02-06-2021: RBC Update, nummer 2021-06

RBC

Volg ons op:

Twitter Facebook

Emeni Automatiseringstechnieken


zondag 31 oktober 2021 14:30 uur:
  RBCRBC - RKSV CluzonaRKSV Cluzona

10e jaargang, nummer 2021-06

Beste RBC'er,

Eindelijk! We gaan weer voetballen. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen is het voor de jeugd t/m JO18 weer toegestaan om wedstrijden te spelen. De KNVB had de Regio Cup al in de steigers staan en die gaat aanstaande zaterdag direct al van start. 

Verder lees je in deze RBC Update alles over de werkzaamheden in het Herstaco Stadion, de bekerfinale van 1986, de samenwerking met Stichting Paul, wederom de komst van diverse nieuwe sponsoren, het uitvliegen van een aantal jeugdspelers naar bvo's en selectienieuws. Veel leesplezier!

Nieuwe stoelen op hoofdtribune

Inmiddels is er een begin gemaakt met het plaatsen van de nieuwe stoelen op de hoofdtribune. Aanstaande donderdag is het werk klaar en zal de hele hoofdtribune weer blauw gekleurd zijn.

Daarna zullen de beschadigde en verdwenen stoelen op de overige tribunes worden vervangen door de stoelen uit het uitvak op de West tribune.

Verbouwing supporterscafé op schema

De verbouwing van het supporterscafé ligt op schema.

Het geraamte van de nieuwe bar is geplaatst. De elektricien is bezig met het aanleggen van de kabels; de stukadoor heeft zijn werkzaamheden verricht; de tegelzetter is in het nieuwe gedeelte van de keuken aan het betegelen; de loodgieter heeft zijn voorwerk uitgevoerd en gaat aan de slag met het aanleggen van de diverse leidingen; het schilderwerk staat in de grondverf. De houten vloer zal geschuurd worden en daarna van een nieuwe laklaag voorzien worden; daarna wordt al het schilderwerk in de lak gezet.

Naar verwachting zal het vernieuwde supporterscafé ruimschoots op tijd klaar zijn voor de replay van de laatste wedstrijd van RBC in het betaalde voetbal op zaterdag 3 juli, RBC – FC Dordrecht. De hoop is gerechtvaardigd dat daarbij publiek aanwezig mag zijn.

35 jaar geleden: de bekerfinale

Vandaag is het precies 35 jaar geleden dat RBC het in de KNVB-bekerfinale opnam tegen Ajax. RBC verloor in Amsterdam met 3-0.

Ajax was een vertrouwd gezicht in de eindstrijd van het bekertoernooi, maar dat gold niet voor de oranjehemden. Het was de enige keer dat RBC de finale van de KNVB Beker bereikte. Eindhoven, DS'79, Telstar, FC Haarlem en FC Den Haag waren daarvoor, op weg naar de finale, door de ploeg van trainer-coach Hans Verèl geëlimineerd.

Het leidde tot een waar volksfeest in Roosendaal en omgeving. Duizenden supporters reisden af naar De Meer en lieten zich gedurende negentig minuten voetbal aan een stuk horen in het Amsterdamse stadion. En dat was ook André van der Louw, voorzitter van de sectie betaald voetbal bij de KNVB, niet ontgaan.

Nadat de voorzitter na afloop van het duel de beker had uitgereikt, prees hij de RBC-aanhang. “Het zou de toeschouwersaantallen in het betaald voetbal positief verbeteren indien bij alle wedstrijden de supporters zich zo zouden gedragen”, stelde hij. “Het was perfect.”

Perfect was ook de wedstrijdbeleving van RBC, dat een helft lang het grote Ajax prima partij bood. In de tweede helft bleek de pijp leeg bij de nummer tien uit de Eerste Divisie en liep Ajax via goals van de koud in het veld staande John Bosman, verdediger Sonny Silooy en weer Bosman uit naar een comfortabele 3-0 zege.

Een logische uitslag, wist ook de jonge RBC-coach Hans Verèl. “Je weet het als oefenmeester. Als dat eerste doelpunt komt, gaat de trein lopen”, reageerde hij na afloop. Zijn collega Johan Cruijff had waarderende woorden voor de opponent. “RBC heeft met deze instelling er voor gezorgd dat we een echte finale hebben gekend.” Een mooier compliment kon de beste Nederlandse voetballer aller tijden RBC niet maken.

