RBC Update, nummer 2016-07

02-09-2016

5e jaargang, nummer 2016-07

Beste RBC-er,

Met een onderbreking vanwege de zomervakantie presenteren wij u weer een nieuwe RBC Update. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is inmiddels begonnen. De eerste bekerwedstrijden zijn afgewerkt en komend weekend gaat voor de meeste RBC-teams de competitie van start. De diverse competitie indelingen vindt u verderop in deze Update. En uiteraard het laatste nieuws. Daarnaast vindt u in dit nummer alle informatie over het Voetbaltalenten Adoptieplan.

RBC succesvol in bekertoernooi

RBC is de ouverture van het nieuwe seizoen goed gestart. De oranje witten versloegen de 3e klassers SC Gastel en De Fendert met respectievelijk 4-3 en 7-0. Ook in de laatste wedstrijd tegen 5e klasser Oranje Blauw '14 was RBC op weg naar een ruime overwinning. Bij rust leidde de brigade van Danny Mathijssen met maar liefst 9-0. De tegenstander besloot echter niet meer verder te willen spelen, waardoor de scheidsrechter genoodzaakt was de wedstrijd te staken. Omdat de KNVB nog geen besluit genomen heeft over wat er met het restant van de wedstrijd moet gebeuren, is RBC nog steeds niet officieel geplaatst voor de 2e ronde.

PLUS Gommers blijft hoofdsponsor

PLUS Gommers blijft ook komend seizoen als hoofdsponsor aan RBC verbonden. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen.

RBC is bijzonder verheugd over continuering van de samenwerking. PLUS Gommers is al sinds 2013 aan de club verbonden. Ook in de betaald voetbal periode was PLUS Gommers al een zeer trouwe en loyale sponsor van RBC. Dit seizoen zal PLUS Gommers wederom te zien zijn op alle wedstrijdshirts van de teams van de RBC Voetbal Academie en uiteraard met enkele reclameborden in het stadion.

PLUS Gommers wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Het deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. U vindt bij PLUS Gommers onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Ze hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. PLUS Gommers werkt continu aan de verbetering en uitbreiding van het gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

Kortom, PLUS Gommers geeft meer en wij raden onze leden en supporters aan snel eens een bezoek te brengen aan PLUS Gommers, Dijkcentrum 24 te Roosendaal. Klik hier om de website van PLUS Gommers te bekijken.

Adopteer een jeugdspeler

RBC kent al vele jaren de sponsoring via het Talenten Adoptie Plan. De opzet van het Talenten Adoptieplan is personen en bedrijven de kans te geven op een kleine schaal  een of meerdere spelers van de RBC voetbal academie te “adopteren”. Het Talenten Adoptieplan moet mensen, die niet in de gelegenheid zijn om grote bedragen in de club te investeren, in staat stellen om toch “iets” voor RBC te doen.

Een speler kan door meerdere sponsoren geadopteerd worden en een persoon of bedrijf mag meerdere spelers sponsoren. Personen storten dan € 60 en bedrijven € 180 (dit is inclusief € 31,24 BTW) per speler.

Wij, van onze kant, zijn blij met de extra inkomsten die we via het Talenten Adoptieplan zullen ontvangen. Het geld dat door personen en bedrijven gestort wordt op de rekening van RBC komt ten goede aan RBC en daardoor indirect aan de spelers van de voetbal academie. Bovendien ontvangen de ouders/verzorgers 25% van het genoemde bedrag terug in mindering op de door hen te betalen opleidingskosten.

Zodra we uw gegevens aan de hand van het door u ingevulde aanmeldingsformulier  ter beschikking hebben, zullen wij u een factuur toe sturen. Er zijn aparte aanmeldingsformulieren voor particulieren en bedrijven/ZZP-ers.

Wat krijgt u hiervoor terug?   

  • Naamsvermelding bij de foto van de betreffende speler(s) op de “Wall of Future”. Op deze Wall - die permanent in het supporterscafé hangt - zijn de foto’s van alle spelers bevestigd, met vermelding van de spelersnaam en de adoptiesponsor(en).
  • Naamsvermelding bij de foto van de door u gesponsorde speler in de infogids van de voetbal academie; tevens naamsvermelding in de overzichtslijst van alle sponsoren van het Talenten Adoptieplan in deze gids.

Bovenstaande kan alleen gerealiseerd worden indien uw aanmelding uiterlijk 10 september 2016 door ons is ontvangen.

