Nieuwe sponsor voor RBC

02-11-2022

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Gastrovino Winebizz uit Roosendaal zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Winebizz geeft een duidelijk signaal af dat het graag wil meewerken aan de positieve ontwikkeling van RBC. Welkom bij het RBC Netwerk!

Gastrovino Winebizz is hét wijnadres van Roosendaal en de omliggende regio voor B2B, horeca en particulieren. Met kennis en passie vertellen zij over wijnen die ze voor de klanten in vele landen mochten ontdekken en voorproeven. Winebizz, sinds 2008, is onlangs ook mede-inkoper bij Gastrovino geworden zodat het huidige assortiment met nog eens 300 wijnen is uitgebreid.

Met een ruim en eigen en onderscheidend assortiment bedienen ze de particulieren vanuit een nieuwe en ruime winkel op het adres Nispensestraat 29 naast de watertoren in Roosendaal. De winkel heeft verder eigen parkeerplaatsen voor de klanten, een wijnklimaatkamer voor de wijnen in het hogere segment én een heus proeflokaal met keuken. Het apart proeflokaal achter in de winkel is geschikt voor bedrijfsmeetings met een wijnaccent, proeverijen en wijncursussen. Eigenaar John de Nijs is tevens een officieel W.S.E.T. wijndocent.

Gastrovino Winebizz levert plaatselijke en regionale horecapartijen en bedrijven. De servicegraad ligt standaard hoog bij Winebizz. Voor bedrijven bieden ze fraaie relatiepakketten. Samen met de klant komen ze tot een wijngeschenk met extra attentiewaarden. Juist met de decembermaand voor de deur moet dat de bij RBC Netwerk aangesloten bedrijven extra aanspreken. Klik hier voor meer info.
 
Eigenaar John de Nijs van Gastrovino Winebizz, zelf oud-voetballer en sportliefhebber, ziet aansluiting bij het RBC Netwerk als een logisch gevolg van groei van zowel Winebizz als ook het RBC Netwerk. Naast contact met vele oude bekenden hoopt hij ook nieuwe contacten op te doen bij het RBC Netwerk.

Gastrovino Winebizz wenst RBC het verdere seizoen veel succes met als ultiem doel uiteraard promotie!