RBC Update, nummer 2020-10

10-10-2020

 9e jaargang, nummer 2020-10

 

 Beste RBC'er,

 

 De poulefase van de districtsbekertoernooien is inmiddels afgerond. RBC slaagde er helaas niet in de tweede ronde te bereiken. Oranje Wit en SSV'65 bleken te sterk. Bij de jeugd kwalificeerde JO13 zich voor de volgende ronde. JO16 en JO14 waren vrijgeloot en automatisch geplaatst. 

 

 De competitie is inmiddels drie weken onderweg. RBC moet nog even wennen in de Tweede Klasse. De oranjehemden boekten afgelopen zondag de eerste overwinning nadat de eerste twee wedstrijden nipt verloren waren gegaan. Morgen staat de stadsderby tegen Roosendaal op het programma.

 

 Door de genomen corona maatregelen mag er sinds vorige week geen publiek meer bij de wedstrijden aanwezig zijn en is het supporterscafé gesloten. Dat laatste is natuurlijk een financiële aderlating. De maatregel geldt voorlopig voor drie weken. Hopelijk kunnen we daarna weer spelen voor publiek. Tot die tijd proberen we de wedstrijden van het 1e elftal live uit te zenden via onze Facebook pagina.

 

 Stadsderby terug op programma

 

 

 Na een jaar van onderbreking is de stadsderby tussen Roosendaal en RBC weer terug. De vorige editie vond nog in de Derde Klasse plaats, maar door de promotie van RBC treffen beide clubs elkaar nu in de Tweede Klasse.

 

 De laatste wedstrijd op Hulsdonk eindigde in een 1-2 overwinning voor de oranjehemden. Toenmalig koploper RBC nam destijds na die overwinning een voorsprong van zes punten op Roosendaal. RBC stortte echter in waardoor Roosendaal alsnog de titel voor de neus van de stadionclub wegkaapte. Terwijl RBC veroordeeld was tot nog een jaar in de Derde Klasse, draaide Roosendaal een prima seizoen in de Tweede Klasse. Het team van trainer Peter Sweres stond bij het stopzetten van de competitie op de vijfde plaats.

 

 Dit seizoen staat Roosendaal onder technische leiding van oud RBC-jeugdtrainer Mark Klippel. De Kaaimannen hebben evenveel punten als RBC, maar speelden een wedstrijd minder. Er werd verloren van SC Kruisland (0-1) en gewonnen bij Madese Boys (1-2).

 

 RBC boekte afgelopen zondag de eerste overwinning tegen datzelfde Madese Boys. De oranjehemden wonnen met 4-0. Trainer-coach Koos Waslander heeft zondag Carlos Ramos weer tot zijn beschikking. Zijn schorsing zit er op.

 

 De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Rene de Loos uit Tilburg. Hij wordt geassisteerd door André Werrelman uit Heeze en Daniel Koole uit Heinkenszand.

 

 Historie Roosendaal - RBC:
 1972-1973     Roosendaal - RBC     1-6     2e ronde districtsbeker - Zuid 1
 1977-1978     Roosendaal - RBC     0-3     2e ronde districtsbeker - Zuid 1
 2017-2018     Roosendaal - RBC     1-0     Zondag 3e klasse A - Zuid 1
 2018-2019     Roosendaal - RBC     1-2     4e ronde districtsbeker - Zuid 1
 2018-2019     Roosendaal - RBC     1-2     Zondag 3e klasse A - Zuid 1

 

Geen livestream bij Roosendaal - RBC

rn

 

 

De stadsderby tussen Roosendaal en RBC zal zondag niet via een livestream gevolgd kunnen worden. Het bestuur van Roosendaal heeft geen toestemming gegeven voor een live uitzending.