Ajax – RBC 3-0 (0-0)

Scoreverloop: 46. John Bosman 1-0, 67. Sonny Silooy 2-0, 80. John Bosman 3-0

Opstelling Ajax: Stanley Menzo, Sonny Silooy, Ronald Koeman, Ron Spelbos, Peter Boeve, Gerard Vanenburg (46. John Bosman), Frank Rijkaard, Arnold Mühren, John van’t Schip, Marco van Basten, Rob de Wit.

Opstelling RBC: Frank Brugel, Peter Pijpers, Ruud Brood, Mario Molenaar, Kerstens, Albert Jurgens, Wim van der Steene (51. Arie Romijn), Ger Jumelet, Clemens Bastiaansen, Gerrie Voets, Dirk van der Laan.

Scheidsrechter: John Blankenstein

Aantal toeschouwers: 25.000

RBC en Stichting Paul slaan handen ineen

Met trots kondigen we aan dat RBC Maatschappelijk en Stichting Paul de handen ineen hebben geslagen. Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten en hiertoe geld en materialen inzamelt.

RBC gaat proberen Stichting Paul te helpen en doet dat op twee manieren. Ten eerste zal er op 24 en 28 juni een evenement georganiseerd worden voor de achterban van Stichting Paul, in samenwerking met het Herstaco Stadion, CIOS en Fontys.

Daarnaast heeft RBC een grote partij trainingskleding ter beschikking gesteld. Stichting Paul zal deze kleding ter beschikking stellen aan Roosendaalse kinderen die deze goed kunnen gebruiken. Op de foto is de overhandiging te zien van deze kleding door Kees van Hassel (RBC, links) en Pim Felius (Herstaco Stadion, rechts) aan Christiaan Klaverdijk van Stichting Paul.

SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed treedt toe tot RBC Netwerk

Bijzonder blij zijn we met de toezegging van SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed om toe te treden tot het netwerk van RBC. Welkom!

In 1997 is Charles Suijkerbuijk begonnen als woning/bedrijfsmakelaar om daarna de overstap te maken als dé specialist op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Een ervaren bedrijfsmakelaar met hart voor de regio. Inmiddels bestaat het team uit Charles, Bart en Joost Suijkerbuijk. Een waardevolle samenbundeling van ervaringen en knowhow.

De vertrouwde manier van werken blijft natuurlijk bestaan. De expertise en vakkundigheid ook, net als de persoonlijke benadering. Alleen de naam is anders. Na 30 jaar gaan zij verder als SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed. Met net zoveel plezier en daadkracht.

Een slimme kijk op bedrijfshuisvesting. Wat houdt dat in? Een directe maar integere aanpak met de juiste strategie en een dosis gezond verstand. SuijkerBuijk Bedrijfs Onroerend Goed zet zich al jaren in om ondernemers te ondersteunen in de zoektocht naar dé perfecte bedrijfslocatie in West-Brabant. Altijd op de hoogte van de actuele ontwikkeling op het gebied van bedrijfsruimte en altijd bereikbaar. Interesse in een pand? Zij regelen diezelfde dag nog een bezichtiging.

Bezoek www.suijkerbuijk-bog.nl, bel 0165-541219 of mail info@suijkerbuijk-bog.nl.

Zein Alkasir naar PSV

Zein Alkasir van JO9 speelt volgend seizoen bij PSV. Hij is daarmee de zevende jeugdspeler van RBC die dit seizoen is gescout door een betaald voetbalorganisatie.

Zein is overigens de eerste RBC-speler die na de doorstart de overstap naar PSV maakt. Sinds de herrijzenis van RBC in 2012 hebben inmiddels 41 jeugdspelers de stap naar de voetbalopleiding van een BVO kunnen maken. Naast PSV waren dat Beerschot, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht, Feyenoord, NAC Breda, Royal Antwerp FC, Waasland Beveren en Willem II.

RBC wenst Zein heel veel succes en plezier bij PSV.

RBC Netwerk blijft groeien

Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is AVS Zuidwest toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

AVS Zuidwest is een stratenmakersbedrijf en richt zich volledig op particulieren. Via homedeal en werkspot komen zij aan hun klanten en gezien de positieve reacties op deze klussenplatforms doen zij dit naar volle tevredenheid.

