Nieuwe sponsor voor RBC: Auto Kar

17-06-2022

STEENBERGEN - RBC kan met trots melden dat Auto Kar zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Auto Kar is een gerenommeerd full service autobedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1920. In dat jaar kleinschalig begonnen middenin het centrum van Steenbergen. Later zijn ze met het bedrijf verhuisd naar de Van Bredastraat. Dat was toen aan de rand van Steenbergen. Inmiddels is dat al lang niet meer zo want de kern Steenbergen is net als Auto Kar gegroeid. Ze zijn nog steeds op dezelfde locatie gevestigd, maar inmiddels staat er al jaren een complete woonwijk om het bedrijf heen. Bij Auto Kar is iedereen van harte welkom voor de aanschaf en het onderhoud van alle merken auto’s. Naast de gebruikelijke dienstverlening vanuit het autobedrijf kan men bij hen ook terecht voor het huren van auto's. Van groot tot klein, van personenauto tot een bedrijfswagen. In vele maten en verschillende prijzen is dit bij hen mogelijk. 

Directeur/eigenaar Niek Wagemakers: "De ambities en het enthousiasme van RBC spreken me erg aan. Daar leveren we graag een bijdrage aan door de club als sponsor te ondersteunen. Ambities zijn mooi om te hebben, maar nog mooier is het als we daarbij kunnen ondersteunen en helpen. Het enthousiasme van de mensen die bij de club betrokken zijn, werkt aanstekelijk en je ziet dat dit zijn effect heeft in de omgeving van de club. Ik hoop jullie snel bij te ontmoeten bij de evenementen van RBC."

Voor meer informatie over Auto Kar kunt u terecht op www.autokar.nl.