 

 Vanwege de genomen corona maatregelen was afgelopen zondag de eerste wedstrijd zonder publiek. Als service naar haar supporters zond RBC toen de wedstrijd tegen Madese Boys live uit via Facebook. Die video werd inmiddels al 2600 keer bekeken. RBC ontving dan ook vele enthousiaste reacties en verzoeken om ook de wedstrijd van komende zondag te streamen. RBC dacht met het uitzenden van de wedstrijd veel mensen in Roosendaal een plezier te doen, supporters en leden van beide clubs konden daardoor immers de wedstrijd live volgen.

 

 Bij Roosendaal staat echter niet het volledige 1e elftal en staf achter het filmen van de wedstrijd. Op grond van de AVG-wetgeving heeft het bestuur van Roosendaal daarom besloten geen toestemming te geven voor de livestream. Daarnaast is men bij Roosendaal van mening dat het een verkeerd signaal zou zijn om mensen bij de wedstrijd toe te laten om te filmen, terwijl ze bij hun jeugdelftallen ouders en opa's en oma's moeten teleurstellen omdat zij hun (klein)kind niet kunnen zien voetballen.

 

 RBC-voorzitter Ger Deleij respecteert het besluit van Roosendaal, maar betreurt het wel: "Helaas zijn we nu gedwongen onze supporters een live uitzending te onthouden. We hebben er echt alles aan gedaan, maar het kan nu niet anders. Hopelijk kunnen we volgende week thuis weer wel de zeer gewaardeerde service bieden aan onze fans."

 

 Nieuwe sponsor voor RBC

 

 

RBC kan met trots melden dat Tapijt Drive-in zich als sponsor aan RBC heeft verbonden.

 

 Is jouw huis in Roosendaal toe aan een opknapbeurt? En wil je graag professioneel interieuradvies rond gordijnen, pvc vloeren of trendy behang voor je woning in Kalsdonk, Groot Kroeven, Langdonk of Kortendijk? Dan ben je bij woonwinkel Woninginrichting-Aanhuis Roosendaal "Tapijt Drive-in" aan het juiste adres.

 

 Net als in het bekende vtwonen programma ‘Weer verliefd op je huis’ kan je bij Tapijt Drive-in terecht voor een persoonlijk interieuradvies waarin zij jouw woonstijl bepalen. En je kan ook het klussen door hun vakmensen laten doen. Dankzij een goede planning en de kennis van hun vakmensen is de kleinste of grootste klus goed te overzien en geniet je straks van een prachtige woninginrichting.Voor meer informatie over Tapijt Drive-in klikt u hier.

 

 Dankzij sponsoring kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voortzetten. RBC is haar sponsors daar zeer dankbaar voor. Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.

 

 RBC Voetbal Academie organiseert Stadion Talentendag

 

 

Op zondag 25 oktober organiseert de RBC Voetbal Academie de Stadion Talentendag voor jongens en meisjes geboren in de jaren 2008 t/m 2013. Ben jij die talentvolle aanvaller, middenvelder, verdediger of keeper?, meld je dan snel aan via scouting@rbcvoetbal.nl onder vermelding van je voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

 

 Stem op RBC !

 

 De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is van start gegaan. Stem hierbij op RBC !

 

 Leden van Rabobank Zuidwest-Brabant brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op RBC uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

 

 Rabobank Zuidwest-Brabant stelt dit jaar € 150.000 van haar winst beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Hoe dit bedrag over deelnemende clubs verdeeld wordt, is vanaf maandag 9 november bekend.

 

Dus bent u lid van Rabobank Zuidwest-Brabant, stem dan op RBC. Wij hopen op uw stem!

 

 

 RBC wint eerste wedstrijd in Tweede Klasse

 

RBC heeft haar eerste wedstrijd in de Tweede Klasse weten te winnen. Na twee opeenvolgende nederlagen, was daar de eerste driepunter. Madese Boys werd met 4-0 verslagen.