Alex van Steenpaul, eigenaar van AVS Zuidwest, heeft veel ervaring als hovenier en stratenmaker. "Ik ben al heel mijn leven supporter van RBC en heb de mooie en minder mooie momenten meegemaakt. De liefde voor de club is groot en toen ik zag wat er gebeurde met al die nieuwe sponsoren, wilde ik graag ook op deze manier mijn steentje bijdragen. Ik vind het geweldig om te zien hoe de club in de lift zit."

Bent u op zoek naar een stratenmaker? AVS Zuidwest heeft altijd de juiste vakmensen voor uw klus. Bel Alex van Steenpaul op 0651336945 of mail naar avszuidwest@gmail.com.

Selectie krijgt verder gestalte

Tayeb Lakbir Abdelmojib Yachou
(Foto: Bram Visser Fotografie)

RBC heeft de selectie voor volgend seizoen weer verder op sterkte gebracht. Tayeb Lakbir speelt ook in de komende voetbaljaargang voor de oranjehemden en Abdelmojib Yachou stroomt door vanuit de JO19.

Tayeb Lakbir kwam in de winterstop van vorig seizoen over van City Pirates Merksem en debuteerde in het eerste elftal van RBC in de oefenwedstrijd tegen Virtus. Dit seizoen scoorde de 19-jarige Antwerpenaar de openinstreffers tegen Rijen en Madese Boys. Lakbir is een aanvallende middenvelder die snel kort gedraaid en gemakkelijk iemand in vrije positie kan zetten. Verder kan hij ook in de voorhoede spelen en is hij dodelijk voor de goal. Hij heeft een goed overzicht en een geweldige pass in de benen.

Abdelmojib Yachou speelt inmiddels zeven seizoenen in onze Voetbal Academie. Ook Yachou komt uit de Sinjorenstad. De 18-jarige Belg debuteerde dit seizoen al in het 1e elftal in de verloren bekerwedstrijd tegen Oranje Wit. De middenvelder verving Randy Elst. Ook in de bekerwedstrijd tegen SSV'65 mocht hij invallen. In de gewonnen thuiswedstrijd tegen Madese Boys kreeg Yachou van trainer-coach Koos Waslander zijn eerste basisplaats. In de laatste wedstrijd van dit seizoen, de stadsderby tegen Roosendaal, kwam hij als invaller binnen de lijnen. Komend seizoen komt Yachou dus voor vast bij de selectie van het 1e elftal. Een mooie beloning voor zijn goede ontwikkeling en prestaties in de Voetbal Academie.

BVR Groep wint Phoenix Award

Onze sponsor BVR Groep is winnaar geworden van de Phoenix Award. Deze publieksprijs werd tijdens de Big Improvement Day 2021 uitgereikt door staatssecretaris Mona Keijzer en oud vicepremier Maxime Verhagen aan directeur Tonny Vromans.

RBC feliciteert BVR Groep met deze uitverkiezing. De Phoenix Award is voor een bedrijf of ondernemer die na een faillissement succesvol uit de as herrezen is. Met deze award wordt beoogd het taboe op failliet gaan in ons land te doorbreken. BVR Groep is daarmee voor RBC een lichtend voorbeeld en laat ons zien dat ook wij moeten blijven uitgaan van kansen in plaats van belemmeringen om de succesvolle doorstart van RBC verder gestalte te geven.

RBC zoekt voetbaltalent

Kom jij onze teams versterken? Ben je geboren in 2004, 2009, 2010 of 2011? Meld je dan aan via scouting@rbcvoetbal.nl.

Verbouwing supporterscafé vordert gestaag

De werkzaamheden in het supporterscafé verlopen volgens planning. Het sloopwerk zit erop en zachtjes wordt al aan de opbouw begonnen.

Het leidingwerk is deels al ingefreest en vloertegels zijn gelegd in de nieuwe keuken en achter de bar. Bovendien is alles zo goed als geschuurd en wachten o.a. de krukken op een likje verf. De komende week zal het wandje van de nieuwe keuken geplaatst worden, komt de stucadoor langs en zal er al geverfd worden. Tussen de bedrijven door is ook de electriciën bezig om de bedrading te vervangen en klaar te maken voor de nieuwe indeling, waaronder nieuwe, energiezuinige verlichting.

Het overgrote deel van de werkzaamheden wordt uitgevoerd door onze fantastische vrijwilligers, maar we zijn ook dankbaar voor de bedrijven die materialen en tijd sponsoren. Sommige zaken kunnen echter niet zonder financiële middelen en daarom zijn we extra blij met leden van de Club van 100. Onwijs bedankt allemaal en we houden jullie komende weken op de hoogte van de vordering.

