail te sturen aan info@hvdk.net. Voor meer info bezoek www.hvdk.net.

RBC Netwerk blijft groeien

RBC kan weer een mooie sponsor toevoegen aan haar netwerk. Eergisteren bereikte RBC een overeenkomst met Carwash Factory Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

Carwash Factory Roosendaal is een groot overdekt autowascentrum in het centrum van Roosendaal. Zij beschikken over een volautomatische wasstraat en zij wassen uw auto met de hand voor. Tevens hebben zij zeven doe-het-zelf wasboxen waar u vanaf 1 euro uw auto af kunt spuiten en kunt wassen met de borstel. U kunt er ook voor kiezen om er een waxlaag op aan te brengen voor een extra bescherming. Daarna kunt u de auto afspuiten met vlekvrij spoelen, hierdoor is afzemen van de auto niet nodig.

U heeft de keus uit wasprogramma´s vanaf € 8 tot en met € 16 voor het VIP-programma. Bij het VIP-programma wordt uw auto niet alleen super gewassen, maar ook gepoetst naar hoogglans resultaat met de extreme wax & high gloss polish. En als extra zou u uw auto bij hen mogen parkeren om bijvoorbeeld te gaan winkelen (aangezien zij midden in het centrum van Roosendaal zitten). Zo bespaart u parkeerkosten!

Carwash Factory vindt u op Laan van Brabant 68 (tegenover het oude belastingkantoor, op het Veolia-terrein). Ga gerust langs op neem contact op met het team van Allard Trumpi via (0165) 393333 of www.carwashfactoryroosendaal.nl.

Gebroeders Van der Weg naar RBC

Jaimy en Kenny van der Weg tonen trots het RBC-shirt wat ze volgend seizoen zullen dragen.

Volgend seizoen spelen de broertjes Kenny en Jaimy van der Weg voor RBC.

Jaimy is de jongste van de twee. De 23-jarige spits begon ooit bij Spartaan'20, maar speelt inmiddels vier seizoenen voor de Rotterdamse zaterdag derdeklasser IJVV De Zwervers. Daarom was Jaimy op zoek naar een nieuwe uitdaging: "En dat is RBC. De club heeft positieve ambities en ik vind het een hele mooie kans om daar aan bij te dragen. En ook de trainer is duidelijk. Niemand heeft garanties, iedereen krijgt een eerlijke kans en de beste speelt."

Kenny is de oudste van de twee. Ook hij begon ooit bij Spartaan'20, maar ging op vijftienjarige leeftijd naar de jeugdopleiding van NAC Breda. In 2012 debuteerde hij voor de Bredanaars in de Eredivisie tegen Vitesse. Hij kwam vier seizoenen uit voor NAC Breda, waarvan drie in de Eredivisie. Daarna vertrok hij naar Schotland waar hij uitkwam voor de Premiership clubs Ross County en Hamilton Academical. In 2018 ging hij naar het Belgische KSV Roeselare, maar keerde in januari 2019 terug naar het inmiddels naar de Championship gedegradeerde Ross County. Met die club promoveerde hij weer naar het Premiership. Via het Noorse Aalesunds FK belandde hij vorig seizoen bij TOP Oss. Dit seizoen koos Kenny bewust voor een jaar zonder voetbal om zijn sportschool WegSports op te kunnen starten. Maar volgend seizoen speelt de 30-jarige verdediger dus weer, voor RBC: "Ik ga er vol voor. Uiteraard ken ik de geschiedenis en de ambities van de club. Maar er heerst vertrouwen en dat straalt de club ook uit. Daarom komen er goede spelers naar RBC. Het voelt goed."

Toekomstig hoofdtrainer Robert Braber is tevreden met de komst van de twee brothers in arms: "Met Jaimy halen we een makkelijk scorende speler erbij die ons van de nodige doelpunten moet gaan voorzien. Met zijn oudere broer Kenny halen we een ervaren speler binnen die vorig jaar nog prof was. Hij zal met zijn mentaliteit en ervaring een belangrijke aanwinst zijn om samen hogerop te komen. Daarnaast zal hij zich ook gaan inzetten voor de Voetbal Academie."