 

Trainer-coach Koos Waslander had ook deze wedstrijd weer een flink aantal afwezigen bovenop de lang geblesseerden Burhan Akbas en Imran Echambit. Naast de nog geschorste Carlos Ramos waren ook Soufian Charraoui (weg met Nederlands zaalvoetbalteam), Gino Pieter en Jaimy de Visser (geblesseerd) niet inzetbaar. Hierdoor leek het alsof vandaag stand gehouden moest worden achter de puinhopen; maar niets bleek minder waar. Er moest weer een dankbaar beroep gedaan worden op de JO19. RBC JO19-speler Abdelmojib Yachou mocht meteen starten in de basis. In het doel begon voor de eerste keer doelman Matthias Deleij, hij behaalde deze wedstrijd meteen een clean sheet. Anwar Tarfit was na zijn twee duels schorsing weer inzetbaar en had ook een basisplek.

 

RBC, wat onwennig door de samenstelling, moest eerst het offensief van Madese Boys overleven. Dat voetbalde in het begin makkelijk door de linies van de Roosendaalse ploeg. Het leverde ook enkele kansen op. Eenmaal waren ze dicht bij de openingstreffer, toen aan de rechterkant de ploeg uit Made het strafschopgebied inkwam. Het harde schot ging langs Deleij en het doel. Tussendoor deelde RBC een speldenprikje uit met een schot van Randy Elst dat hoog over en naast ging. Na een kwartier ging de storm liggen en nam RBC het initiatief hier en daar over. Dat resulteerde na ruim twintig minuten meteen in de openingstreffer. Een hoge bal leek een makkelijke prooi voor de verdediging van Madese Boys, omdat Assad el Harti en Tayeb Lakbir elkaar in de weg liepen. Lakbir gaf echter niet op, frommelde zich langs de twee tegenstanders, omliep de doelman en tikte de openingstreffer in het doel (zie foto). Niet veel later was het bijna 2-0, maar een inzet van Tarfit kon van de doellijn gered worden.

 

 Na ruim een half uur werd de score verdubbeld. RBC was al twee keer in kansrijke positie gekomen, maar Tarfit (recht op de keeper) en El Harti (hoog over) zagen hun kansen stranden. Na een goed lopende aanval leek deze te stranden in het zicht van de haven, maar een verdediger raakte met zijn scheenbeen de bal, die door de benen van de keeper in het eigen doel belandde, 2-0. Vlak daarna leek Madese Boys op 2-1 te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel na een vlagsignaal.

 

Na de rust moest doelman Deleij meteen in actie komen, nadat hij eerst redding bracht op een kopbal, wist hij de rebound over te tikken. Daarvoor had RBC al twee kansen laten liggen via El Harti en Tarfit. Na de grote mogelijkheid voor Madese Boys golfde het duel op en neer. Tarfit kreeg een uitgelezen kans na goed terugleggen van El Harti, maar zijn schot ging hoog over. De ploeg uit Made kopte een corner net over, toen Deleij te laat was.

 

Na ruim een uur maakte RBC haar derde treffer. Voor de eerste keer kwam Arif Akbas mee op aan de linkerkant. Coach Waslander riep nog: "voorzet!", waarna Akbas de bal panklaar bij de tweede paal neerlegde. El Harti controleerde de bal en schoot deze in het dak van het doel. Na de derde treffer nam zowel RBC als Madese Boys gas terug. In de absolute slotfase werd het nog 4-0. De ingevallen Imad Bouda el Koubai wist Lars de Voogd te bereiken die in het strafschopgebied met een boogbal in de verre hoek de vierde treffer voor zijn rekening nam.

 

Door de overwinning is RBC geklommen naar de negende plek en heeft het evenveel punten als nummer zeven WSC. Zij hebben echter een wedstrijd minder gespeeld. Dit geldt eveneens voor nummer acht Roosendaal, de komende tegenstander. Bavel is koploper in de Tweede Klasse E. Zij wonnen hun derde wedstrijd op rij en gaan nu alleen aan kop.

 

 (Foto: Arthur Verbraak)

 

 Livestream RBC - Madese Boys

 

rn

 

Ondanks dat er vanwege de genomen corona maatregelen geen publiek werd toegelaten bij de wedstrijd tussen RBC en Madese Boys, was het duel toch door iedereen live te volgen. RBC verzorgde namelijk een livestream vanuit het Herstaco Stadion. De wedstrijd werd uitgezonden via de Facebook pagina van RBC.