Lid worden van de Club van 100 kan overigens nog steeds door het invullen van dit formulier.

Nieuwe sponsor voor RBC: Akore

RBC kan weer een nieuwe sponsor toevoegen aan haar netwerk. Deze week bereikte RBC een overeenkomst met Akore uit Roosendaal.

Akore en klimaatbeheersing zijn al jaren met elkaar verbonden. Al sinds 1991 zijn zij gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van uiteenlopende systemen voor luchtverwarming, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, centrale stofzuigsystemen en bedrijfskeukenapparatuur. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hierin centraal. Ze zijn dan ook uitgegroeid tot één van de meest gevestigde namen in klimaatbeheersing, met een werkgebied dat zich uitstrekt tot West-Brabant, Zeeland en de Drechtsteden. Ook buiten deze regio’s staan ze graag voor u klaar!

De kracht van Akore ligt in de ruime technische kennis van de medewerkers. De hoge productkwaliteit. De uitstekende dienstverlening. En het directe, persoonlijke contact met de klant. Als totaaloplosser in klimaatbeheersing nemen we u alle zorg uit handen, van de eerste tekeningen tot de ingebruikstelling, service en onderhoud. Bovendien kunt u Akore ook inschakelen als totaalinstallateur van uw project, dus inclusief gas, licht, water, centrale verwarming, loodgieterwerk en elektra. Zij werken hierin samen met gerenommeerde partners uit de regio.

Meer weten? Ga naar www.akore.nl of bel 0165 563 708.

Akore, welkom bij het RBC Netwerk!

Zes jeugdspelers naar BVO's

Nigel Verheugt

Ondanks dat het seizoen maar niet op gang wilde komen, hebben een aantal jeugdspelers van RBC zich dit seizoen dusdanig goed ontwikkeld dat ze de interesse hebben opgewekt van diverse Nederlandse en Belgische betaald voetbalorganisaties. Maar liefst zes RBC'ers spelen volgend seizoen in de voetbalopleiding van een BVO:

  • Milan Koelewijn (JO8) bij Feyenoord;
  • Sabri Corbeau (JO8) bij Feyenoord;
  • Rick Brouwers (JO11) bij Waasland Beveren;
  • Natan van Miert (JO12) bij Waasland Beveren;
  • Nigel Verheugt (JO13) bij FC Dordrecht;
  • Djordi Struyf (JO17) bij Waasland Beveren.

Voor deze talentvolle spelers is het een fantastische stap voorwaarts. RBC is trots dat het deze jonge spelers dusdanig heeft kunnen laten ontwikkelen, dat ze toe zijn aan deze nieuwe stap. We stimuleren dat ook. Het talent is immers van de speler zelf, niet van de club. De aanwezigheid van goede spelers in onze Voetbal Academie biedt andere spelers de mogelijkheid zich daaraan op te trekken. Dat levert dus een win-win situatie op voor zowel spelers als RBC. De spelers worden beter en RBC blijft daardoor aantrekkelijk voor voetballers uit de stad en de regio.

Milan Koelewijn Sabri Corbeau Rick Brouwers Natan van Miert
       
     
Djordi Struyf      

Geluid in stadion hersteld

De muziek- en omroepinstallatie in het Herstaco Stadion is weer helemaal up-to-date. Mede dankzij onze sponsor Access Equipment Verhuur klinkt het geluid nu weer overal in het stadion.

Nu het stadion zowel aan de binnenkant als op de tribunes aangepakt wordt, kon het verbeteren van het geluid niet achterblijven. Deze week lukte het om de installatie weer werkend te krijgen. Op alle tribunes kan nu weer genoten worden van muziek en informatie uit de geluidsboxen: de opstellingen van beide elftallen, de R.B.C.-mars, de goaltune en de doelpuntenmakers, de wissels, de rust- en eindstanden en 'Houdoe en Bedankt'. Hopelijk tot snel bij RBC!

Verfwebwinkel nieuwe sponsor RBC

Verfwebwinkel uit Roosendaal gaat de samenwerking aan met RBC. Welkom bij het RBC Netwerk!

Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dè online verfwinkel van het internet. Ze zijn voordeliger dan de verfspeciaalzaak bij u in de buurt én kunnen u toch goed adviseren. Bovendien zijn zij altijd bereikbaar voor een vakkundig advies via telefoon, chat of mail. Met de handige links die zij mee kunnen sturen tijdens het chatten heeft u snel gevonden wat u zoekt of voorkomt u een verkeerde aankoop.

