Vertrouwde gezichten blijven

12-10-2024

ROOSENDAAL - Wij zijn erg blij om aan te kondigen dat Koch Advocaten haar reeds jarenlange sponsorschap voortzet. Elise Willemse en Vincent Veldhuis zijn dan ook bekende gezichten binnen het RBC Netwerk.

Koch Advocaten is opgericht in 1984 en gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht, vastgoedrecht en arbeidsrecht. Hoewel het kantoor al 40 jaar bestaat, heeft het een jong en groeiend team van gespecialiseerde advocaten en juristen.

Vincent Veldhuis (partner): “De club draag ik al sinds mijn jeugd een meer dan warm hart toe. Het is erg mooi om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan deze mooie club. Ik kijk erg uit naar de volgende wedstrijden in de Vierde Divisie. Hopelijk zijn de sportieve prestaties van het afgelopen seizoen een mooie voorbode voor dit seizoen en worden ook de positieve ontwikkelingen rondom RBC en het RBC Netwerk voortgezet! Op naar de Derde Divisie!”

Koch Advocaten is toekomstgericht en het verder ontwikkelen en verbeteren van het kantoor, waarbij alle medewerkers worden betrokken, is een continu proces. Dit sluit perfect aan bij de ambities en waarden van RBC; samen hogerop!

RBC kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van deze samenwerking en dankt Koch Advocaten voor hun voortdurende steun. Op naar een nieuw seizoen vol sportiviteit en succes!

Koch Advocaten: doortastend, ervaren en betrokken!

Wilt u meer informatie over Koch Advocaten? Bezoek de website www.kochadvocaten.nl of neem contact op via het telefoonnummer: 076 - 522 64 70.