Pupil van de Week: Bink Daelman

27-03-2022

ROOSENDAAL - Vandaag staat de topper tegen SC Kruisland op het programma. Deze wedstrijd zal in het teken staan van Oekraïne. RBC staat er goed voor in deze periode en kan door de winst op SC Kruisland erg goede zaken doen. Pupil van de Week bij deze wedstrijd is Bink Daelman van RBC JO11-1.

Afgelopen week is het interview met Bink afgenomen door zijn trainer Maikel omdat Bink maar liefst twee stageplekken afgedwongen heeft met zijn goede spel en daardoor de normale verslaggeefster misloopt op het trainingsveld.

Bink is 11 jaar oud en zit in groep 7 op de Sint Martinusschool in Ruchpen bij maar liefst twee juffen en een meneer. Juf Wendy, juf Shelly en meneer Rob. Bink voetbalt sinds oktober 2020 bij RBC, daarvoor voetbalde hij bij RSV. Zijn favoriete speler is alleskunner Kevin de Bruijne. Zijn favoriete club in Nederland is Ajax en zijn favoriete buitenlandse club Liverpool. Bink zijn hoogtepunt in zijn carrière tot nu toe zijn de stageplekken bij Excelsior Rotterdam en Waasland Beveren. Als we Bink vragen naar zijn hobby’s blijven we in de voetbalsferen. Hij voetbalt graag met zijn vriendjes en heeft een seizoenkaart van Ajax, dus ook daar zie je deze kanjer regelmatig rondlopen. Het lievelingseten van Bink zijn frietjes.

M2ID is de Talentenplan adoptiesponsor van Bink.

Bink, wij wensen jou heel veel plezier vandaag!