Bogers Chalets nieuwe sponsor

13-07-2021

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat de Bredase onderneming Bogers Chalets bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC netwerk!

Bogers Chalets is van Winny Bogers en zijn vrouw Andrea. Als echte liefhebbers van de provincie Zeeland, willen zij met Bogers Chalets hun passie en liefde voor dit mooie stukje Nederland overbrengen op anderen. Ze zijn dol op fietsen door de duinen, het maken van strandwandelingen en het simpelweg genieten van zon, zee en strand. Na deze activiteiten komen ze heel graag thuis in hun eigen chalet. Omdat ze ook anderen deze unieke belevenis gunnen, hebben ze het bedrijfsmatig verder ontwikkeld in zowel inkoop, verhuur, bemiddeling, styling en ontwikkeling, van meerdere recreatiechalets op Walcheren. Zo bouwen ze zelf luxe chalets, tuinhuizen en zorgchalets.

De chalets van Bogers Chalets beschikken stuk voor stuk over een unieke uitstraling. Van tijdloos en modern, tot aan klassiek en authentiek. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is de sfeervolle inrichting. Tijdloos en knus, waarbij de ruimtes in de chalets optimaal benut zijn. Het biedt ruimte om te genieten van de rust, of juist van gezellig samenzijn met vrienden en familie. Een recreatiechalet van Bogers Chalets is met recht een woning waarin je je thuis voelt!

Winny Bogers vertelt: “Mijn vrouw en ik genieten graag en veelvuldig van de prachtige Zeeuwse natuur, maar het fijnst vinden we het als we na het fietsen of wandelen thuis kunnen komen in ons eigen, gezellige huis. Ons chalet in Zeeland is met de jaren écht ons tweede thuis geworden! En die unieke beleving van een echt thuis in een prachtige vakantie-omgeving gunnen wij anderen ook!”

Wilt u meer weten over de chalets die op dit moment te koop staan bij Bogers Chalets? Dan vertellen Winny en Andrea u heel graag meer! Bel 0622377832 of bezoek https://bogerschalets.nl/nl.

Met recht welkom thuis!