Bestel nu je RBC SeizoenClubCard 2024-2025

13-07-2024

ROOSENDAAL - Ruim 1000 toeschouwers zagen RBC afgelopen seizoen als kampioen gehuldigd worden tegen SV TOP. Ben jij er dit seizoen ook weer bij? Net zoals John, Milan en Don? Bestel dan nu je RBC SeizoenClubCard 2024-2025.

 

 

In de weg omhoog, die we na de doorstart hebben ingezet, is RBC inmiddels aanbeland in de Vierde Divisie. De oranjehemden zijn ingedeeld in de Vierde Divisie C, een competitie met Brabantse, Limburgse en Gelderse tegenstanders, waaronder de streekgenoten Baronie en Dongen. Net als Mierlo Hout en SV Valkenswaard is RBC een nieuwkomer op dit niveau. Daarnaast bevat de competitie met AWC en Groene Ster, de degradanten uit de Derde Divisie, clubs die niet te onderschatten zijn. Kortom we hebben een uitdaging, maar we gaan zeker niet uit de weg om ook dit seizoen voor de prijzen te spelen.

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast kan je tevens lid van de vereniging worden en verkrijg je toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Wil je alleen maar de wedstrijden bezoeken zonder lidmaatschap? Dat kan ook.

Dit zijn de prijzen voor de RBC SeizoenClubCard 2024-2025:

  SCC met lidmaatschap SCC zonder lidmaatschap
jeugd t/m 17 jaar (op vertoon ID) € 47,50 € 37,50
volwassenen 18 t/m 64 jaar € 85 € 75
volwassenen 65+ (op vertoon ID) € 47,50 € 37,50
Hoofdtribune vakken BCA t/m BCD € 160 € 150

    


 

 

 

 

Wil jij een RBC SeizoenClubCard?

 

 

De huidige SeizoenClubCardhouders met lidmaatschap krijgen automatisch een factuur.

RBC wil graag een fan-owned club zijn. Daarom hopen we dat zoveel mogelijk supporters lid worden van RBC. Dus, wil je meebeslissen over jouw club? Bestel dan een RBC SeizoenClubCard met lidmaatschap.

Steun de oranjehemden in de Vierde Divisie. Samen zijn we RBC, samen willen we hogerop!