Van Domburg nieuwe sponsor

21-02-2022

ROOSENDAAL - Ook Van Domburg Garage- en Bedrijfsdeuren is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

“Van Domburg kwaliteit sinds 1913” is van origine een puur Gastels bedrijf dat trots is op haar wortels en haar authenticiteit behouden heeft. Tegelijkertijd heeft deze karaktervolle, ambachtelijke onderneming wel haar vleugels uitgeslagen en is werkzaam door heel Nederland voor gerenommeerde bedrijven, overheden en parkeergarages in grote steden. Maar juist ook particulieren zullen verrast zijn door de vele mogelijkheden die Van Domburg biedt op het vlak van rolluiken, garagedeuren en zonwering. Bijna alle producten verhogen de isolatiewaarde van uw woning wat zeker in deze tijden, met de hoge energieprijzen, van belang is.
 
Door de lange historie weet Van Domburg met welke kwalitatief beste onderdelen zij het door klanten gewenste product moeten samenstellen en monteren. Van Domburg stelt alle producten samen uit hoogwaardige onderdelen van fabrikanten in Nederland en Duitsland. Bij Van Domburg is elk product maatwerk, alles wordt voor u in de juiste maten, kleuren en bediening geproduceerd.
 
Kort gezegd is Van Domburg dus dé specialist op het gebied van rolluiken, garagedeuren en zonwering. Met deze korte omschrijving zouden we echter geen recht doen aan de werkzaamheden en diensten die Van Domburg levert alsmede hun indrukwekkende staat van dienst. Van Domburg realiseert zich dat het aanschaffen van een rolluik of garagedeur vaak een uitgave is waar men liever zo min mogelijk geld aan besteedt. Tegenwoordig kun je al op veel plekken terecht voor een rolluik, zoals bijvoorbeeld een bouwmarkt. Wat men vaak niet weet is dat Van Domburg tegen scherpe prijzen kwaliteits producten kunnen plaatsen die dan ook nog eens op maat zijn gemaakt.

Ook kunnen zowel particulieren als bedrijven bij Van Domburg terecht voor reparatie en onderhoud, ook als de deuren of rolluiken niet door Van Domburg zijn geleverd en ongeacht het merk. Daarnaast heeft Van Domburg een 24 uursservice, dus zorgen zij altijd voor een oplossing in noodgevallen.