Orange Charging wisselt zilver in voor diamant

22-09-2021

ROOSENDAAL - Orange Charging, leverancier van elektrische laadoplossingen voor voertuigen was al lid van het sterk groeiende RBC Netwerk en heeft zich als diamanten sponsor voor vijf jaar aan RBC verbonden. Orange Charging spreekt daarmee in navolging van vele regionale ondernemingen haar vertrouwen in de ambities en plannen van RBC uit. Naast de aanwezigheid bij de thuiswedstrijden van RBC en overige RBC Netwerk-bijeenkomsten zijn er verschillende opvallende uitingen van Orange Charging op en rond het terrein te zien, waaronder een volledig bestickerde dug-out. Doel om daarmee de naamsbekendheid van Orange Charging verder te vergroten en te zorgen dat bedrijven bij een toekomstige aankoop van laadoplossingen aan hen denken. Het stadion zal vanzelfsprekend binnenkort ook voorzien worden van vier laadpunten voor elektrische voertuigen.

Orange Charging richt zich op de exploitatie en verkoop van Ecotap-laadvoorzieningen en heeft zich ten doel gesteld om binnen vijf jaar een netwerk met 5000 exploitatie-laadpunten in Nederland, België, Noord-Frankrijk en West-Duitsland gerealiseerd te hebben. Interessante opties worden dan ook graag besproken. Orange Charging is onderdeel van de Sakko Groep, een onafhankelijke, private holding met deelnemingen in ondernemingen in de segmenten energie, tijdelijke kantoor- en woonruimte, mobiliteit en certificering. Naast Orange Charging betreffen deze deelnemingen o.a. Sakko Tankstations, Sakko Commercial, OBOT, A. van der Hof’s Draad- en Kabelfabriek, Does Transportkoeling en Orange Cabins & Rental Group. De Sakko Groep heeft zich daarmee afgelopen 100 jaar ontwikkeld van een van de grootste zelfstandige kolenhandelaren in Nederland tot een veelzijdige nationaal en internationaal opererende onderneming met 10 dochterondernemingen en ruim 180 betrokken collega's.

Kees van Hassel, bestuurslid commerciële zaken van RBC en voorzitter van RBC Netwerk: "Met Hans van der Ende heeft RBC al een duidelijke link met Orange Charging. De upgrade naar een diamanten sponsoring geeft verder invulling aan onze samenwerking. We zijn hier echt superblij mee!"

Meer weten van Orange Charging? Surf naar www.orangecharging.com voor meer informatie of het maken van een afspraak.