RBC wil goed spel voortzetten

04-03-2016

 

         

 

ROOSENDAAL - RBC wil het uitstekende spel van vorige week tegen Grenswachters, waarvan met 0-4 werd gewonnen, voortzetten in de komende wedstrijd tegen ODIO.

ODIO zal vermoedelijk met het mes tussen de tanden naar Roosendaal komen. De ploeg uit Ossendrecht wil revanche voor de 0-8 nederlaag die zij thuis van RBC moest incasseren. Althans dat mogen we wel concluderen uit de voorbeschouwing op de website van ODIO: "Een beetje revanche gevoelens zullen er toch wel zijn zeker.....?" Hoofdtrainer Martijn van Galen vindt dat logisch: "Natuurlijk zal ODIO er alles aan doen om zich te revancheren. Het is aan ons om daar goed mee om te gaan. Wij moeten gewoon ons spel en wedstrijd mentaliteit van vorige week voortzetten."

ODIO kwam vorige week niet in actie voor de competitie. Een week daarvoor speelde de ploeg uit de Zuidwesthoek nog 2-2 gelijk tegen SC Gastel. De groen witten staan momenteel met een zesde plaats keurig in de middenmoot.

RBC zet zondag de inhaalrace op Victoria '03 verder voort. De koploper heeft 2 punten meer en speelt thuis tegen HSC '28. De wedstrijden van zondag zijn overigens ook de eerste van de derde- en laatste periode. Van Galen heeft tegen ODIO een bijna volledig fitte selectie ter beschikking: "Alleen Mike Schalk is nog niet helemaal de oude."

Beide teams staan om 14.30 uur aan de aftrap in het Herstaco Stadion. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Loos. Tickets voor de wedstrijd zijn voor € 3 verkrijgbaar aan de kassa van het Herstaco Stadion. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard gratis toegang.

Historie    
2014-2015 RBC - ODIO 4-3 4e klasse B