Doordat zij alles op voorraad hebben wordt online verf kopen een stuk gemakkelijker omdat je de volgende dag al gelijk kunt gaan schilderen. Of als je het afhaalt kun je dezelfde dag nog aan de slag. Ervaar het gemak van online verf kopen, je zult er snel aan gewend zijn. Zo kun je na je aankoop altijd gemakkelijk je kleurnummers terugvinden, is dat niet handig?

Kristian Naalden, eigenaar van Verfwebwinkel.nl: "De vele nieuwe sponsoren voor RBC trokken mijn aandacht. Ik ben blij dat het netwerk rondom RBC weer in ere wordt hersteld en sluit mij daar ook graag bij aan. En zeg nou zelf, als je een oranje logo hebt kan het natuurlijk ook niet anders dan dat je RBC steunt."

Verfwebwinkel.nl is gevestigd op het adres Spoorstraat 19 in Roosendaal. Bezoek de website op www.verfwebwinkel.nl of bel 085 48 34 100.

Wil je zelf ook RBC steunen en aan je eigen doelstellingen werken? Stuur een mail naar info@rbcnetwerk.nl of commercie@rbcvoetbal.

Weer een nieuwe sponsor voor RBC: Traksi

Wederom een nieuwe sponsor voor RBC! Het betreft Traksi. Welkom bij het RBC Netwerk!

Traksi is een initiatief van drie bedrijven met een bewezen trackrecord in verzekeringen, riskmanagement en technologieontwikkeling en staat voor eerlijke premies voor professionele taxichauffeurs.

De premies voor het verzekeren van taxi’s rijzen al jaren de pan uit. Dat komt doordat een klein deel van de taxichauffeurs het niet zo nauw neemt met professioneel rijgedrag. De goeden lijden onder de kwaden. Dat vinden ze bij Traksi niet eerlijk. Daarom bieden zij als eerste en enige aanbieder in Nederland de rijgedrag-afhankelijk premie voor je taxiverzekering. Ze belonen het vakmanschap van de professionele taxichauffeur met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk.

Om het rijgedrag te kunnen meten zetten ze slimme technologie en camera’s in. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel, bij chauffeur én klant.

Naast taxi’s is Traksi bezig met het opzetten van een oplossing voor bestelbus en koerierdiensten. Traksi verwacht dit concept nog in 2021 te lanceren.

Maurits Basters, mede initiatiefnemer: "De ontwikkelingen bij RBC Netwerk sluiten goed aan bij de lancering van Traksi. Een snel groeiend netwerk in Roosendaal bij een club waar ik vroeger vaak kwam."

Bezoek www.traksi.nl voor meer info!

Uitbreiding sponsorgroep met Craeghs Consultancy

RBC is bijzonder verheugd dat Craeghs Consultancy uit Rotterdam is toegetreden tot haar sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

Craeghs Consultancy is een subsidie-adviesbureau gevestigd in Rotterdam. Ze zijn experts in innovatie- en technologiesubsidies voor allerlei bedrijven. De klanten komen uit het hele land en variëren in formaat van MKB tot multinationals. Met een team van 10 experts verzorgen ze het verkrijgen van subsidie voor de kosten van bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies, R&D of commercialisatie. Dit maakt innovatie goedkoper en vermindert de risico’s voor uw onderneming.

Hun passie is het mogelijk maken van innovatie.

De adviseurs hebben ervaring met meer dan 100 lokale, nationale en internationale regelingen. Zo kunnen zij snel de link leggen tussen uw innovatie en passende regelingen. De technische achtergrond van de adviseurs maakt het daarbij mogelijk om met minimale input van uw zijde hoogwaardige aanvragen te schrijven. Met die succesformule weet Craeghs meer dan 90% van de aanvragen succesvol af te ronden. In het algemeen werken zij tevens op no cure – no pay basis. U loopt dus geen risico op hoge kosten!

Voor meer info bezoekt u www.craeghs.nl of belt u met 010 - 243 06 53. Theo Kras en zijn team staan u graag te woord!

BVR Groep gaat voor platina

De Roosendaalse BVR Groep intensiveert de samenwerking met RBC en wordt platina sponsor.