Ook Robert Braber en Hans van der Ende waren gisterenmiddag aanwezig bij de presentatie van Kenny (links) en Jaimy (rechts).

SamenFlex nieuwe sponsor RBC

RBC presenteert met trots SamenFlex als nieuwe sponsor van RBC. Algemeen directeur Judith van Aalst en voorzitter Ger Deleij ondertekenden onlangs de sponsorovereenkomst. Welkom bij het RBC Netwerk SamenFlex!

SamenFlex is HET uitzendbureau van Roosendaal en omstreken. Met ruim 15 jaar ervaring in de wereld van uitzenden, detacheren en werving en selectie weten zij exact wat voor type kandidaat bij uw organisatie past. Maar dit is nog niet alles, ook op het gebied van HR-vraagstukken dragen zij hun steentje bij.

Naast de dagelijkse bezigheid, het werven van nieuw talent in de regio, houden zij zich ook bezig met het onderhouden van relaties en mooie samenwerkingsverbanden. Kortom zij zijn enorm trots! Trots op hun klanten, maar ook niet te vergeten trots op alle werknemers die dagelijks met plezier naar het werk gaan. Hoe zij dat doen? Naast het bieden van een open en eerlijke service moet er duidelijk worden gecommuniceerd en dat gemixt met een vleugje humor.

Benieuwd naar de diensten van SamenFlex en op welke manier een samenwerking voor versterking kan zorgen? Neem dan contact op met Judith van Aalst via judith@samenflex.nl, www.samenflex.nl of telefonisch via 06-25210705.

Judith van Aalst: "RBC weer op de kaart krijgen? Wat een tof idee! Eindelijk een thuiswedstrijd voor ons!"

Selectie krijgt steeds meer vorm

Gino Pieter Matthias Deleij

De selectie van RBC voor volgend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Gino Pieter en Matthias Deleij spelen ook dan weer in het Herstaco Stadion. Aan de selectie zal ook Brian Kruf van DOSKO worden toegevoegd.

Gino Pieter speelt met een onderbreking van een seizoen alweer zes jaar voor RBC. De 29-jarige verdediger gaf onlangs al aan nog graag bij RBC te blijven. Ook doelman Matthias Deleij opteert voor een langer verblijf onder de lat. De talentvolle 19-jarige keeper kwam in 2019 over van MOC'17.

Brian Kruf speelt al zijn gehele voetballoopbaan voor Bergse clubs. De 27-jarige aanvaller kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor eersteklasser DOSKO. Daarvoor verdedigde hij de kleuren van MOC' 17 en FC Bergen. Kruf lijkt een garantie voor doelpunten. Hij scoorde in officiële wedstrijden inmiddels 127 goals.

Weer nieuwe sponsor voor RBC: Orange Charging

Wederom een nieuwe sponsor voor RBC. Het betreft Orange Charging uit Bergen op Zoom. Welkom bij het RBC netwerk!

Orange Charging is een totaalleverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Van reguliere (AC) laders voor uw bedrijf tot de slimste smart charging projecten en snelste (DC) snelladers. Van inventarisatie tot realisatie en indien gewenst ook de exploitatie. Het werkgebied kent geen grenzen, momenteel plaatsen ze laders in Nederland, België en Duitsland voor Center Parcs. Maar ook voor laders voor thuis of bij uw bedrijf, personeel of vereniging bent u aan het juiste adres. Ze zijn flexibel en zorgen er graag voor dat de laadvoorziening een mooi onderdeel wordt van uw bedrijf door de laadzuil te voorzien van een mooi ontwerp.

Met meer dan 100 jaar ervaring, eerst als kolenhandelaar en later als distributeur van moderne brandstoffen, heeft Orange Charging een rijke historie. In 2019 is besloten om te investeren in elektrische mobiliteit. Met de eerste focus op een snelle en goed doordachte uitrol van laadnetwerken verwacht Orange Charging een belangrijke rol te kunnen spelenin het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Orange Charging: We arrange, We connect, We operate.

Voor meer info kunt u contact opnemen via 085 105 47 50, info@orange-charging.nl of www.orange-charging.nl.

