Uitbreiding sponsorgroep met Vergelijk Je Afval B.V.

14-02-2023

ROOSENDAAL - RBC is bijzonder verheugd dat Vergelijk Je Afval B.V. uit Roosendaal is toegetreden tot haar sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

www.vergelijkjeafval.nl  is dé plek om uw vaste lasten voor het verwerken van afval omlaag te krijgen. Zij streven er naar om kosten te besparen voor iedere MKB ondernemer in Nederland. Door onafhankelijk een vergelijking te maken op basis van klantbehoeften kunnen zij het gewenste resultaat bewerkstelligen tegen een betere prijs! Daarbij staat het ontzorgen van de klant natuurlijk centraal, zo nemen zij al het papierwerk uit handen en kan de klant met enkel het plaatsen van een handtekening eenvoudig tot wel tientallen procenten besparen.

Hoe zij te werk gaan zodat u baas kunt blijven over eigen budget?
1.      Vaste lasten in kaart brengen (uploaden factuur website);
2.      Indien gewenst een gesprek voor persoonlijk advies gericht op uw situatie;
3.      Zij vergelijken inzamelaars voor de beste prijzen met kijk op uw situatie;
4.      Na het selecteren van de juist inzamelaar genereren zij beter contract met een scherp tarief;
5.      Na het tekenen van de papieren regelen zij de overstap, zodat u focus kunt houden op ondernemen;
6.      Tijden veranderen en daarmee ook prijzen, het goede nieuws is dat zij blijven vergelijken wat voor uw situatie het beste contract is! Loopt uw contract             bijna af, dan krijgt u een seintje met daarbij een recente vergelijking voor wederom het béste contract!

Christian Cirkel en Mark van der Eerden, eigenaren van Vergelijk Je Afval B.V.: "Ondernemen is topsport en daarmee hebben wij veel respect voor alle sporters die op topniveau presteren. Het inspireert ons om iedere dag beter te zijn en het beste in onszelf naar boven te halen, wij verbinden ons graag aan een netwerk van gelijkgestemden en dat organiseert RBC!"

Ook benieuwd of u in enkele minuten werk kunt besparen? Zij komen graag in contact via www.vergelijkjeafval.nl!