Welkom bij het RBC Netwerk: Codecentric Nederland B.V.

16-10-2021

ROOSENDAAL - Codecentric Nederland B.V. uit Breda is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Codecentric is een full-stack, cloud-native software development organisatie met ruim 30 personen in Nederland. Ze maken geavanceerde software en zijn gespecialiseerd in applicatie performance management.

Codecentric heeft gedreven software craftsmen die samenwerken om zichzelf, de organisatie en haar relaties continu te verbeteren. Concreet wordt 20% van de beschikbare tijd besteed aan innovatie. Het resultaat is plezier, balans en technisch leiderschap. Deze overtuiging, kennis en passie is terug te zien in hun blogs, meetups en de vele events waar ze spreken en aanwezig zijn.

Codecentric creëert excellente software en helpt organisaties zelf software te bouwen. Ze realiseren, adviseren en dragen kennis over. Dit doen ze met marktoverstijgende Java Software Craftsmen, in een Agile context. Dagelijks passen ze de laatste oplossingen in het continuous delivery werkveld toe. Ze lopen voorop in de markt.

Robbert Veraart, directeur Codecentric: "Het compleet bouwen, integreren, onderhouden en continu verbeteren van software is wat ons drijft. De gelijkwaardigheid en het kameraadschap wat ons verbindt, creëren we ook met onze relaties. Daar hoort RBC bij."

Meer weten over wat Codencentric voor u kan betekenen? Bezoek https://www.codecentric.nl/.