Nieuwe platina sponsor voor RBC

22-08-2022

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Meijsdijk – CLD Service en Onderhoud uit Sint Willebrord zich als platina sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Meijsdijk – CLD Service en Onderhoud is een jong bedrijf, gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen voor uw huishouden of bedrijf. Het bedrijf wordt geleid door Pim van der Meij, een no nonsens bedrijfsleider met jarenlange ervaring in de solar branche. Naast zonnepaneleninstallaties bieden ze ook warmtepompen, airconditioning, dakbedekking en volledige service in elektra. De toekomst is gericht op duurzame ontwikkelingen en Meijsdijk levert hierin volledige diensten af, van het eerste gesprek tot de nazorg in de toekomst.
 
Meijsdijk is actief sinds 2020 en is in korte tijd uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf dat gericht is op duurzame oplossingen. Klanten kunnen rekenen op vlot klantencontact, vriendelijkheid, professionele medewerkers en vooral genieten van de positieve ervaring. Wanneer u kiest voor Meijsdijk, kiest u voor kwaliteit. Zij begraven u niet onder een grote berg informatie en onnodige feitjes, enkel de nodige info zodat u snel weet waar u aan toe bent.
 
Voor meer informatie kunt kijken op www.meijsdijk.nl of u belt met 0611053861.