RBC Netwerk blijft groeien

04-07-2023

ROOSENDAAL - RBC kan weer een mooie sponsor toevoegen aan haar netwerk. Onlangs bereikte RBC een overeenkomst met Moto Advanced. Welkom bij het RBC Netwerk!

Moto Advanced is een gespecialiseerde motorrijschool in Zeeland en West-Brabant met meerdere vestigingen, o.a. in de regio’s Bergen op Zoom, Roosendaal en Goes.

Als motorrijschool streven ze ernaar om hun cursisten op een verantwoorde wijze te leren motorrijden. Ook kunt u bij hen natuurlijk het brommerrijbewijs halen. Daarnaast bieden ze alle denkbare motortrainingen, toegespitst op ieders niveau en ervaring. Hierdoor leert u alle facetten van het motorrijden kennen, waarbij zowel uw kennis als uw rijvaardigheid verbetert.

Behalve de (her)opstaptrainingen, voortgezette motorrijopleidingen en (bochten)trainingen in het buitenland kun je bij hen terecht voor motorvakanties. Zo organiseren zij mooie, gezellige groepsreizen op de motor.

Dave van Haaften (eigenaar) over motorrijden: “Motorrijden is mijn passie, waardoor het voor mij voor de hand lag hier mijn beroep van te maken. Inmiddels ben ik ruim 40 jaar professioneel met motorrijden bezig. Naast het plezier dat ik zelf aan motorrijden beleef, blijft het mooi om te zien hoe nieuwe cursisten zich ontwikkelen en besmet raken met het 'motorvirus'. Maar ook hoe je het zelfvertrouwen ziet groeien van deelnemers aan de diverse motortrainingen.

Over de samenwerking met het RBC Netwerk: "Het zou fantastisch zijn om vanuit onze vestiging in Roosendaal, in samenwerking met Brasserie De Catacombe en de Roosendaalse Bikers Club, maandelijks motorritten te organiseren. Een feestelijke avond of BBQ zou dan een mooie afsluiting zijn en ons 'Bikers' gevoel nog meer kunnen versterken."

Bekijk alle details op de site of schrijf je snel in voor een motorrijles, motortraining of motorvakantie via www.motoadvanced.nl/