Lease Bemiddeling Nederland en RBC verlengen overeenkomst

12-08-2022

ROOSENDAAL - Lease Bemiddeling Nederland en RBC hebben hun sponsorovereenkomst verlengd. 

Hans van der Ende: "We zijn blij dat ook Pieter Wierckx van Lease Bemiddeling Nederland het vertrouwen in het RBC Netwerk heeft omgezet in een verlenging van de overeenkomst. Zo kunnen we blijven werken aan onze doelstellingen."

LBN is geen leasemaatschappij maar uw persoonlijke bemiddelaar en vindt daardoor altijd de beste oplossing voor u; onafhankelijk van automerk of leaseconstructie. Leasen tegen internet tarieven maar dan wel afgestemd op uw wensen: The Personal Touch!

In een persoonlijk gesprek bespreken ze uw wensen en mogelijke oplossingen. Zij gaan daarna op zoek voor u en selecteren de beste aanbiedingen. Leasen, korte termijn huren, of een abonnementsvorm? Wij hebben de kennis en ervaring in deze ondoorzichtige markt. Onze commissie is al verwerkt in het leasetarief of u betaalt een éénmalige bemiddelingsvergoeding van € 360,- excl. btw op basis van no cure, no pay. Geen verrassingen!

Bel Pieter Wierckx via 06-8357699 of mail via info@leasebn.nl voor een vrijblijvende afspraak en ervaar de aanpak met The Personal Touch.