Nieuwe sponsor voor RBC

07-10-2022

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Butters & Havermans uit Roosendaal zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Butters & Havermans is een advies en administratiebureau dat meehelpt aan het bouwen van jouw bedrijf, zij doen dus meer dan alleen de boekhouding! Het is voor hen de ambitie dat hun klanten blijven groeien. Zij vinden het dan ook fantastisch om bedrijven met groeiambities te helpen met de financiële en administratieve kant van het ondernemen.
 
Dit doen zij door onder andere financieel advies te geven, zij werpen een kritische blik op de uitgaven en brengen structuur in de administratie. Het verzorgen van fiscale aangiftes is ook een groot onderdeel van de werkzaamheden, ze verzorgen onder andere de BTW-aangifte, jaaropgaves en de inkomsten– en vennootschapsbelasting.
 
Zij kunnen een heel breed dienstenpakket aanbieden door de samenwerking met een aantal partners op het gebied van onder andere salarissen, verzekeringen en accountancy en advisering op het gebied van bijvoorbeeld overname en voortzetting van bedrijven. Voor de laatstgenoemde discipline werken ze nauw samen met JCM accountants.

"Wij zijn Pascal Havermans en Cindy Havermans. in januari 2022 hebben wij Butters & Havermans opgericht. Dit is voortgekomen uit de baan die Pascal had bij Butters en Partners waarbij hij na vijf jaar voor dit bedrijf te hebben gewerkt de mogelijkheid gekregen heeft om het bedrijf over te nemen. Sindsdien zijn wij bezig om ons bedrijf te optimaliseren en ons te onderscheiden, sponsor worden van RBC is hier zeker een onderdeel van. Door ons aan te sluiten bij het RBC Netwerk hopen wij op nieuwe samenwerkingen met bedrijven zodat er wederzijds aanvulling gegeven kan worden en samen het MKB hogerop kunnen brengen!"

Nieuwsgierig geworden? Bezoek https://www.buttersenhavermans.nl/ voor meer info!