Pupil van de Week: Kayleigh de Bekker

11-05-2022

ROOSENDAAL - Na de overwinning op JEKA afgelopen zondag is vanavond Bavel de volgende tegenstander. De heenwedstrijd werd mede door een hattrick van Gerson Pisas omgezet in een 2-4 overwinning.

Ditmaal is het de beurt aan Kayleigh de Bekker om als Pupil van de Week het extra zetje in de rug van de oranjehemden te geven. Kayleigh staat letterlijk haar mannetje als enige dame in de JO11 van RBC. Kayleigh speelt voor het eerste seizoen bij RBC. Vorig seizoen speelde ze in de JO10 van WVV’67 waar ze op zesjarige leeftijd haar voetbalcarrière begon.

Kayleigh is één en al voetbal. Als ze niet bij RBC is, traint ze bij TIC of Denise Versteeg. Als ze daar niet is? Dan is ze een wedstrijd aan het kijken…. Het liefst bij haar idool Sanne Koopman van VV Alkmaar en anders met papa mee naar zijn PSV. Of ze nog iets anders doet dan voetballen? Eigenlijk niet, als de hond er maar bij is!

Ze zit in groep 7 van het Petrus en Paulus in Dinteloord bij juf Kirsten en meester Stefan. Haar favoriete buitenlandse club is Barcelona waar ze vorig weekend nog een wedstrijd heeft bezocht tegen Mallorca. Haar hoogtepunten in haar voetbalcarrière zijn toch wel de wedstrijden tegen Feyenoord en PSV van dit seizoen. Het liefst speelt ze in de spits maar als back kan ze haar technische vaardigheden ook uitstekend toepassen. Haar lievelingsmaal is friet met een frikandel.

Ze heeft twee Talenten Adoptiesponsoren, Corne Luykx en Luuk van der Weele, beiden goede vrienden van papa en mama. Komend weekend speelt ze haar laatste competitiewedstrijd waar bij winst op ASWH het kampioenschap een feit is. Deze wedstrijd start om 10:00 uur, dus wie nog een plekje in de agenda heeft, kom zeker even kijken!

We wensen Kayleigh veel plezier toe bij RBC – Bavel en hopen natuurlijk dat ze de punten voor ons in het Atik Stadion weet te houden.