Eerste competitie thuiswedstrijd RBC

09-09-2016

 

ROOSENDAAL - Zondag speelt RBC haar eerste competitiewedstrijd in eigen stadion. Tegenstander is Noordhoek.

Na het verlies vorige week in de openingswedstrijd is het voor RBC zaak in deze openingsfase van de competitie de achterstand op de koplopers niet nog verder te laten oplopen, zoals vorig seizoen wel gebeurde. De mannen van trainer-coach Danny Mathijssen moeten daarom dan ook op jacht naar drie punten. Dat zal dan moeten gebeuren tegen Noordhoek, een tegenstander waartegen RBC het de afgelopen twee seizoenen niet gemakkelijk heeft gehad. Vorig seizoen won RBC met 2-1, het seizoen daarvoor werd het 1-1. De brigade van Jerry van Huuksloot begon de competitie overigens uitstekend. In eigen huis werd DIOZ met 4-0 verslagen. RBC zal dus vol aan de bak moeten.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Visser. De aftrap is zoals gebruikelijk om 14.30 uur. De prijs van een wedstrijdticket is € 3. Omdat de RBC SeizoenClubCards nog in productie zijn, ontvangen leden van RBC die de wedstrijd willen bezoeken, een gratis toegangsbewijs. Deze zijn af te halen aan de kassa's van het Herstaco Stadion.

In de rust van de wedstrijd zullen de jeugdteams van RBC JO8 t/m JO13 zich presenteren aan het publiek. De Pupil van de Week bij deze wedstrijd is Ryan Koevoets van RBC JO11.