  • Naamsvermelding op de website van RBC op de pagina van de betreffende speler(s) met (indien u dat wenst) een link naar uw eigen website.
  • Naamsvermelding op wedstrijddagen op tv-scherm in het supporterscafé.
  • Wekelijkse vermelding in een overzichtslijst in de digitale nieuwsbrief van de RBC voetbal academie.
  • U zult worden uitgenodigd op de sponsoravond van RBC waar u kennis kunt maken met overige sponsoren en er een presentatie gegeven zal worden over de RBC voetbal academie.
  • U ontvangt een foto van de speler met naamsvermelding.

Wij danken u bij voorbaat voor uw sponsorbijdrage!

Voetbal quiz bij RBC

Op vrijdag 23 september organiseert de supportersvereniging van RBC een voetbalquiz in het supporterscafé van het Herstaco Stadion.

Waar keepte Hans van Breukelen? Wie speelt er in het San Siro stadion en wat is de naam van de topscorer van de Eredivisie? Weet jij de antwoorden? Dan is de voetbalquiz wat voor jou! Alle vragen over internationaal- en nationaal voetbal, Champions League, Europa League, WK's en EK's komen hier voorbij. Speel in een team van 3 vrienden mee om de prijzen!

Aanmelden kan via 06-41160976 door middel van te bellen, sms-en, WhatsAppen of te mailen naar michael.vanderaa@live.nl. Geef je teamnaam door en met hoeveel personen je komt. Aanvang van de voetbalquiz is 19.15 uur. Deelname is gratis.

Bestel nu je parkeerkaart

De abonnementskaarten voor het parkeerterrein van het Herstaco Stadion zijn inmiddels verlopen. Je kunt deze vanaf nu vernieuwen.

Stuur daarvoor een e-mail naar info@herstacostadion.nl en vermeld daarin je naam (of van uw zoon), eventueel je team en het huidig kaartnummer. Je ontvangt daarna een e-mail dat je de kaart kunt afhalen en afrekenen. Hiervoor kun je heel augustus en september op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur terecht bij de kassa van het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience.

Heb je nog geen abonnementskaart en wil je er een aanvragen, stuur dan een e-mail naar info@herstacostadion.nl en vermeld daarin je naam (of van uw zoon) en eventueel je team.

De prijs van een abonnementskaart is € 60. Hiermee kan je van 1 augustus 2016 t/m 1 juli 2017 parkeren, van maandag t/m vrijdag van 15:30 uur tot 02:00 uur. In het weekend gelden andere tijden. Er kan dan worden geparkeerd van 07:00 uur tot 01:00 uur.

Mocht je geen abonnementskaart aanschaffen dan geldige de volgende tarieven:
- Maandag t/m vrijdag € 1,30 per uur;
- Zaterdag en zondag  € 2 voor de eerste 4 uur, daarna € 1,30 per uur.

Alsnog promotie voor RBC 2

Omdat RBC 2 het afgelopen seizoen binnen het district Zuid 1 tot de beste nummers 2 behoorde, zijn de oranje witten alsnog gepromoveerd naar de reserve 3e klasse. In deze klasse waren door omstandigheden een aantal plaatsen vrijgekomen. RBC 2 komt het nieuwe seizoen uit in de reserve 3e klasse A.

RBC zoekt 55 plussers

RBC is op zoek naar 55 plussers die voor eigen plezier willen samenwerken aan sportieve en sociale bezigheden en hand- en spandiensten willen verrichten voor RBC waar dat nodig is.

Het is de bedoeling om op de maandag na een thuiswedstrijd van RBC bij elkaar te komen in het supporterscafé van het Herstaco Stadion en dan het veld, tribunes en kleedkamers schoon te maken. Na gezamenlijke arbeid staat dan de koffie klaar. Daarnaast is het ook mogelijk op de wedstrijddag zelf te assisteren bij de kaart- en lotenverkoop of een bardienst mee te draaien. Uiteraard onder het motto: 'niets moet, alles mag."

De leden van deze RBC 55+ club:
• worden lid van een vriendenclub, die trots zijn bij RBC te horen en belangrijk zijn voor de club;
• hebben een 2-wekelijkse gezellige ochtendbijeenkomst, waar na gezamenlijke arbeid de koffie klaarstaat;
• kunnen gezamenlijk de wedstrijden van RBC bezoeken;
• kunnen daarnaast ook andere gezamenlijke activiteiten gaan doen, zoals kaarten, fietsen, wandelen of wat dan ook vanuit de groep wordt voorgesteld;
• betalen contributie tegen het vrijwilligerstarief (€ 30), worden lid van RBC en zijn daardoor bij de te verrichten werkzaamheden voor de club verzekerd via de KNVB (huidige leden krijgen de reeds betaalde contributie boven € 30 terug);

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar activiteiten@rbcvoetbal.nl.

