RBC in Nispen tegen NSV

19-02-2016

 

          

 

ROOSENDAAL - Na de nederlaag bij SC Gastel wacht RBC aanstaande zondag wederom een uitwedstrijd. Deze keer is in Nispen NSV de tegenstander.

NSV staat op dit moment onder de degradatiestreep en heeft 1 punt achterstand op BVV '63 en WVV '67. De geelzwarten hebben echter respectievelijk 2 en 3 wedstrijden minder gespeeld dan voornoemde ploegen. NSV kan dus elk punt gebruiken en zal het RBC dan ook zeer lastig proberen te gaan maken.

RBC zal zich moeten herstellen om de jacht op koploper Victoria '03 te hervatten. Hoofdtrainer Martijn van Galen denkt dat zijn ploeg daar klaar voor is: "NSV is een taaie tegenstander en we zullen dan ook alles moeten geven. De wedstrijd van vorige week was een teleurstelling , maar ik heb het idee dat we het redelijk verwerkt hebben." De achterstand op Victoria '03 bedraagt 5 punten. In de 2e periode hebben de Oudenboschenaren 1 punt voorsprong. Victoria '03 speelt uit tegen Zeeland Sport.

Tijdens het Dorpentoernooi in augustus hielden NSV en RBC elkaar na 45 minuten nog in evenwicht (1-1). In de thuiswedstrijd boekte RBC tegen NSV de eerste overwinning van dit seizoen (3-0) en die wedstrijd was de eerste van een serie waarin de oranjehemden tien keer achtereen wisten te winnen.

NSV - RBC begint om 14.30 uur op Sportpark de Wallen en staat onder leiding van scheidsrechter Van de Brink.

Historie    
2014 - 2015   NSV - RBC  1-2 (in Wouw) Dorpentoernooi 
  NSV - RBC  1-0 4e klasse B
2015 - 2016 NSV - RBC  1-1 Dorpentoernooi