Nieuwe sponsor voor RBC: C4U, sterk in ICT!

12-02-2023

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is C4U, sterk in ICT!, toegetreden tot onze sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

Toen C4U in 2002 opgericht werd als CreatIT4U stond één ding vast: ze worden een ICT-dienstverlener die het anders doet dan anderen. Op een persoonlijke en doe-maar-gewoon-manier en als er iets aan de hand is, dan zijn ze er! Met deze mentaliteit zijn ze gegroeid tot een allround ICT-dienstverlener en helpen zij bedrijven en instellingen in – met name – Zuidwest Nederland met oplossingen voor ICT, telefonie en camera’s.

In het team van C4U vind je geen afgekaderde specialisten, maar alleskunners. Dat betekent dat ze snel schakelen en altijd direct een oplossing bieden. Je hoeft dus nooit lang op een antwoord te wachten. De engineer die bij jou het telefoniesysteem in werking stelt helpt je namelijk ook met jouw vragen over cloud-oplossingen. Dat is wel zo makkelijk. Heb je een probleem met ICT, telefonie of camera’s? Zij staan direct voor je klaar!

Vanwege de vele klanten die C4U al jaren heeft in Roosendaal zullen zij in het voorjaar van 2023 een Roosendaalse vestiging openen om vanuit hier hun klanten nog beter te kunnen ontzorgen. Hierbij sluit de sponsoring en het netwerk van RBC perfect aan.

Eelco Dielemans, eigenaar van C4U en Mateo van den Muijsenberg, accountmanager, kijken ernaar uit om deel te nemen aan deze mooie ondernemersgroep en de groeiambities van RBC: "C4U wenst RBC een succesvol seizoen met promotie toe!"

Voor meer informatie over de dienstverlening van C4U kijkt u op www.c4u.it of belt u met 076-5300102.