Competitie indelingen

De competitie indelingen voor de RBC-teams voor het seizoen 2016-2017 is als volgt:

RBC 1 (4e klasse B): Achtmaal, Alliance, BVV '63, DEVO, DIOZ, HSC '28, Lepelstraatse Boys, METO, Noordhoek, NSV, ODIO, Schijf en SVC.

RBC 2 (3e klasse A): Breskens 2, Clinge 2, GOES 3, Hontenisse 2, Luctor '88 2, ODIO 2, Patrijzen 2, Roosendaal 4, STEEN 3, Terneuzen 2 en Zeeland Sport 2.

RBC JO19 (4e divisie C): ASWH JO19-1, JEKA JO19-1, Kloetinge JO19-1, Kozakken Boys JO19-1, MOC '17 JO19-1, Oranje Wit JO19-1, Roosendaal JO19-1, SC 't Zand JO19-1, SHO JO19-1, TSC JO19-1 en WSC JO19-1.

RBC JO17 (4e divisie D): Barendrecht JO17-1, DESK JO17-1, Dongen JO17-1, IFC JO17-1, JEKA JO17-1, JVOZ JO17-2, MOC '17 JO17-1, Oranje Wit JO17-1, Sarto JO17-1, SC 't Zand JO17-1 en WSC JO17-1.

RBC JO15 (Hoofdklasse F): Baronie JO15-2, Beek Vooruit JO15-1, Internos JO15-1, JEKA JO15-1, JVOZ JO15-2, Kloetinge JO15-1, Madese Boys JO15-1, RCS JO15-1, Steenbergen JO15-1, Virtus JO15-1 en Zeelandia Middelburg JO15-1.

RBC JO14 (Hoofdklasse G): BVV JO15-1, Dubbeldam JO15-1, GJS JO15-1, Hardinxveld JO15-1, IFC JO15-1, LRC JO15-1, Nivo Sparta JO15-1, RKTVC JO15-1, Sliedrecht JO15-1, Theole JO15-1 en WSC JO15-1.

RBC JO13 (2e divisie B): Alexandria '66 JO13-1, Barendrecht JO13-1, FC Eindhoven JO13-1, Feyenoord JO13-2, HBS JO13-1, NAC Breda JO12-1, Quick JO13-1, Roosendaal JO13-1, SC Feyenoord JO13-1, Spijkenisse JO13 en TOGB JO13-1. 

RBC JO12 (Hoofdklasse 01): Boeimeer JO12-1, JEKA JO12-1, JVOZ JO12-1, MOC '17 JO12-1, Oranje Wit JO12-1, Roosendaal JO12-1, Sarto JO12-1, SC 't Zand JO12-1, TSC JO12-1, TSV Gudok JO12-1 en Unitas '30 JO12-1.

RBC JO11 (Hoofdklasse 03): Alliance JO11-1, Beek Vooruit JO11-1, Boeimeer JO11-1, Roosendaal JO11-1 en Unitas '30 JO11-1.

RBC JO10 (1e klasse 01): Bavel JO10-1, Boeimeer JO10-1, JEKA JO10-1, MOC '17 JO10-1, Roosendaal JO10-1, Sarto JO10-1, SC 't Zand JO10-1, TSC JO10-1, TSV Gudok JO10-1 en Unitas '30 JO10-1.

RBC JO9 (Hoofdklasse 01): Alliance JO9-1, FC Axel JO9-1, Halsteren JO9-1, Kloetinge JO9-1, MOC '17 JO9-1, RCS JO9-1, Roosendaal JO9-1, Unitas '30 JO9-1, Vlissingen JO9-1, Walcheren JO9-1 en Zeelandia Middelburg JO9-1.

RBC JO8 (Hoofdklasse 01): Baronie JO8-1, Bavel JO8-1, Beek Vooruit JO8-1, JEKA JO8-1, Roosendaal JO8-1, Sarto JO8-1, SC 't Zand JO8-1, TSC JO8-1, TSV Gudok JO8-1, Unitas '30 JO8-1.