IN4 Professionals nieuwe sponsor RBC

27-12-2021

ROOSENDAAL - IN4 Professionals en RBC zijn een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC is bijzonder trots dat IN4 Professionals aan het RBC Netwerk is toegevoegd. Welkom!

IN4 Professionals is een organisatie die gespecialiseerd is in het bemiddelen tussen professionals en opdrachtgevers. Dit doen zij binnen het publieke domein. De juiste professional vinden, voor jouw project en verder kijken dan alleen een passend CV, is wat zij doen. Ze zien wie de professional écht is, wat zijn of haar doelen zijn, welke ambities hij of zij heeft en waar hij of zij enthousiast van wordt. Ook de opdrachtgever staat centraal in dit traject. Ze onderzoeken welk vraagstuk er ligt en waar de ondersteuning daadwerkelijk nodig is. Vooraf bepalen ze samen de juiste verwachtingen en daarna kunnen zij de juiste professional koppelen aan het vraagstuk. Op deze manier maken zij de perfecte match. Een Win-Win.

Juan Viedma, eigenaar van IN4 Professionals: "Als oud speler van RBC ben ik trots dat ik ben toegetreden tot het RBC Netwerk. Ik heb vier fantastische jaren meegemaakt bij RBC met alleen maar hoogtepunten. Het eerste jaar zijn wij gepromoveerd naar de Eredivisie en daarna hebben wij nòg 3 seizoenen gespeeld in de Eredivisie. Door het enthousiasme van Hans van der Ende, waarmee ik altijd contact heb gehouden, voelde het voor mij als thuiskomen. Een warm welkom. De betrokkenheid die de mensen bij RBC laten zien is wat wij bij IN4 Professionals ook willen uitstralen als organisatie."