 

 De livestream startte om 14:00 uur. Erik Konings en Floyd Aanen beschouwden de wedstrijd voor en analyseerden in de rust en na afloop waarbij diverse betrokkenen aan het woord kwamen.

 

Hier vind u de link naar de video op de Facebook pagina van RBC.

 

 Milan van der Heide verkoopt Superlot

 

 

Milan van der Heide van RBC JO8 heeft het eerste Superlot verkocht. Het Superlot van de Grote Clubactie vertegenwoordigt een waarde van € 150, waarvan 80% naar RBC gaat. Milan verkocht het Superlot aan JECON Engineering in Zwijndrecht.

 

 Met een Superlot verkoop je 50 loten in een keer. Dit is dus € 120 voor onze clubkas! Een Superlot is ideaal om te verkopen aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring.

 

Wilt u loten kopen en RBC steunen? Klik dan hier.

 

Johnnie van Loenhout: Bergse brutaliteit op De Luiten

 

145 wedstrijden, 40 goals en twee promoties naar de Eredivisie. Wie kan zoiets zeggen over zijn tijd bij RBC? Onze favoriete Bergenaar John van Loenhout wel. Hij stal een hoop harten in zijn periodes bij RBC en hij was bereid om met Podcast de Luiten te spreken over deze geweldige tijd.

 

 

In deel 1 van het gesprek vertelt hij over hoe hij bij RBC terecht kwam, vechten voor je kans, zijn debuut, de band die hij had met Jan Poortvliet en Ruud Kaiser en wat er in het het seizoen 1999-2000 gebeurde toen een piepjonge Robert Maaskant trainer werd... Klik hier om deel 1 te beluisteren.

 

 In deel 2 van het gesprek praat hij over het 'Wonder van 2000', toen John ons met vijf treffers in de nacompetitie naar de Eredivisie schoot. In 2002 herhaalde hij met RBC het  kunststukje. Toch speelde hij nooit een Eredivisie-wedstrijd voor RBC. De mannen van de podcast praten hierover en over het verdere verloop van zijn carriere. Klik hier om deel 2 te beluisteren.

 

 Leo van Etten overleden

 

 

Vorige week bereikte ons het droevige nieuws dat Leo van Etten is overleden. Hij was gedurende tientallen jaren aan RBC verbonden als vrijwilliger.

 

 Hij was materiaalman van het 1e elftal en was daardoor aanwezig bij alle thuis- en uitwedstrijden. Tevens was hij lid van de klusgroep zowel op De Luiten en Vierhoeven als in het stadion. Bijna dagelijks was hij aanwezig om onder andere lijnen te trekken, doelnetten op te hangen, materialen te verzorgen en schoon te maken. Leo sukkelde al vele jaren met zijn gezondheid die de laatste tijd steeds verder achteruit ging, maar zijn interesse voor de club bleef onverminderd groot. We zullen zijn naam met respect blijven uitspreken.

 

Leo, rust zacht.

 

Voetbalschool TIC toegetreden tot RBC Netwerk

 

 Voetbalschool TIC en RBC werken al jaren samen. Elke zondagochtend verzorgt Voetbalschool TIC leerzame en leuke trainingen in het Herstaco Stadion. Voetbalschool TIC is nu ook toegetreden tot het RBC Netwerk.

 

 RBC werkt samen met Voetbalschool TIC zodat spelers die opvallen binnen de voetbalschool kans maken op een plekje in de Voetbal Academie van RBC. De afgelopen jaren zijn er inmiddels al meer dan 60 spelers doorgestroomd naar de Voetbal Academie van RBC.

 

 

 Bij Voetbalchool TIC krijg je onder leiding van professionele trainers aandacht om jezelf als speler te ontwikkelen op het gebied van techniek, inzicht en coördinatie, drie belangrijke punten binnen het voetbal. Door deze aspecten te combineren proberen hoofdtrainer Gijs Bogers en zijn team alles uit het talent van een speler te halen en zijn prestaties op het veld te verbeteren. Plezier staat voorop, daarna komt het leren en het verbeteren van jou als voetballer of keeper.

