Nieuwe sponsor voor RBC: PEPE Wagenparkbeheer

13-10-2021

ROOSENDAAL - Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is PEPE Wagenparkbeheer toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Mobiliteitsbehoeftes van bedrijven veranderen in een rap tempo. Van optrekken tot 130 op de snelweg, naar zo min mogelijk CO2 uitstoot. Van bezit in dagelijks vervoer, naar gebruik voor flexibel thuiswerken. Van grote glazen showroompaleizen, naar proactief en persoonlijk mobiliteitsadvies. Van lokale autoboulevard, naar kansen in geheel Europa.

Door alle veranderingen in onze manier van wonen, werken en mobiliteit, zagen Perke Pellis en Joep van den Bergh dat veel ondernemers behoefte hebben aan één aanspreekpunt voor de diversiteit aan leveranciers van verschillende mobiliteitsproducten & -diensten. Perke en Joep helpen bij uiteenlopende klantwensen: PEPE is er voor de ondernemer in transitie van fossiele brandstof naar elektrisch rijden, voor het individu op zoek naar zijn persoonlijke droomauto over de grens, of voor de wagenparkbeheerder met een vloot vol nieuwe- en gebruikte bedrijfsvoertuigen. Zij geloven niet in grote fysieke voorraden of commitment aan één automerk of leverancier, maar gaan altijd onafhankelijk te werk, met een uiterst aantrekkelijke prijs en eerlijke voorwaarden als resultaat.

Waarom ze zich aangesloten hebben bij het netwerk van RBC? Twee eenvoudige redenen; ze sparren graag met andere ondernemers én ze houden van een biertje. Benieuwd wat ze allemaal doen? Kijk eens op pepewagenparkbeheer.nl.