01-05-2021: RBC Update, nummer 2021-05

RBC

Volg ons op:

Twitter Facebook

Emeni Automatiseringstechnieken


zondag 31 oktober 2021 14:30 uur:
  RBCRBC - RKSV CluzonaRKSV Cluzona

10e jaargang, nummer 2021-05

Beste RBC'er,

Ondanks dat de corona-maatregelen enigszins versoepeld zijn, is er nog geen zicht op het spelen van wedstrijden op korte termijn. En dat is jammer, want ondanks dat we al een hele tijd aan het trainen zijn, willen we nu ook wel eens de krachten meten met andere clubs. Hopelijk kunnen we in de volgende RBC Update positiever nieuws melden. Het aantrekken van nieuwe sponsoren gaat echter onverminderd voort en dat is goed nieuws! Ook de selectie van het 1e elftal voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm. En we zijn inmiddels gestart met de verbouwing van het supporterscafé. Veel leesplezier!

Weer nieuwe sponsor voor RBC

Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is MKB Investeert toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom bij het netwerk!

MKB Investeert is specialist op hun vakgebied en beheersen het spel aan de financieringstafel. De bancaire ervaring binnen MKB en grootbedrijf zorgt voor een betrouwbaar netwerk binnen de financiële sector. De afgelopen jaren groeit het aanbod van gespecialiseerde financiers. Met hen onderhouden ze ook goede contacten en kunnen ze tot verrassende oplossingen komen.

Ze starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken ze uw plannen. Daarna maken ze een quickscan van de haalbaarheid van deze plannen en bekijken ze uw financiële positie. Vervolgens stemmen ze de aanpak af en gaan ze financiers benaderen. Het voorstel wat volgt, geven zij advies over. Na de eventuele transactie houden ze contact om te kijken of plannen volgens verwachting uitkomen.

Bas de Nijs, eigenaar van MKB Investeert kwam vroeger al bij RBC: "Ik ben in mijn jonge jaren menig keer onder het hek op De Luiten gekropen om de wedstrijden van RBC te kijken. Ik vind het dan ook superleuk om nu op deze manier weer bij RBC betrokken te zijn en kijk ernaar uit onderdeel van dit snel groeiende netwerk te zijn."

Wilt u weten wat MKB Investeert voor u kan betekenen? Bezoek www.mkbinvesteert.eu of mail info@mkbinvesteert.eu.

RBC Netwerk blijft groeien

RBC kan weer een belangrijke sponsor toevoegen aan haar netwerk. We sloten een overeenkomst met Elst Transport. Welkom bij het RBC Netwerk!

In de bouw en industrie heeft men vaak te maken met een enorme verscheidenheid aan materialen, formaten en soorten goederen. Daarnaast heeft men vaak te maken met kwetsbare (mogelijk zelfs op maat gemaakte) goederen. Het is dus van essentieel belang dat deze in perfecte conditie op plaats van bestemming aankomen.

In deze gebieden heeft Elst Transport zich de afgelopen bijna 20 jaar ontwikkeld. Zij weten wat er gevraagd wordt als er voor de bouw en industrie geleverd moet worden.

Of uw zending nu slechts een doosje bevat, of een verscheidenheid van pallets, lengtes, dozen of zakjes. Zij zorgen er voor dat u alles in 1x ontvangt.

Van Appingedam tot Zoutelande en van Texel tot aan Maastricht. Daarnaast zijn hun chauffeurs kind aan huis op de verschillende bouwplaatsen, industrieterreinen en vliegvelden. Ook als deze nog geen straatnaam of postcode hebben.

Elst Transport, de specialist voor bouw en industrie.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via www.elst.eu, bel 0165-394958 of mail naar info@elst.eu.

Uitbreiding RBC Netwerk

RBC is bijzonder verheugd dat Jean Paul Breugelmans en Jack Jongeneelen uit Roosendaal zijn toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom bij het netwerk!

Jean Paul (Sjafke) Breugelmans en Jack Jongeneelen gingen vroeger allebei als kleine jongens met pa en ma mee naar Sportpark de Luiten. Zelf waren ze actief als spelers in de jeugd, het 2e en 3e elftal. Jack speelde nog een handvol wedstrijden met de grote jongens in RBC 1.

Nu zijn ze al jarenlang trouwe supporters in goede en minder goede tijden. Ze hoefden daarom niet lang na te denken toen Hans van der Ende belde met de vraag of ze iets konden betekenen voor RBC.