 

 Wil jij specifieke aandachtspunten verbeteren? Wil je nieuwe skills leren of juist beter leren schieten? Je gaat 1 op 1 aan de slag met een professionele trainer die gaat werken aan jouw aandachts- en verbeterpunten!

 

 Ben jij jarig? Vier dan het te gekste voetbalfeestje bij TIC! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en test samen je skills! Wie kan het hardste schieten? Wie kan het snelste sprinten? Hoeveel punten scoor je samen op het gatendoek? En in de herfstvakantie staat in de week van 19 t/m 21 oktober een supergaaf 3-daags voetbalkamp gepland!

 

 Wil jij naast jouw reguliere trainingen van jouw eigen club een nog betere voetballer worden? Kans maken op een avontuur in de Voetbalacademie van RBC? Schrijf je dan nu in voor de trainingen van Voetbalschool TIC. Alle informatie over de sessies, inhoud van de trainingen en inschrijven vind je via www.voetbalschooltic.nl.

 

Herstart RBC Netwerk

 

 

Tijdens de wedstrijd RBC - Bavel vond de herstart van het RBC Netwerk plaats en Podcast de Luiten was erbij. De mannen spraken erover met de voorzitter van het netwerk Kees van Hassel en twee van zijn mede-organisatoren Eric Jansen en Jacco Vermunt. Ook spraken ze met RBC-voorzitter Ger Deleij, Ad Paantjens van Drie Maal Plankenkoorts, Arthur Verbraak van de supportersvereniging en met niemand minder dan de Voetballerina Bas!

 

Klik hier om de podcast te beluisteren.

 

 Komende vijf jaar wordt Grolsch met trots voor RBC gebrouwen

 

 

Het Herstaco Stadion en Koninklijke Grolsch gaan een samenwerking aan voor de komende vijf jaar. Vandaag, voorafgaand aan de seizoensstart van RBC tegen Bavel, werden de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet. Koninklijke Grolsch is daarmee tot 2025 als sponsor verbonden aan het stadion. RBC profiteert mee van dit partnership als hoofdgebruiker van het stadion en is blij Koninklijke Grolsch ook als lid van RBC Netwerk te mogen verwelkomen.

 

Tonny Vromans, één van de investeerders achter het Herstaco Stadion: "De keuze voor Grolsch was eigenlijk geen keuze maar een vanzelfsprekendheid. Uit de gesprekken, het voorstel en de implementatie bleek een grote mate van betrokkenheid, begrip en flexibiliteit. We zijn als Herstaco Stadion ontzettend blij dat we dit partnership zijn aangegaan en kijken uit naar een mooie samenwerking!"

 

 Ook Pieter Meijers, regional accountmanager bij Koninklijke Grolsch, is blij met de samenwerking: "Plezier en ontspanning is wat voetbal en Grolsch verbindt. We zijn er dan ook trots op dat we de komende jaren aan dit mooie stadion verbonden zijn. We zien uit naar de samenwerking en hopen uiteraard op veel mooie voetbalmomenten van RBC in het Herstaco stadion!’

 

Altorffer Printing & Packaging toegetreden tot RBC Netwerk

 

 

 RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Altorffer Print & Packaging. De Roosendaalse onderneming is de maker van de RBC SeizoenClubCard 2020-2021 en nu ook toegetreden tot het RBC Netwerk.