De BVR Groep is een innovatieve, vernieuwende en no-nonsense bouwgroep die op veel terreinen van de bouwnijverheid actief is: vastgoedontwikkeling, transformatie, woningbouw, utiliteitsbouw, herstructurering, stadsvernieuwing, renovatie, restauratie, mutatie- en meerjarenonderhoud en nazorg. Het familiebedrijf realiseert projecten in opdracht, maar ook in bouwteamverband en op eigen initiatief. Het werkgebied omvat de regio’s Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. De BVR Groep heeft het Herstaco Stadion in 2000 gebouwd.

Tonny Vromans en Linda Jurgens-Vromans zijn één van de investeerders en zijn dan ook nauw betrokken bij RBC en zijn blij de samenwerking te intensiveren: "Als echt Roosendaals familiebedrijf voelen wij ons al langer verbonden aan RBC. Het platina sponsorschap geeft ons meer zichtbaarheid in het stadion en de regio. Op deze manier steunen we de ambitie van RBC en anticiperen we op de bezoekers die de evenementen in het stadion zullen bezoeken."

Bezoek www.bvrgroep.nl voor contact en meer informatie over de vele mooie projecten van de BVR Groep.

RBC zoekt jeugdtrainers

Werkzaamheden in Herstaco Stadion

(Foto: Arthur Verbraak)

In het hoofdgebouw van het Herstaco Stadion hebben de afgelopen periode al veel werkzaamheden plaatsgevonden. Op dit moment wordt het supporterscafé verbouwd. Nu gaan ook de tribunes aangepakt worden.

Op de hoofdtribune zullen de klapstoeltjes worden verwijderd. Binnen enkele weken worden er nieuwe kuipstoeltjes afgeleverd en geplaatst. Daarnaast zullen ook de kuipstoeltjes in het uitvak op de West tribune worden verwijderd. Deze zullen gebruikt worden ter vervanging van kapotte en verdwenen kuipstoeltjes op de overige tribunes.

Arcus Letselschade verlengt als platina sponsor

Arcus Letselschade is een advocatenkantoor in Breda. Zij zijn gespecialiseerd in het behartigen van de belangen van slachtoffers met letselschade. Arcus Letselschade staat op de achterzijde van het RBC-shirt en verlengt als platina sponsor.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een ongeval komt er veel op u af. Het is niet altijd even duidelijk of er een aansprakelijke partij is. Daarnaast kunnen er zorgen opkomen over uw letsel en de schade die u daardoor lijdt. Het zijn ingewikkelde vraagstukken waar deskundige hulp van een gespecialiseerde advocaat voor noodzakelijk is.

Arcus biedt slachtoffers van ongevallen deskundige bijstand bij het verkrijgen van een schadevergoeding. Voor slachtoffers zijn de werkzaamheden van de specialisten van Arcus Letselschade vaak gratis, aangezien de kosten worden verhaald op de aansprakelijke verzekeraar. Arcus is gespecialiseerd en beschikt over veel ervaring in de advisering en begeleiding van letselschadeslachtoffers. Dit betekent dat Arcus voor u kan procederen in het geval uw belang dat vergt.

Jorg van de Watering, eigenaar Arcus Letselschade: "RBC timmert hard aan de weg en ik draag daar graag aan bij. Ik hoop dan ook dat komend seizoen eindelijk het nieuwe thuisshirt met onze naam gedragen kan worden."

DPS Company gaat voor goud

Een opvallende en onderscheidende promotie van uw bedrijf, product of dienst. Dat werkt! DPS Company in- en outdoor reclame biedt u alle ingrediënten voor een effectieve en heldere communicatie. Zij bieden u een One-stop-shopping concept voor grote en kleine wensen!

DPS Company is al jaren verbonden aan RBC. DPS Company verzorgt de reclamedoeken en de signing in en om het stadion. Nu het RBC Netwerk zo hard aan het groeien is, was dat voor Wesley Koevoet, eigenaar van DPS Company, aanleiding om de lopende zilveren overeenkomst open te breken en om te zetten in een gouden sponsorschap.

Wesley Koevoet: "Ik kom al heel lang bij RBC over de vloer, maar sinds dit jaar zie ik echt iets moois gebeuren. Al die bedrijven die terug naar huis komen zorgen voor een positieve energie en daar wil ik graag bij horen. Samen met Hans van der Ende hebben we daar goede afspraken over gemaakt. Ik kijk ernaar uit om de bijeenkomsten te gaan bezoeken."

