RBC zaterdagavond tegen Almkerk

03-10-2023

ROOSENDAAL - Zaterdagavond speelt RBC opnieuw een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan Almkerk. De aftrap is om 18:30 uur.

Almkerk wist afgelopen zaterdag haar eerste overwinning te boeken. SC 't Zand werd in eigen huis met 4-2 verslagen. De eerste wedstrijd werd bij Sparta'25 nog met 3-1 verloren. Daardoor vinden we de blauwwitten terug op de vijfde plaats. De dorpsclub uit het Land van Heusden en Altena mag inmiddels als een degelijke eersteklasser worden beschouwd. Sinds 2011 speelt de ploeg, met een tussentijdse onderbreking van twee seizoenen, op het huidige niveau. De ploeg van trainer Vincent de Klerk, opvolger van 'onze' Ad van Seeters, wil zaterdag in Roosendaal opnieuw op jacht naar drie punten.

Die drie punten zal RBC uiteraard zelf aan haar totaal willen voegen. De mannen van trainer Mark Klippel zijn met twee overwinningen uitstekend aan de competitie begonnen en zijn met een doelsaldo van +7 koploper. De enige andere ploeg in 1E met ook zes punten is TSC. Hun doelsaldo bedraagt +4. De Oosterhouters spelen zondag thuis tegen Emplina.

De wedstrijd staat zaterdagavond onder leiding van scheidsrechter Jochem Masman uit Valkenswaard.

De poorten van het Atik Stadion gaan open om 17:00 uur. De prijs van een wedstrijdticket bedraagt € 5, voor jeugd t/m 17 jaar en 65+ (op vertoon van ID) € 2,50. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Atik Stadion, maar vooraf ook online te bestellen. Klik daarvoor hier. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard gratis toegang. Zij die hun kaart nog niet hebben afgehaald, kunnen dat zaterdag nog steeds doen aan de kassa of op een later tijdstip bij alle andere thuiswedstrijden. Indien u de SeizoenClubCard nog moet afrekenen, dan kan dat kan alleen met pinbetaling, niet contant. Op het stadionparkeerterrein kan gratis geparkeerd worden.