"De nieuwe ontwikkelingen met een grote groep enthousiaste mensen maken ons enorm blij. We merken dat er iets moois aan het groeien is bij de club en voor de stad Roosendaal. Het puzzeltje valt daarom precies op tijd op z'n plek. Ook als supporters dragen wij ons steentje bij en daarom komen ook wij graag thuis bij onze grote voetballiefde RBC.”

RBC zoekt voetbaltalent

Kom jij onze teams versterken? Ben je geboren in 2009, 2010 of 2011? Meld je dan aan via scouting@rbcvoetbal.nl.

RB-Media Internet Solutions nieuwe sponsor

 

Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft RB-Media Internet Solutions. Welkom bij het netwerk!

Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van hun klanten. Dát is de meetlat. Daarom stellen ze kritische vragen; over het bedrijfsmodel, over verwachtingen en het commitment. Future proof succes in een continu veranderend internetlandschap vraagt om snel schakelen als het kan, maar ook stilstaan als het moet.

Het team van RB-Media bevat professionals op het gebied van strategie, design, development, online marketing, projectmanagement en support. De enthousiaste werknemers staan graag voor je klaar!

Eric Matijsen, commercieel directeur bij RB-Media, is niet onbekend met RBC: "RB-Media is niet onbekend met sponsoring in voetbal en we weten wat een krachtige businessclub voor je bedrijf kan betekenen. Met een groeiend klantenbestand in de regio Roosendaal, het enthousiasme van Hans van der Ende en zijn bestuursleden en het feit dat ik ook een verleden heb als commercieel medewerker bij RBC was de keuze om onderdeel te worden van het netwerk snel gemaakt."

Benieuwd naar de 10-stappen strategie van RB-Media? Bezoek www.rb-media.nl of bel Eric op (06)27621964.

Oefenprogramma RBC

Als de corona-maatregelen het toelaten, gaat RBC het seizoen afsluiten met een reeks oefenwedstrijden. RBC heeft zich niet ingeschreven voor de Regio Cup, maar gaat met een aantal clubs een onderlinge competitie afwerken. Het seizoen wordt op zaterdag 3 juli afgesloten met een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht, een herhaling van RBC's laatste wedstrijd in het betaald voetbal.

De clubs waartegen RBC verder speelt zijn de zaterdag 3e klassers Halsteren en Prinsenland, competitiegenoot SC Kruisland, zaterdag 2e klasser SSV'65 en zondag 3e klasser Victoria'03.

Het speelschema is als volgt:

De wedstrijd tegen FC Dordrecht staat voor RBC symbool voor een  nieuwe sportieve toekomst, een nieuw begin dat wij samen met supporters en sponsoren willen inluiden. Daarom is de toegang tot het stadion en het parkeren voor deze wedstrijd gratis.

RBC organiseert Meiden Talentendag op zondag 2 mei

Op zondag 2 mei organiseert RBC een gratis Meiden Talentendag van 12.00 tot 13.30 uur.

Meiden geboren in 2005 tot en met 2010 kunnen zich voor deze talententraining aanmelden door een e-mail te sturen naar scouting@rbcvoetbal.nl. Vermeld daarin je naam, geboortedatum, adres, huidige club en team.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Terugkeer voormalig jeugdspeler Mitchell Schilperoord

 

Voormalig jeugdspeler Mitchell Schilperoord keert volgend seizoen terug bij RBC.

In 2001 werd hij op 8-jarige leeftijd gescout bij Kaaise Boys en trad in de voetsporen van zijn oudere broer Collin, die al voor RBC uitkwam. Schilperoord doorliep de RBC voetbalopleiding van D3 tot en met B1. Daarna vertrok hij naar Roosendaal en kwam daar onder de vleugels van Danny Mathijssen. Die nam hem na een titel met de A1 mee naar METO, waarmee hij in 2012 naar de Derde Klasse promoveerde. Het seizoen daarna keerde Schilperoord terug naar Fijnaart. Voor de gefuseerde dorpsclub De Fendert zou hij maar liefst acht seizoenen uitkomen en groeide daar uit tot de aanvoerder van de ploeg. Om eindelijk weer eens met zijn broer Collin samen te spelen, speelde Mitchell dit seizoen bij de Teteringse vierdeklasser DIA.

Robert Braber kent Schilperoord als een multifunctionele speler die op veel posities uit de voeten kan. "Mitchell heeft vroeger in de opleiding bij RBC gezeten en past perfect in de filosofie van RBC: een speler uit de regio die gewild was door meerdere clubs, maar voor het plan van RBC heeft gekozen." Maar Schilperoord liet daarbij ook sentimentele redenen meewegen: "Ik heb negen jaar bij RBC gespeeld, ben vaak ballenjongen geweest en jaren met mijn opa naar het stadion gegaan. Ik ben nu 28 en als ik nog een keer voor RBC wil spelen, moet ik het nu doen!"