 

Altorffer Print & Packaging is al 235 jaar creatief en vernieuwend! Het verhaal begint met de geboorte van de Zwitserse Johan Coenraad Altorffer in 1750. Als soldaat komt hij met zijn vader terecht in het Zeeuwse Middelburg. Daar openen zij samen in 1784 een drukkerij in het centrum. In 1838 nemen de kleinzoons van Johan Coenraad het bedrijf over. Zij noemen de drukkerij J.C. & W. Altorffer. Na de vernietigingen in de Tweede Wereldoorlog werkt Middelburg aan haar wederopbouw. Daarom moet in de jaren 60 de drukkerij worden gesloopt. Er is op dat moment in Middelburg geen geschikte vervangingsplek. De directie besluit te verhuizen naar Roosendaal. Tot 29 januari 2004 blijft Altorffer gevestigd aan de Kooldreef 10. Maar het gaat goed en het pand wordt te krap. Het pand achter de oorspronkelijke drukkerij wordt gekocht en verbouwd. In de nieuwbouw vind je nu het kantoor en de prepress. De drukkerij staat op de oude en vertrouwde plek.

 

 Vakmensen die altijd vooruit gaan, samen met jou en jouw klanten. Niet voor niets bestaat Altorffer al ruim 235 jaar. Kennis uit het verleden combineren ze met de innovaties van morgen.

 

 Bezoek ze aan Strijmaden 13, op www.altorffer.nl of bel (0165) 522 744.

 

Nieuwe sponsor: De Brug Security

 

 

Wederom is de sponsorgroep van RBC uitgebreid. Deze keer met de Roosendaalse onderneming De Brug Security. Welkom bij het RBC netwerk!

 

De Brug Security is sinds 1999 dé beveiligingspartner voor Roosendaal en omstreken. Zij stellen de veiligheid van u, uw bedrijf, uw medewerkers, uw bezoekers en uw bezittingen, in alles wat zij doen, voorop.

 

Zij bieden daartoe een compleet pakket diensten aan. Maar ook de keuze voor één van deze diensten is uiteraard mogelijk. Op een manier die bij u en uw bedrijf past.

 

Kenmerkend voor hun dynamische onderneming is professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Dit zijn waarden die bij het bedrijf en bij de medewerkers bovenaan staan.

 

De medewerkers zijn gediplomeerde specialisten, die ѐcht uit het juiste hout gesneden zijn. Vanuit hun expertise en ervaring, zijn zij in staat zich snel aan te passen aan de wisselende situaties en hier adequaat op te reageren. Alles in het belang van de opdrachtgever.

 

Hierdoor kunnen zij u ontzorgen in het volledige traject. Van de voorbereiding en organisatie tot de uitvoering, en (tussen)evaluatie van de opdracht. Zo kunt u met een vertrouwd en veilig gevoel de beveiliging van uw kostbaarste bezit uit handen geven en uw tijd en aandacht richten op uw bedrijfsvoering.

 

Kortom, bel de Brug Security op (0165) 396715 of bezoek www.debrugsecurity.nl.

 

 RBC na onnodig verlies uitgeschakeld

 

 

RBC kan zich na het laatste groepsduel in de districtsbeker volledig op de competitie gaan richten. In het thuisduel met SSV'65 moest door de Roosendaalse ploeg gewonnen worden om door te gaan. Dat lukt niet. De ploeg uit Goes won met 1-2. Kansen kreeg RBC genoeg, gescoord werd er ook, maar de vlag die telkens de lucht inging voorkwam dat de oranje-witten de gescoorde doelpunten ook toegekend zagen worden. Gino Pieter wist wel op het scorebord te komen via een van richting veranderd schot.

 

Trainer-coach Koos Waslander had andermaal een uitgedunde groep tot zijn beschikking. Issam Dahmani (schorsing), Randy Elst, Soufian Charraoui, Anass el Gamali, Imran Echambit en Burhan Akbas (allen ziek of geblesseerd) waren niet inzetbaar.  Daardoor was er een plek in de achterhoede gereserveerd voor Riyad Khidar van RBC JO19. Omdat de KNVB het onderzoek naar diens rode kaart nog niet heeft afgerond, verscheen Carlos Ramos aan de aftrap en begon op het middenveld.

