Dit is Plek en Thuis aan Huis verlengen voor vijf jaar

24-01-2022

ROOSENDAAL - Onlangs ondertekende Jean Paul Kouters namens Thuis aan Huis en Dit is Plek een overeenkomst voor de komende vijf seizoenen als gouden sponsor. Beide bedrijven zullen aan de trapopgangen in het stadion zichtbaar zijn. Jean Paul Kouters: "We vinden het leuk om RBC te sponsoren en hopen in de toekomst op sportieve successen. Voor de stad Roosendaal en omgeving zou het leuk zijn als RBC weer op een hoog niveau gaat spelen. Wij hopen met deze sponsoring hier een kleine bijdrage aan te kunnen leveren. Daarnaast is het altijd leuk om met lokale ondernemers voetbal te kijken en een biertje te drinken."
 
Dit is Plek, ruim(te) denkend in tijdelijke huisvesting. Een oplossing voor elke ambitie. Voor elk budget een oplossing: Altijd een passende unit te vinden, doordat zij zowel nieuwe als gebruikte units leveren. Volledige begeleiding: jij kunt volledig focussen op je doel. Zij begeleiden van ontwerp tot oplevering. Snelle offerte en levering: Door korte lijnen en een grote voorraad kunnen zij altijd snel leveren: www.ditisplek.nl.
 
Thuis aan Huis, semi permanente huisvesting voor zorg en wonen. Uw specialist in zorg gerelateerde bouw. Thuis aan Huis is uw betrouwbare partner bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte zorgwoning aan huis. Met meer dan 10 jaar ervaring in de zorg gerelateerde bouw, kunnen ze inspelen op iedere zorgbehoefte. Om u in dit proces volledig te ontzorgen begeleiden ze u in het gehele proces; van de aanschaf van uw (mantel)zorgwoning tot het sleutelklaar opleveren van de woning. Ook beschikken ze over een demopark, waar de woningen bezichtigd kunnen worden: www.thuisaanhuis.com.