Randy Elst en Anwar Tarfit blijven RBC trouw

Randy Elst Anwar Tarfit

Randy Elst en Anwar Tarfit spelen ook volgend seizoen in het Herstaco Stadion. De twee 26-jarige RBC'ers gaan dan aan hun vijfde en zesde seizoen in de selectie van de oranjehemden beginnen.

"Ik wilde sowieso blijven", zegt Elst. "RBC is gewoon mijn club. Ik heb het grootste deel van mijn jeugd hier gespeeld. Mijn terugkeer vier jaar geleden voelde dan ook als thuiskomen." Ook voor Tarfit, die met RBC vanuit de Vierde Klasse opklom naar het huidige niveau, was vertrek geen optie: "Ik voel dat er bij RBC nog mooie dingen staan te gebeuren."

Beide spelers hebben inmiddels uitvoerig gesproken met de nieuwe trainer Robert Braber. 'Die past echt bij RBC", aldus Elst. "Hij wil op een duidelijke en gestructureerde wijze een bijdrage gaan leveren om de club hogerop te brengen." Tarfit denkt dat niet veel mensen de naam van Robert Braber hadden verwacht, "maar ik vind het een goede zet van de club. Braber is natuurlijk iemand die zich kost wat kost wil gaan bewijzen en daar gaat RBC van profiteren, zeker weten." "En dat geldt ook andersom", zegt Elst: "Wij als groep gaan hem daarbij helpen, wij moeten tenslotte op het veld uitvoeren wat de coach wil. We gaan het samen doen."

De komst van Perry Bierkens en Giovanni Moerland juichen de RBC'ers toe. Tarfit, die al twee keer clubtopscorer werd, vindt het logisch dat RBC steeds aantrekkelijker wordt voor goede spelers uit stad en regio: "We zijn inmiddels tweedeklasser, RBC heeft uitstekende faciliteiten, is een club van naam en er zijn goede mogelijkheden om de selectie verder te versterken."

De mannen kunnen niet wachten tot er weer echt gevoetbald kan worden. "Elke zondag naar het bos is leuk hoor," aldus Elst, "maar het gaat nu wel erg lang duren allemaal. Maar ja, je moet wat." Tarfit hoopt dat er dit seizoen nog gespeeld kan worden voor de Regio cup, maar is er niet zeker van: "Als je ziet dat de besmettingscijfers maar niet echt willen dalen, moet ik het allemaal nog zien." Ook Elst hoopt op nog een paar leuke wedstrijden: "Al is het alleen maar om iedereen weer lekker in het stadion te zien, supporters op de tribune, even niet meer naar het bos op zondag!"

Uitbreiding sponsorgroep met Koch Advocaten

RBC is bijzonder verheugd dat Koch Advocaten is toegetreden tot haar sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

Al sinds de oprichting in 1984 onderscheidt Koch Advocaten zich door haar verbondenheid met de samenleving en het bedrijfsleven. Het wel en wee van hun ondernemende relaties, heeft hen het kantoor gemaakt dat zij nu zijn. Ervaren. Doortastend. Betrokken. Met een team dat van aanpakken weet en kan putten uit een rijke bron van gebundelde kennis en kracht. Een dienstenpakket dat naadloos aansluit bij de wensen van ondernemers: arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoed.

Zo is Koch Advocaten uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met vestigingen in Roosendaal en Breda met in totaal 25 medewerkers. Een hecht team met heldere adviezen, daadkrachtige ondersteuning en no-nonsense oplossingen. Ieder vanuit een eigen specialisme, maar altijd samen mét en voor u. Vaak zijn hun relaties internationaal actief. Ook daarbij bieden zij hen internationale expertise en knowhow. Koch Advocaten is lid van de AEA; een internationaal netwerk van advocatenkantoren uit 191 landen.

Koch Advocaten, Molenstraat 10 in Roosendaal én Rithmeesterpark 50 C2 in Breda, is te bereiken via 076-5226470, info@kochadvocaten.nl of middels een bezoek aan de website www.kochadvocaten.nl.

 

 

  • Patrick, Lindestraat 58 9700 Oudenaarde (BelgiĆ«), www.patrick.eu/teamsport.php?page=home