Nieuwe gouden sponsor: Hotek Hospitality Group

13-08-2022

ETTEN-LEUR - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe gouden sponsor. Het betreft Hotek Hospitality Group. Welkom bij het netwerk!

Hotek Hospitality Group ontwikkelt en levert keycard systemen, hotelaccessoires en beveiligingsoplossingen voor de hospitality branche. Vanuit het hoofdkantoor in Etten-Leur bedienen zij meer dan 10.000 klanten wereldwijd in ruim 93 landen, waaronder hotels, vakantieparken, cruiseschepen, zorginstellingen en studentenhuisvesting. Hotek Hospitality Group is actief sinds 1999 en uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hotelsloten en ontwikkelt ingenieuze systemen voor offline- en online toepassingen gebaseerd op de nieuwste technieken. 

Be Dutch is onderdeel van de Hotek Hospitality Group en is gespecialiseerd in hoogwaardige hotelproducten voor hotelkamer, badkamer, receptie en openbare ruimte. De Hotek Hospitality Group heeft een eigen montage- en installatieteam met gekwalificeerde medewerkers. Klanten kunnen gebruik maken van de 24/7 servicedienst. In het centrale magazijn worden producten gereed gezet voor wereldwijde verscheping. De hospitalitysupplies worden uit voorraad geleverd en kunnen eenvoudig besteld worden in de webshop.

Met de komst van meer en meer generatie Z-reizigers, zien ze dat mobiele telefonie belangrijker is dan ooit. De Your Mobile Key webapp is de sleutel tot deuren maar ook tot de guest journey. Zo is deze progressive webapp (PWA) niet alleen een online hotelmap maar ook de virtuele sleutel op de telefoon van uw gast!

Dolf Mulder, CEO Hotek Hospitality Group: "Ouderwets vakmanschap en top service, dat verliezen we niet uit het oog bij deze digitalisering; dat is waar wij met Hotek voor blijven staan. Dat ouderwetse vakmanschap zag ik terug bij de veiling van de shirts voor Oekraïne door Hans van der Ende. Ik was onder de indruk van de entourage rondom de wedstrijd en natuurlijk de opbrengst. Ik draag daarom graag een steentje bij aan de opbouw van RBC Netwerk en de groei van RBC."

Meer weten over Hotek? Bezoek https://www.hotek.nl.