RBC versterkt zich met Gerson Pisas

Gerson Pisas schermt namens FC Boshuizen de bal af (Foto: Orange Pictures/Frans de Best)
 

RBC versterkt zich voor komend seizoen met Gerson Pisas van de Leidse zondag 1e klasser FC Boshuizen.

De op Curacao geboren Pisas speelde in de jeugd bij SVS en SC Feijenoord voordat hij werd gescout door Feyenoord. Vijf seizoenen kwam hij uit in de Feyenoord Academy waarna hij in 2015 de overstap maakte naar de Rotterdamse hoofdklasser Leonidas. Na twee seizoenen vertrok hij naar MOC'17 dat destijds nog in de Tweede Klasse speelde. Na een jaartje in Bergen op Zoom ging hij naar zijn huidige club waar hij inmiddels drie seizoenen speelt.

Robert Braber is tevreden met de komst van de 24-jarige Rotterdammer: "Gerson is een technisch vaardige aanvaller die afgelopen jaren de beste speler was bij FC Boshuizen in de Eerste Klasse. Hij heeft zijn opleiding genoten bij Feyenoord en zal ons met zijn creativiteit en rendement een enorme impuls geven."

Pisas, die Randy Elst en Giovanni Moerland nog kent van zijn tijd bij Feyenoord en MOC'17, komt graag naar Roosendaal: "Er liggen goede plannen bij RBC en ik vind het mooi dat de club daarvoor van mij gebruik wil maken. Ik ben klaar om volgend seizoen te knallen en veel goals te maken. RBC moet weer op de kaart."

Arif Akbas en Anass el Gamali blijven bij RBC

Arif Akbas Anass el Gamali
(Foto: Bram Visser Fotografie)

Arif Akbas en Anass el Gamali spelen ook volgend seizoen bij RBC.

Voor de 19-jarige Arif Akbas was dit het tweede seizoen bij de selectie. Vorig seizoen werd de Turkse Belg door trainer-coach Koos Waslander vanuit JO19 doorgeschoven naar het 1e elftal. Akbas debuteerde op 27 oktober 2019 in de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd bij SC Gastel.

Anass el Gamali gaat aan zijn vierde seizoen beginnen bij de oranjehemden. De 27-jarige Roosendaler kwam in 2018, samen met zijn neef Marouane Hamdoune, over van SC Kruisland. El Gamali is multifunctioneel inzetbaar; in de verdediging, op het middenveld of in de aanval, het maakt hem allemaal niks uit. Door zijn drie goals als spits in de laatste wedstrijd tegen Roosendaal werd El Gamali dit seizoen zelfs clubtopscorerer.

Terugkeer Marouane Hamdoune

(Foto: Bram Visser Fotografie)
 

Goed nieuws voor de RBC-fans. Publiekslieveling Marouane Hamdoune keert terug naar RBC.

Hamdoune, die in de jeugd ook al bij RBC speelde, kwam drie jaar geleden over van SC Kruisland. In zijn eerste seizoen bij RBC scoorde de vaak mee opkomende verdediger maar liefst elf goals. Tegenslag dat seizoen waren de ongeregeldheden tijdens de uitwedstrijd tegen Steenbergen, die hem een maandenlange schorsing opleverde en RBC punten in mindering. Maar zijn wraak was zoet. In de eerstvolgende wedstrijd tegen datzelfde Steenbergen kopte Hamdoune als invaller in de blessuretijd de winnende goal tegen het net, wat hem bij de RBC-fans een heldenstatus opleverde. Ook zijn invalbeurt in de topper tegen Zundert werd legendarisch. Hamdoune kwam, zag en overwon door binnen acht minuten twee keer te scoren en de stand naar 3-0 te tillen en vlak voor tijd een assist te geven voor de 5-1, waarna hij met applaus in het supporterscafé werd onthaald.

Om toch aan meer speelminuten te komen, vertrok de Roosendaler naar Prinsenland, maar keert na 1 seizoen dus weer terug naar RBC. "Het voelt goed om thuis te komen", aldus een blije Hamdoune. "Ik kijk er naar uit om weer voor de RBC-supporters te mogen spelen en hoop samen met het team en de fans goede resultaten te gaan boeken."

Start verbouwing supporterscafé

Naar aanleiding van de oproep van 12 april kunnen we melden dat we na een week reeds 24 aanmeldingen hadden voor De Club van 100! We waren daar al superblij mee en zullen de bijbehorende gelden goed besteden. Op maandag 19 april zijn een aantal vrijwilligers gestart met de verbouwing van het supporterscafé. Het enthousiasme en de energie zorgden ervoor dat er al flinke stappen gezet zijn. Nadat er ruimte was gemaakt door flink op te ruimen, werden de eerste materialen verwijderd. Hulde aan de vrijwilligers!

