RBC Netwerk blijft groeien

07-10-2021

ROOSENDAAL - RBC kan weer een mooie sponsor toevoegen aan haar netwerk. Onlangs bereikte RBC een overeenkomst met Bremer & De Jong B.V. Welkom bij het RBC Netwerk!

Sinds 2005 controleren, wegen, meten, tellen, bemonsteren en beoordelen zij koopmansgoederen. De controleurs zijn vooral gespecialiseerd in inspecties op cacao, granen, zaden en veevoeders, dat is meestal bulklading in zeeschepen of binnenvaartschepen. Verder controleren zij kolen en ertsen, plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Naast bulkladingen controleren zij ook stukgoed in bijvoorbeeld containers welke beladen of juist gelost worden van alle denkbare ladingsoorten.

Hessel Bremer: "Ons enige kantoor is gevestigd in Rotterdam-Zuid. Van daaruit werken wij op vrijwel alle locaties ter wereld maar meestal in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Ons team van 15 ervaren controleurs in vrijwel alle leeftijdsgroepen, hebben een afwisselende, veelzijdige en uitdagende baan. Het is en blijft een klein bedrijf waar de lijntjes kort zijn en de kwaliteit van onze dienstverlening op nummer 1 staat. Vandaar dat het gehalte aan enthousiasme hoog is."

Voor meer informatie bezoekt u http://cargosurveyors.eu.