DPS Company, uw totaalleverancier van in- en outdoorreclame, is gevestigd op De Meeten 23 en bereikbaar via www.dpscompany.nl, info@dpscompany.nl of 0165-394550.

Nieuwe sponsor voor RBC: Sterke Zaak

RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is Sterke Zaak toegetreden tot onze sponsorgroep.Welkom bij het RBC Netwerk!

Geef een olifant vleugels en alles wordt mogelijk!

Je zoekt een ijzersterk en superslim concept. Voor je branding, je huisstijl, je verpakking, je brochure, je website, je video of je campagne. Vernieuwend en onderscheidend. Iets waarmee je opvalt. Waar je jouw klanten mee verrast. In een perfecte uitvoering. Zo passend dat je er niet lang over na hoeft te denken. Denkkracht en daadkracht: dát zoek je. De kracht van een olifant. Maar dan met vleugels. Dat is Sterke Zaak. En zij vliegen voor jou.

Sterke Zaak is Samen Sterk. Binnen het eigen Sterke Team natuurlijk allereerst. De specialisten houden van samen sparren. Via korte lijntjes. Ze schakelen snel. En springen zo steeds op jouw wensen in. Op elk moment en met passie en gedrevenheid. Maar vooral vanuit betrokkenheid met jou. Want ze willen zich sterk maken voor jóuw succes. Daarom leveren ze de concepten die jouw verhaal vertellen. Waar ze eerst goed naar hebben geluisterd. Want Samen Sterk: dat zijn ze vooral met jou.

Marc Vermeule, eigenaar van Sterke Zaak, komt graag met u in contact: (06) 10 83 21 55, www.sterkezaak.nl of info@sterkezaak.nl.

Frenky's Chocolate toegetreden tot RBC Netwerk

RBC kan met trots melden dat Frenky's Chocolate uit Lepelstraat is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom bij het netwerk!

Frenky’s Chocolate is een leverancier van chocolade premium artikelen. Alle producten worden vervaardigd met chocolade van Callebaut België. Callebaut is nog één van de weinige chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de allerbeste cacaobonen. Ze worden bovendien door Callebaut zelf geroosterd – volledig in de schil om de meest subtiele aroma’s te bewaren. Daarna worden de bonen fijngemalen tot Callebaut’s geheime en unieke cacaomassa – het hart van elke couverturechocolade. Die zorgt ervoor dat elke chocolade een intensere, diepere en complexere cacaosmaak zal prijsgeven.

Frenk Weber, eigenaar van Frenky's Chocolate: "We leveren aan diverse partijen van bakkerijen en horeca tot winkels en supermarkten. Tevens leveren we aan bedrijven, voor het personeel of relaties, inclusief logo. Ik doe al een aantal jaar een aktie met RBC waar de club zelf ook nog wat aan verdient. Robert Braber ken ik al jaren vanuit Willemstad en beschouw ik als een vriend. Het was dan ook geen moeilijke keuze om toe te treden tot het RBC Netwerk.

Wilt u weten hoe u aan de lekkerste chocolade voor uw personeel of relaties kan komen? Bezoek www.frenkyschocolate.nl, mail naar info@frenkyschocolate.nl of bel 06 54 28 73 43

Nieuwe sponsor voor RBC

RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is Vloerverwarming Store uit Oud Gastel toegetreden tot ons netwerk. Welkom bij het RBC Netwerk!

Vloerverwarming Store is dé specialist in vloerverwarmingen. Zij leveren het meest complete assortiment hoogwaardige producten voor elektrische en watergedragen vloerverwarmingssystemen. Ze hebben alle materialen op voorraad, die zorgen voor een snelle en simpele installatie van uw vloerverwarming.

Het maakt niet uit voor welk soort ruimte of voor welke vloerafwerking; vloerverwarming is toepasbaar in zowel bestaande (woon-) situaties als in nieuwbouw-projecten en zelfs in monumentale panden. Daarnaast hebben zij een gespecialiseerd assortiment elektrische verwarming-oplossingen, zoals spiegelverwarming, plafondverwarming en vorstvrijlinten.

De deskundige adviseurs maken voor u een gedetailleerde offerte inclusief prijsopgave, die u per e-mail toegestuurd krijgt.

Wanneer u kiest voor een watergedragen systeem, dan kunnen zij ook geheel gratis een legplan voor u uitwerken.