Hierbij nogmaals de mogelijkheid om u aan te melden voor De Club van 100.

Na aanmelding ontvangt u op een later moment informatie omtrent betaling. Tevens ontvangt u op een later moment een uitnodiging voor de feestelijke heropening van het supporterscafé waar u ook een kleine attentie ontvangt.

We zijn ontzettend blij en dankbaar met alle hulp die we mogen ontvangen. Samen hogerop!

Word lid van de Club van 100

Er heerst een positieve sfeer in en rond RBC. Nieuwe sponsoren dienen zich aan, Robert Braber bouwt aan een stevige selectie en er wordt gebouwd aan een kwalitatief hoogwaardige Voetbal Academie. Bij al deze ontwikkelingen mag een modern, goed uitgerust supporterscafé natuurlijk niet ontbreken. Achter de schermen is een commissie bezig geweest een ontwerp voor een sfeervolle, open ruimte te maken met voldoende capaciteit om u snel van een hapje en drankje te voorzien. Om de plannen te realiseren is behoefte aan vrijwilligers, materialen en geld. Want ondanks de vele nieuwe sponsoren blijft inkomsten genereren een prioriteit.

We doen daarom een beroep op een ieder die RBC wil steunen, lid te worden van de Club van 100. De Club van 100 bestaat uit 100 personen die ieder eenmalig € 100 willen doneren t.b.v. het supporterscafé. Met dit geld realiseren we een nieuwe, moderne bar, extra opslagruimte en een ruimte om o.a. broodjes, friet en snacks te maken.

In ruil voor uw steun ontvangt u van ons een kleine attentie en wordt u uitgenodigd voor de feestelijke heropening. Aanmelden kan door het invullen van dit formulier. Uiteraard kunt u ook meer doneren indien u dit wenst. Na het invullen ontvangt u verdere instructies en op een later moment de attentie en uitnodiging.

Het bestuur van RBC heeft reeds € 3000 beschikbaar gesteld. Helpt u ook mee om het supporterscafé weer een modern jasje te geven?

Scoofie Elektrische Fietsen & Scooters breidt sponsorschap uit

Scoofie Elektrische Fietsen en Scooters voorzag vorig seizoen de gehele technische staf van het 1e elftal van nieuwe kleding. De Kalsdonkse onderneming is nu ook zilveren sponsor geworden. Daar is RBC uitermate content mee.

Scoofie, gelegen aan de Gastelseweg 147 in Roosendaal, biedt het grootste assortiment elektrische fietsen en scooters uit de regio aan. In de ruim opgezette showroom kunt u de diverse types elektrische fietsen bewonderen. Daarnaast heeft Scoofie het gehele gamma Cortina stadsfietsen. Op het Scoofie parkeerterrein bieden zij, buiten de 50 gratis parkeerplaatsen, ruimte om in alle rust een testrit te maken op deze fietsen of scooters.

Scoofie verkoopt o.a. de top fietsenmerken Trek, Flyer, Kalkhoff, Cortina, Riese und Muller, Victoria en Qwic. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van elektrische fietsen en winnaars van alle vooraanstaande tests zoals de Telegraaf e-bike test Plus Magazine en de e-bike van het jaar! Maar ook voor onderhoud, reparatie en het leasen van fietsen of scooters kunt u bij hen terecht.

Francois Broermann, mede-eigenaar van Scoofie, kwam vroeger vaak bij RBC. "In eerste instantie op De Luiten, toen we autosponsor van RBC waren met het familiebedrijf, en daarna in het huidige stadion waar ik als supporter en ondernemer mooie tijden heb beleefd. Ik vind het mooi dat het netwerk weer aan het groeien is en sluit me daar graag bij aan."

Onderscheiding overleden Rien Luijks overhandigd aan familie

De nabestaanden van Rien Luijks hebben de koninklijke onderscheiding in ontvangst genomen die kort voor zijn overlijden - begin dit jaar - aan het voormalig bestuurslid van zowel RBC als haar supportersvereniging werd toegekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

Indeling Regio Cup voor jeugd

De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt voor de Regio Cup voor de jeugd.