 

De ploeg uit Goes trok zich vanaf de eerste minuut terug op de eigen helft en daar veranderde gedurende het duel weinig aan. RBC had ondanks de vele afwezigen het betere van het spel en wist gaten in de verdediging te vinden. De eerste kans was voor Assad el Harti die een teenlengte tekort kwam om de voorzet van Anwar Tarfit binnen te tikken. Niet veel later wist de doelman van SSV'65 met een redding een schot van diezelfde El Harti te keren. Na een half uur kwam RBC wel tot scoren toen El Harti een rebound binnenschoot, nadat Tarfit de paal raakte. De vlag ging echter omhoog voor buitenspel. Drie minuten later was het aan de andere kant wel raak, toen een schot door de benen van rechtsback Ricardo Mannie in de verre hoek gepromoveerd werd tot doelpunt. Daarna leek de Roosendaalse ploeg al snel weer op gelijke hoogte te komen toen El Harti een op een kwam, maar zijn schot werd gekeerd, maar ook ditmaal werd het afgevlagd.

 

 In de tweede helft werd Pieter naar voren gezet en werd er met drie verdedigers verder gespeeld. Het leverde enkele grote kansen op, waar El Harti weer tot scoren kwam maar andermaal werd het doelpunt via een vlagsignaal afgekeurd. Het leidde tot grote frustratie, want ook ditmaal stond El Harti niet buitenspel. Een aantal minuten later was het aan de andere kant via een counter wel raak. Een kwartier voor tijd kwam RBC weer terug in de wedstrijd, toen Pieter zijn inzet via een verdediger in het doel zag belanden. De Roosendaalse ploeg kreeg daarna nog enkele kansen en mogelijkheden, maar een doelpunt viel er niet meer.

 

Door de nederlaag is RBC automatisch uitgeschakeld. Oranje Wit en SSV'65 bekeren door.

 

Autobedrijf Arnold de Rijk nieuwe sponsor

 

 

 Autobedrijf Arnold de Rijk is toegetreden tot het RBC Netwerk.

 

Arnold de Rijk, uw vertrouwde autodealer in Roosendaal, is een familiebedrijf dat inmiddels 22 jaar bekend staat om zijn klantvriendelijkheid. Ze hebben het persoonlijke contact met hun klanten hoog in het vaandel staan en dat gaat verder dan het heerlijke kopje koffie dat u mag verwachten. Ook het beste advies met betrekking tot aankoop en onderhoud van uw auto hoort hierbij.

 

Zij mogen zich dealer noemen van Fiat, Skoda, Seat, Fiat bedrijfswagens en Suzuki. Zij bieden dus een heel compleet aanbod aan nieuwe auto’s. Dat ze daarnaast ook erkend Vakgarage zijn, maakt dat ze u niet alleen de beste auto kunnen bezorgen, maar ook dat ze het onderhoud hiervoor op zeer hoog niveau uitvoeren. En dat allemaal onder 1 dak aan de Keulsveld 15 in Roosendaal.

 

Nieuwsgierig? Bel (0165) 561 456 of bezoek www.arnoldderijk.nl.

 

Sponsor met clubliefde voor RBC

 

rn

 

In het RBC Netwerk zit een sponsor met echte clubliefde voor RBC: De Smalle Pijp.

 

Eigenlijk behoeft deze sponsor geen toelichting. Na ruim 30 jaar een vast gezicht te zijn geweest op de Markt in Roosendaal, besloot eigenaar Michael Kamphuis om zijn zaak voort te zetten in het Herstaco Stadion. Daar gaat hij met zijn team online verder om mensen te verblijden met hun vertrouwde lunches, schotels en broodjes.

 

Michael zelf is geboren in café-restaurant De Luiten achter het doel aan de oude Volta-side en is RBC-supporter van het eerste uur. Hij steunt de club al jaren in woord en daad. Nu heeft hij zijn clubliefde ook omgezet in een sponsorschap en daar zijn we onwijs blij mee!

 

Voor de heerlijke lunches, schotels en broodjeskunt u terecht op: www.desmallepijp.nl of (0165) 560 082. De Smalle Pijp bezorgt, maar u kunt er ook terecht voor afhalen.