Terugkeer Voets Assurantiën/ RegioBank als sponsor van RBC

19-07-2021

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Voets Assurantiën/ RegioBank zich weer als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom terug bij het RBC Netwerk!

Al sinds 1978 staat dit gerenommeerde kantoor bekend om de persoonlijke service, het gemak en de zekerheid van een goed financieel advies. Sinds 2018 doen ze dit vanuit het schitterende monumentale pand 'De bank van Luykx' aan de Molenstraat 8 te Roosendaal.

U kunt bij Voets Assurantiën terecht voor al uw zakelijke en particuliere verzekeringen. Daarnaast hebben zij een team van excellente hypotheekadviseurs die uw hypotheekaanvraag van a tot z begeleiden bij een groot scala van geldverstrekkers. Tevens hebben zij een vestiging van de RegioBank voor (zakelijke) betaal- en spaarrekeningen waar u nog gewoon binnen kunt lopen.

Rob van Sprundel, directeur Voets Assurantiën: “Als vroegere betrokken sponsor, roep ik al 10 jaar dat het faillissement van de bvo RBC een zeer groot verlies voor Roosendaal is geweest. Zowel voor de uitstraling van de stad, de horeca en het zakelijke netwerk. Ik ben dus zeer verheugd met de huidige ontwikkelingen in en rondom RBC, het stadion en het RBC Netwerk. Met daarbij het enthousiasme van de teruggekeerde Hans van der Ende heeft dat mij doen besluiten om als gouden sponsor in te stappen. Als maatschappelijk betrokken ondernemer hoop ik dat de oude tijden weer gaan herleven en dat we met regelmaat ook weer ouderwets gezellig kunnen 'netwerken' rondom de wedstrijden in Stadion De Luiten. Wat dat betreft was de oefenwedstrijd RBC - FC Dordrecht een mooi voorproefje dat naar meer smaakt!”

Wilt u meer weten over de werkwijze van Voets Assurantiën/ RegioBank of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of bankzaken? Bel (0165) 521 770, bezoek www.voets-roosendaal.nl/ of ga langs bij het prachtige kantoor: Molenstraat 8 in Roosendaal.