De jeugdteams van RBC treffen de volgende tegenstanders*:

JO19: Halsteren, MOC'17, Roosendaal, SC Gastel, Virtus (groep 1-21)

JO17: BSC, Halsteren, MOC'17, Roosendaal, Unitas'30 (groep 1-16)

JO16: Alliance JO17-1, Beek Vooruit JO17-1, Oranje Wit JO17-2, Roosendaal JO17-2, SC Gastel JO17-1, Unitas'30, Virtus JO17-1 (groep 1-04)

JO14: ASWH, Drechtstreek, FC Dordrecht, MOC'17, Unitas'30 (groep 1-01)

JO13: BSC, Halsteren, MOC'17, Roosendaal, Unitas'30 (groep 1-05)

JO12: Bavel, Groen Wit, SAB, SEOLTO, SV Capelle (groep 1-07)

JO11: BSC, Halsteren, MOC'17, Roosendaal, SC Gastel (groep 1-11)

JO10: Klundert, MOC'17, SEOLTO (groep 1-01)

JO9: Beek Vooruit, DSE, MOC'17, Groen Wit, Roosendaal (groep 1-01)

JO8: Baronie JO8-2, Roosendaal, SC 't Zand, SCO, TSV Gudok (groep 1-01)

Zodra de corona-maatregelen het toelaten wordt met de Regio Cup gestart. Het vroegst mogelijke startmoment is zaterdag 24 april. Indien noodzakelijk kan de start nog tot vier weken worden uitgesteld.

* Het teamnummer van tegenstanders is alleen vermeld als de betreffende tegenstander een hoger of lager teamnummer heeft dan het team van RBC.

Nieuwe sponsor voor RBC

RBC kan met trots melden dat Lenaers Makelaardij uit Roosendaal zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Ook Lenaers Makelaardij komt weer naar huis. Met de terugkeer van het Roosendaalse makelaarskantoor als sponsor geeft Lenaers Makelaardij een duidelijk signaal af dat het graag wil meewerken aan de positieve ontwikkeling van RBC. Welkom bij het RBC Netwerk!

Al ruim 35 jaar is Lenaers Makelaardij gespecialiseerd in verkoop, verhuur, taxaties, beleggingen en meer. Zij hebben alle specialistische kennis in huis op het gebied van zowel bedrijfsmatig als particulier vastgoed. U kunt de verhuur of verkoop van uw vastgoed met een gerust hart overlaten aan Lenaers Makelaardij, een erkend en vertrouwd NVM-kantoor.

Frank Lenaers is een RMT-gecertificeerd makelaar en geregistreerd in het VastgoedCert en kent de lokale markt (West-Brabant) door en door. Lenaers Makelaardij is aangesloten bij de NVM en ze werken volgens deze richtlijnen en erecode.

Met een zeer enthousiast, gedreven en deskundig team bedienen zij de lokale en regionale markt! De diensten van Lenaers Makelaardij omvatten onder meer:
- verhuur en/of verkoop van bedrijfsruimten;
- woning verhuur en/of verkoop;
- taxaties (bedrijfsmatig/fiscaal);
- advies in vastgoedbeleggingen;

Leanaers Makelaardij is gevestigd in Roosendaal, Nispensestraat 9 en te bereiken via 0165-520304, info@lenaers.nl of een bezoek aan www.lenaers.nl.

Dankzij sponsoring kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voort zetten. RBC is haar sponsoren daar zeer dankbaar voor. Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.

Nieuwe sponsor: Trindle

Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft Trindle. Welkom bij het netwerk!

Je personeel zorgt ervoor dat je organisatie kan draaien. Je ziet ze bijna dagelijks, groet ze ook haast dagelijks, maar weet je daarmee ook echt wat ze denken? Zonder een ingewikkeld tevredenheidsonderzoek onder je medewerkers (MTO) kun je via Trindle deze informatie ontvangen. Door Trindle in te zetten voor jouw organisatie heb je de mogelijkheid om er meerdere keren per week achter te komen hoe jouw medewerkers zich voelen om werkzaam te zijn in jouw bedrijf.

Bij een MTO wordt er standaard gemeten op de gebieden: leren & ontwikkeling, motivatie en cultuur. Daarnaast biedt de app Trindle ook de mogelijkheid om je eigen vragen te stellen aan je medewerkers. Perfect voor het moment wanneer je een nieuw project start of er een verbouwing plaats heeft gevonden.

Dit is het moment dat jij erachter kan komen hoe je personeel daarover denkt. De vervanging van een standaard, maar tijdrovende MTO, is geboren!

Nieuwsgierig hoe Trindle bij uw organisatie kan zorgen voor meer tevreden medewerkers? Bezoek www.trindle.nl, bel 06-30847459 of mail naar info@trindle.nl.

 

 

  • Patrick, Lindestraat 58 9700 Oudenaarde (BelgiĆ«), www.patrick.eu/teamsport.php?page=home