Wilt u weten welke onderdelen u voor uw project nodig heeft en wat de kosten hiervoor zijn? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw watergedragen of elektrische vloerverwarming-systeem via https://www.vloerverwarmingstore.nl/ of bel 085-02 98 898.

Carlos Ramos naar Deltasport

(Foto: Bram Visser Fotografie)

Aanvoerder Carlos Ramos vertrekt na dit seizoen naar de Vlaardingse zaterdag tweedeklasser Deltasport.

Ramos krijgt bij Deltasport de kans om als assistent trainer en speler aan de slag te gaan. "Volledig meetrainen of iedere week spelen, zit er voor mij gewoon niet meer in. Dat gaat helaas niet meer", aldus de 34-jarige verdediger. "Dat houdt dus in dat ik niet heel veel wedstrijden meer zal spelen, maar alleen als het nodig is. Ik wil vooral nog deel uit maken van het groepsproces en meelopen als trainer. En als ik dan af en toe nog een paar minuten kan meespelen of belangrijk kan zijn voor het elftal is dat alleen maar leuk."

Met zijn vertrek sluit Ramos zijn tweede periode bij RBC af. Twee seizoenen geleden kwam hij over van de Rotterdamse zondag hoofdklasser Leonidas en zorgde mede voor promotie naar de Tweede Klasse. Van 2008 t/m 2010 speelde Ramos ook al bij RBC, toen in de Eerste Divisie. In totaal speelde hij 59 officiële wedstrijden voor de oranjehemden. De eerste was op 8 augustus 2008 uit bij FC Omniworld (1-2 winst). De laatste match was uit bij Roosendaal op 12 oktober 2020 (2-5 winst). Hij scoorde in die vier seizoenen 1 goal. Die maakte hij op 6 oktober 2019 in de thuiswedstrijd tegen STEEN. RBC leek op een 0-1 nederlaag af te stevenen, maar maar na een afgeslagen hoekschop en een knappe redding van de keeper was Ramos er op die zondagmiddag als de kippen bij om de bal letterlijk in het doel te lopen.

Met zijn overgang naar Deltasport is voor Ramos de cirkel rond, want ook na zijn eerste vertrek bij RBC in 2010 streek hij in Vlaardingen neer.

RBC bedankt Carlos voor zijn inzet en wenst hem veel succes en plezier toe in zijn verdere carrière.

De KNVB-beker van 1986

In Podcast de Luiten kijken we deze maanden terug op het avontuur in de KNVB-beker van 1986. Later gaan we over de finale praten, maar eerst kijken we terug op de weg naar die finale toe, samen met misschien wel de belangrijkste speler van dat toernooi: Johan Molenaar.

In deel 2 en 3 van het gesprek met Johan gaan we uitgebreider in op de wedstrijden tegen Haarlem en FC Den Haag - de wedstrijden waarin Johan eeuwige roem en dankbaarheid verwierf.  In de intro spreken Floyd en Eric nog over onder meer over de RBC Top-5, het ochtendritueel van Hans van der Ende en de noodzaak van een tweede ring op het stadion. We sluiten af met een korte anekdote over Giel van de Meeberg, voormalig doelman van RBC.

Klik hier om deel 2 te beluisteren en hier voor deel 3.

Kevin Potters winnaar wedstrijdshirt

Kevin Potters uit Rucphen is de winnaar geworden van het nieuwe wedstrijdshirt van RBC. Hij won het shirt door zijn vijf favoriete all time RBC'ers in te sturen. Het shirt werd onder de inzenders verloot en Potters was daarbij de gelukkige.

Potters is al 30 jaar supporter van RBC. Als klein ventje kwam hij al met zijn ooms naar De Luiten. Zowel daar als in het nieuwe stadion had hij jarenlang een seizoenkaart. Zijn vijf favoriete RBC'ers zijn Eric Hellemons, Robert Maaskant, Gerrie Voets, Kees Vermunt en Theo Laseroms. "Sinds de herstart ben ik ook weer lid en seizoenkaarthouder", aldus Potters, "en probeer een aantal wedstrijden per jaar mee te pakken, al is dat soms lastig vanwege mijn werk. Ik vind het heel mooi om te zien hoe RBC in de lift zit sinds dit jaar en fantastisch dat er zoveel mensen RBC weer gaan steunen. Laten we hopen op een mooi seizoen!"

 

 

  • Patrick, Lindestraat 58 9700 Oudenaarde (BelgiĆ«), www.patrick.eu/teamsport.php?page=home