West tribune open bij RBC - FC Dordrecht

02-07-2021

ROOSENDAAL - In verband met de inmiddels getoonde belangstelling en de daardoor verwachte drukte voor de wedstrijd RBC - FC Dordrecht zal ook de West tribune van Stadion De Luiten voor het publiek worden geopend. Het betreft de vakken Wa t/m Wd.

Hiertoe is besloten om zoveel mogelijk mensen op een zo veilig mogelijke manier de wedstrijd te kunnen laten bijwonen. Ook  is het toegestaan om tijdens de wedstrijd te staan op de promenade voor de Oost-, Zuid- en West tribune. Bezoekers dienen wel rekening te houden met het volgende:

binnenkomst kan alleen via toegangspoort 1;
u dient zich online te registreren door voorafgaand aan binnenkomst met uw smartphone een QR-code te scannen; maar dat kan ook via onze website; klik daarvoor hier (registreren via de website kan t/m vrijdag 2 juli 23:59 uur; u ontvangt daarna een registratiebewijs per e-mail en kunt daarmee aantonen dat u al geregistreerd bent);

  • houdt in de wachtrij bij binnenkomst anderhalve meter afstand van elkaar en geef elkaar de gelegenheid de QR-code te scannen en zich te registreren;
  • de Oost-, Zuid- en West tribune zijn geopend voor publiek (vakken Ob t/m Of, Za t/m Zh en Wa t/m Wd);
  • houdt op de tribunes, op de promenade en bij de verkooppunten anderhalve meter afstand van elkaar, tenzij u deel uitmaakt van hetzelfde huishouden.

Het stadion is vanaf 13:00 uur geopend. Het programma begint om 13:45 uur.

Indien iedereen zich aan bovengenoemde regels houdt, komen we daarna allemaal gezond weer thuis. RBC hoopt morgen op uw komst. Tot dan, tot ziens bij RBC!